popik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Φοράω φακούς επαφής εδώ και 5 χρόνια περίπου..όλα ξεκίνησαν πριν ένα μήνα...το δεξί μάτι μου με έκοβε και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το κρατήσω για ώρα ανοιχτό..επισκέφθηκα τον οφθαλμίατρο μου και μου είπε για 8-10 μέρες περίπου να μην φοράω φακούς επαφής καθώς είχα τραυματίσει τον κερατοειδή..Έτσι και έγινε! Όμως 2-3 φορές που προσπάθησα έπειτα να βάλω φακούς, μόλις τους έβγαλα την επόμενη μέρα το μάτι μου ήταν κατακόκκινο και με έκοβε και πάλι.Πήγα ξανά στον οφθαλμίατρο και μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να ξαναβάλω φακούς για μήνες...Συμβαίνει αυτό; Έλεγα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη...Έχω φρικάρει λίγο!!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Με κάθε σεβασμό στην ανησυχία σου, οφείλω να επισημάνω ότι το internet δεν είναι ο κατάλληλος χώρος αναζήτησης ιατρικής φύσης συμβουλών από αγνώστους. Εφόσον δε σε καλύπτει ο νυν οφθαλμίατρός σου, μπορείς να αναζητήσεις τη συμβουλή ενός άλλου συναδελφου του.
Vasilis89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Όντως... καταρχήν εδώ δεν ξέρει κανείς τι ακριβός είναι ο κερατοιδής, όλοι στο google θα το ψάξουν. Πάντως δεν έχεις λόγο ανησυχείς, αν πάθει κάτι το μάτι σου μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση κερατοιδή
Freakster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Πάντως δεν έχεις λόγο ανησυχείς, αν πάθει κάτι το μάτι σου μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση κερατοιδή ή μπορείς να φοράς eye patch σαν πειρατής Μη τρομάζετε τον άνθρωπο βρεε
Vasilis89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 με σχολιάζει ένας super admin!!! i am sorry your majesty
popik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Χαχαχα... Τι λέτε καλε; Εye patch!!!! το τραύμα έχει επουλωθεί..το θέμα είναι ότι τα μάτια μου τώρα έχουν υπερευαισθησία και κοκκινίζουν με τους φακούς επαφής!!!
Apoll Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αν έκανες ζημιά στον κερατοειδή όπως σου λέει ο οφθαλμίατρος, γιατί ψάχνεις για συμβουλή μέσο ιντερνετ; Μετά από κάτι αντίστοιχο που έπαθα το 2004, ούτε που με έχει απασχολήσει πλέον το θέμα φακοί. Ούτε λέιζερ μπορώ να κάνω πλέον και φυσικά ούτε να το ψάξεις και εσύ γιατί το να καταντήσεις τυφλός δεν αξήζει τον κόπο. Γυαλιά και είμαι άνετος.
memtsas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αν έκανες ζημιά στον κερατοειδή όπως σου λέει ο οφθαλμίατρος, γιατί ψάχνεις για συμβουλή μέσο ιντερνετ; Μετά από κάτι αντίστοιχο που έπαθα το 2004, ούτε που με έχει απασχολήσει πλέον το θέμα φακοί. Ούτε λέιζερ μπορώ να κάνω πλέον και φυσικά ούτε να το ψάξεις και εσύ γιατί το να καταντήσεις τυφλός δεν αξήζει τον κόπο. Γυαλιά και είμαι άνετος. +1. γυαλακια να φαινεστε και πιο σοφιστικε. οι φακοι δεν ειναι υγιεινοι για το ματι. εφοσον οπως λεει ο γιατρος σου, τραυματισες τον κερατοειδη, κινδυνευεις απο πολλες επιπλοκες (συν. λοιμωξεις) ο,τι λεει ο γιατρος σου λοιπον, και να τα προσεχεις "σαν τα ματια σου".
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το ίδιο έπαθα πριν 4-5 χρόνια, πιθανόν λόγο κατάχρησης των φακών. Συγκεκριμένα ένιωθα να με κόβει ο ένας απ τους δυο. Τους φορούσα για ~5 χρόνια πολλές ώρες καθημερινά. Από τότε, γυαλιά. Δεν ξαναδοκίμασα να τους χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που θες να κάνεις laser.
κυβέλη Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλημέρα.Φοράω 23 χρόνια φακούς επαφής.Εχω περάσει πάρα πολλά μικροπρβλήματα όπως μολύνσεις κερατίτιδα κλπ.Επειδή έχω μεγάλη μυωπία δεν φοράω ποτέ γυαλιά έξω.Αφού τελειώσει η θεραπεία σου δοκίμασε σε κάποιο οπτικό κατάστημα διάφορες μάρκες φακών επαφής ίσως βρεις κάποιους που να τους δέχονται καλλύτερα τα μάτια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.