Προς το περιεχόμενο

τα κακα των netbooks?

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε zazas συμφωνω,αλλωστε για αυτο υπαρχει το forum για να βοηθαει ο ενας τον αλλο...Αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βαλει το ενα netbook διπλα στο αλλο και να τα συγκρινει...Αλλα 5 θεματα που μιλουν για το ιδιο πραγμα,δεν πληρει τους κανονισμους του forum.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To Turbo-X Escape πάρε και δεν θα το μετανοιώσεις.

Και Full HD video θα βλέπεις αν έχεις καποιο Full HD monitor/TV

και εννοείται πως αναπαράγει άνετα ταινία 720p.

Δημοσ.
To Turbo-X Escape πάρε και δεν θα το μετανοιώσεις.

Και Full HD video θα βλέπεις αν έχεις καποιο Full HD monitor/TV

και εννοείται πως αναπαράγει άνετα ταινία 720p.

720p βγαζουν ολα(μερικα με λιγο ζορι παραπανω)

full HD βιντεο εννοεις μονο οτι αν υποστηριζει το μονιτορ 1080 η εξοδος θα εχει τετοια αναλυση.Παλι ολα το κανουν αυτο.

Δημοσ.
720p βγαζουν ολα(μερικα με λιγο ζορι παραπανω)

full HD βιντεο εννοεις μονο οτι αν υποστηριζει το μονιτορ 1080 η εξοδος θα εχει τετοια αναλυση.Παλι ολα το κανουν αυτο.

1. Τα 10" με ανάλυση 1024x600 που το βρίσκουν το 720p;

2. Όταν λέω για Full HD δεν αναφέρομαι μόνο στον αν υποστηρίζουν ανάλυση 1920x1080 αλλά και στο κατά πόσο μπορούν να αναπαράγουν τέτοιας ανάλυσης video.

Και με 300€ netbook με:

11.1"(διαστάσεις)

1366x768(ανάλυση)

Bluetooth(τα περισσότερα δεν έχουν)

Camera 1.3MP(τα περισσότερα έχουν 0.3MP)

δεν βρίσκεις.

Όσο για την ποιότητα κατασκευής, αψεγάδιαστη.

Δημοσ.

το βρισκουν αλλα δεν φαινεται ολο(μεχρι 1600Χ1200 το παω το 10 αρι παραπανω δεν εχει και μετακινεισαι στην οθονη σαν να παιζεις age of empires).Σε αυτο που λες εχεις μεγαλο δικιο.εχω λειτουργησει και 11 και μου αρεσε σαν αναλυση.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι προσωπικα δεν εχω δει διαφορα σε 720 βιντεο σε 10αρι και σε 11αρι παρα μονο με εξωτερικο μονιτορ.

Περα απο ολα αυτα μιλησες για αναπαραγωγη ταινιας σε 720 και αυτο σχολιασα.

Δημοσ.
το βρισκουν αλλα δεν φαινεται ολο(μεχρι 1600Χ1200 το παω το 10 αρι παραπανω δεν εχει και μετακινεισαι στην οθονη σαν να παιζεις age of empires).Σε αυτο που λες εχεις μεγαλο δικιο.εχω λειτουργησει και 11 και μου αρεσε σαν αναλυση.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι προσωπικα δεν εχω δει διαφορα σε 720 βιντεο σε 10αρι και σε 11αρι παρα μονο με εξωτερικο μονιτορ.

Περα απο ολα αυτα μιλησες για αναπαραγωγη ταινιας σε 720 και αυτο σχολιασα.

Φίλε μου κάτι δεν καταλαβαίνεις.

Όταν έναν monitor έχει μέγιστη ανάλυση 1024x600 ΔΕΝ μπορείς να παρακολοθήσεις ταινία ανάλυσης 720p γιατί απλά δε χωράει στο monitor.

O μόνος τρόπος να την δείς είναι full screen που σημαίνει πως θα γίνει resize σε 600p.

Δημοσ.
O μόνος τρόπος να την δείς είναι full screen που σημαίνει πως θα γίνει resize σε 600p.

Φυσικα!Δεν αντιλεγω σε αυτο.Εννοειται οτι ξεφευγει απο τα πλαισια του μονιτορ.Τελος παντων,αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα για την αναπαραγωγη ταινιας 720(resize σε 600)και στις 10 ιντσες.Προσωπικα δεν θεωρω 120 pixels τρελο χασιμο αναλυσης(για ταινια παντα)Για σερφαρισμα φυσικα και το 11αρι δειχνει καλυτερα!

Δημοσ.

λογικο δεν είναι όσο πιο μεγάλη καθετη ανάλυση έχει τόσο πιο άνετο να είναι στο σερφαρισμα...;

Αδερφε μου, για να μην το κουράζουμε άλλο, βγές μια βόλτα στην αγορά και πήγαινε δες μερικά μοντέλα... Το ποσο που διαθέτεις είναι αξιόλογο (έως και υπερβολικο) για νετμπουκ οποτε δεν θα εχεις πρόβλημα περιορισμών...

Δημοσ.
...για να μην το κουράζουμε άλλο, βγές μια βόλτα στην αγορά και πήγαινε δες μερικά μοντέλα... Το ποσο που διαθέτεις είναι αξιόλογο (έως και υπερβολικο) για νετμπουκ οποτε δεν θα εχεις πρόβλημα περιορισμών...

+1 από JIMBO...

Δημοσ.

οκ θα παω να δω αλλα 98% να παρω αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-Escape-Black.htm'>http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-Escape-Black.htm

---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ----------

και απο οτι καταλαβα αν παρω επεξεργαστι Ν270 δεν εχει καμια διαφορα με εναν Ν450 σωστα??

---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ----------

οκ θα παω να δω αλλα 98% να παρω αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-Escape-Black.htm

και απο οτι καταλαβα αν παρω επεξεργαστι Ν270 δεν εχει καμια διαφορα με εναν Ν450 σωστα??

Δημοσ.

ιδια καρτα γραφικων εχουν (ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη)

το turbox λογω της μεγαλυτερης οθονης και αναλυσης του φανταζομαι θα ειναι καλυτερο και πιο ξεκουραστο ;)

Δημοσ.

μηπος κανεις λαθος γιατι στο ασους λεει καρτα 3150 και στο τουρβο χ λεει 950 διλαδι δεν θα εχουν καμια σχεδον διαφορα στην οθονη ε???γιατι το ενα εχει καλη αναλιση αλλα το ασους εχει καλητερη καρτα γραφικων σωστα τα λεω??

Δημοσ.
μηπος κανεις λαθος γιατι στο ασους λεει καρτα 3150 και στο τουρβο χ λεει 950 διλαδι δεν θα εχουν καμια σχεδον διαφορα στην οθονη ε???γιατι το ενα εχει καλη αναλιση αλλα το ασους εχει καλητερη καρτα γραφικων σωστα τα λεω??

Μήπως εσύ κάνεις λάθος;!

Δημοσ.

αφου στο ενα λεει καρτα 3150 και στο αλλο λεει 950.τεσπα θα εχει διαφορα το ασους με το τουρβο χ ? σε οθονη??? και με τον επεξεργαστι θα εχει διαφορα αν ο ενας ειναι Ν280 και ο αλος Ν450 ??Απαντιστε σε ολα τα ερωτιμετα παρακαλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...