Προς το περιεχόμενο

προβλημα safari 4

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα, ειμαι κανουριος χρηστης imac αλλα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα. απο προχθες το σαφαρι αρχισε να κλεινει απο μονο του εμφανιζοντας το μηνυμα " safari quit unexrectedly". δεν το κανει με ολες τις σελιδες. στο μενου βοηθειας αναφερει οτι μπορει να υπαρχει προβλημα με τα plug-ins. Αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω να με βοηθησει. ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχει περιπτωση να ειναι ενα απο τα προεγκατεστημενα? γιατι εχω εγκαταστησει και την νεα εκδοση του flash player. Αλλα και παλι το προβλημα αυτο το παρουσιασε πριν εγκαταστησω εγω οτιδηποτε στο mac

υπαρχει περιπτωση να ειναι ενα απο τα προεγκατεστημενα? γιατι εχω εγκαταστησει και την νεα εκδοση του flash player. Αλλα και παλι το προβλημα αυτο το παρουσιασε πριν εγκαταστησω εγω οτιδηποτε στο mac

Το 4.0.5 έχεις?

αν εννοείς το safari κανω update καθε βδομάδα, οποτε λογικα ειναι εγκατεστημένη η νεοτερη δυνατη έκδοση... δεν ξερω αν επηρεαζει τιποτα, αλλα το τελευταιο πραγμα που ειχα κάνει πριν παρουσιαστει το προβλημα ειναι οτι εγκατεστησα το iworks. Δεν νομιζω ομως... Επισης πριν ακομα εγκαταστησω το adobe flash δεν παρατηρησα καποιο προβλημα με site που το χρησιμοποιουν. Με εχει προβληματισει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...