LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Και να ησουν ο μονος που θελει να μυνησει τη Microsoft.
chiderboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τελικά με τα μάτια έχεις πρόβλημα ή ζεις σε αναπηρικό καροτσάκι; Δεν καταλαβαίνω Έ ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος (κι απο μένα). Γιατί δεν παίζει το FSX με τα settings maxed out... Άμα έχεις λεφτά ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ όμως...
vasilisga Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εγω λεω να βαλεις το fs9 αμα θελεις να αισθανθεις εστω και λιιιιγο πιλοτος τα maximum details στα γραφικα δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο...
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το αναπηρικο καροτσακι παντως ειναι οτι πρεπει για ''καρεκλατο.''
yiannis_1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αφου σηκώνει triple sli γιατί δεν πέρνεις άλλες 2 5970? Σε σχέση με αεροπλάνο και πάλι λίγα θα εχεις δώσει.:lol: [ame] [/ame]
chiderboy Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Άσε που το κουτί του θα κάνει και θόρυβο τουρμπίνας αεροπλάνου Μη του βάζεις ιδέες...
mchrisober Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 απο κανεναν δεν το ακουσα εδω και αυτο με προβληματιζει... σκεφτηκατε το ενδεχομενο το παιχνιδι να εχει κακογραμμενο κωδικα οπου προφανως δεν μπορει να εκμεταλευθει τους 4πυρηνους???? φιλε ειναι παλιο παιχνιδι κατ εμε, ειχα κολλησει κι εγω αλλα με την 4870 και τον ι7 920 ειμουν πολυ ικανοποιημενος...
vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 απο κανεναν δεν το ακουσα εδω και αυτο με προβληματιζει... σκεφτηκατε το ενδεχομενο το παιχνιδι να εχει κακογραμμενο κωδικα οπου προφανως δεν μπορει να εκμεταλευθει τους 4πυρηνους????φιλε ειναι παλιο παιχνιδι κατ εμε, ειχα κολλησει κι εγω αλλα με την 4870 και τον ι7 920 ειμουν πολυ ικανοποιημενος... εκμεταλλευεται αν θυμαμαι καλα μεχρι 256 πυρηνες :lol: οποτε υπαρχουν ακομη περιθωρια... σαφως ομως και ειναι ενα πολυ κακογραμμενο παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.