neosmacuser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Παιδια καλησπερα, ειμαι κανουριος χρηστης imac αλλα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα. απο προχθες το σαφαρι αρχισε να κλεινει απο μονο του εμφανιζοντας το μηνυμα " safari quit unexrectedly". δεν το κανει με ολες τις σελιδες. στο μενου βοηθειας αναφερει οτι μπορει να υπαρχει προβλημα με τα plug-ins. Αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω να με βοηθησει. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Προφανώς έχει πρόβλημα ένα plug-in το οποίο χρησιμοποιείται στις σελίδες που σου δημιουργούν πρόβλημα. Βρες ποιο είναι και βγάλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosmacuser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 υπαρχει περιπτωση να ειναι ενα απο τα προεγκατεστημενα? γιατι εχω εγκαταστησει και την νεα εκδοση του flash player. Αλλα και παλι το προβλημα αυτο το παρουσιασε πριν εγκαταστησω εγω οτιδηποτε στο mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 υπαρχει περιπτωση να ειναι ενα απο τα προεγκατεστημενα? γιατι εχω εγκαταστησει και την νεα εκδοση του flash player. Αλλα και παλι το προβλημα αυτο το παρουσιασε πριν εγκαταστησω εγω οτιδηποτε στο mac Το 4.0.5 έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosmacuser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 αν εννοείς το safari κανω update καθε βδομάδα, οποτε λογικα ειναι εγκατεστημένη η νεοτερη δυνατη έκδοση... δεν ξερω αν επηρεαζει τιποτα, αλλα το τελευταιο πραγμα που ειχα κάνει πριν παρουσιαστει το προβλημα ειναι οτι εγκατεστησα το iworks. Δεν νομιζω ομως... Επισης πριν ακομα εγκαταστησω το adobe flash δεν παρατηρησα καποιο προβλημα με site που το χρησιμοποιουν. Με εχει προβληματισει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Βάλε Mozilla Firefox να έχεις εναλλακτική μέχρι να φτιάξεις το safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Και πως θα κατεβάσει το Mozilla αν δεν παίζει ο browser του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Και πως θα κατεβάσει το Mozilla αν δεν παίζει ο browser του; terminal : wget http://3347-mozilla.voxcdn.com/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6/mac/en-US/Firefox%203.6.dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosmacuser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 καποια πιο διαφωτιστικη πληροφορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.