Προς το περιεχόμενο

τα κακα των netbooks?

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου γιατι ρωτάς πράγματα που μπορείς να τα απαντήσεις και μόνος σου?

Κάνε κανένα google search, μπες στο site της intel, δες κανένα notebook review, απλά πράγματα.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φιλαρακι σε 3 σελιδες σου εξηγουμε και σου ξαναεξηγουμε και σου προτεινουμε και συνεχιζεις να ρωτας!! λοιπον ελπιζω να σε βοηθησω να τελειωνει το θεμα...οι Ν450 βγηκαν υποτιθετε σαν αντικατασταση του Ν270 και καλα γιατι οι Ν450 εχουν λιγοτερη καταλανωση....σε θεμα αποδοσης ειναι τα ιδια και μη σου πω οτι ουτε καν το πρωτο ισχιει...ειναι σχεδον τα ιδια και τα 2!...το TURBO-X ειναι 11 ιντζες το ASUS 10! νομιζω καταλαβενεις πια ειναι ι διαφορα δεν θελει πτυχια!ειναι θεμα τι θες εσυ..καθως το 11 ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το 10..για τις καρτες γραφικων μην σκοτιζεσαι ολες ειναι τα ιδια σκατα netbook ειναι μην εχεις απαιτησεις για παιχνιδια και τετια..ολες ειναι ενσωματωμενες στην μητρικη!αυτα!!

Δημοσ.

αυτο ειναι φιλε μου εξιγιθηκες τελεια αυτο ρωτουσα σε ολα τα θεματα αλλα κανενας δεν καταλαβενε αυτο ειναι θα παρω το τουρβο χ

Δημοσ.

θα παρω το netbook :-D Turbo-X Escape και οποιος το εχει θελω να μου πει εντιποσεις προβλιματα

Δημοσ.

Καλά πότε άλλαξες γνώνη το Turbo-x δεν ήταν να πάρεις? Αν αγοράσεις τελικά προβλέπω να ανοίγει υπο-forum για τις απορίες και τις εντυπώσεις σου.

Δημοσ.

ειναι και 11,6 ιντσον

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ----------

ναι φιλε μου το εστιλαν σε μημιμα ενα παιδι γιαφτο αλαξα γνομη.αυτο καλητερο ειναι απο το τουρβο χ

---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

μπορεις να απαντισεις στο εροτιμα μου?

Δημοσ.

αλλα αυτο τα σπαειιιιιιι εχει 11,6 ιντες καλη αναλιση και καλη τιμη

---------- Προσθήκη στις 19:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:03 ----------

επεξεργεστις ιntel Atom Z520???? καλος ειναι?? καλιτερος απο τον Ν540????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...