USANGEL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παίδες και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις όποιες προτάσεις. Ναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο game γονατίζει συστήματα αληθεύει κατά πολύ και γενικά όλη η συγκεκριμένη σειρά από το 1998 που ασχολούμαι με Flight Simulation. Τώρα όσον αφορά το OC ok να δοκιμάσω αλλά όπως προανέφερα δεν έχω ξανά ασχοληθεί με intel και δεν γνωρίζω την όποια διαδικασία. Επίσης η θερμοκρασία του CPU είναι ήδη στα 41 και η ταχύτητα του FAN (στο Auto) είναι στα 2466 RPM δεν θα ήθελα με τπτ να αρχίζει να μυρίζει τπτ καμένο Αυτά τα ολίγα.... Ευελπιστώ να βρω μια λύση και να με ξεφορτωθείτε το δυνατόν γρηγορότερα
USANGEL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μιλάμε γι αυτό το παιχνίδι ε; :/Πες και τα settings των γραφικών για μια πιο πλήρη εικόνα... Ναι φίλε μου γι'αυτό το ρημάδι μιλάμε.... Τα Settings είναι τα παρακάτω:
grimpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πέρασες τα Service Packs στο FSX?, το έχεις μοντάρει; Σε τι λειτουργικό σύστημα το τρέχεις; Core i7 και Windows XP είναι o απόλυτος FAIL συνδυασμός. Στοκ οπως έρχεται είναι απο τα ποιο απαράδεκτα optimized sims όλων των εποχών. Τίποτα δεν είναι αρκετό για να το τρέξει ομαλά, εάν δεν το στρώσεις εσύ. Ενα OC στον 920 στα 3.6-3.8ghz ME Hyperthreading και tweaking στο Config του FSX με λίγα καλά Mods και τα 2 Service Packs του περασμένα, θα έχεις εγγυημένα καλές επιδόσεις, αρκεί να το κυνηγήσεις.
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι φίλε μου γι'αυτό το ρημάδι μιλάμε.... Τα Settings είναι τα παρακάτω: settings τα οποία δεν προκειται να δω ποτε Όπως αναφέρει και ο παραπάνω μια καλή παραμετροποίηση ισως σε βοηθήσει. Και εγω μετα το φορματ στα 7 είδα αρκετα καλύτερες επιδόσεις... (εμένα βεβαια τα "κολληματα" μου ήταν και είναι στο να φορτώσει scenery κλπ... Προλαβαινω να κανω καφε τοση ωρα που θέλει για να φορτώσει). Το μηχάνημα που έστησες πάντως ειναι αξιοζήλευτο!
tmjuju Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όχι μη σκέπτεσαι να αλλάξεις πάλι mobo/cpu. Το πολύ να αλλάξεις cpu cooler σε κάτι καλύτερο. Πες μας εάν το κουτί σου έχει πισω 12αρι ανεμιστήρα ή 9αρι για να δούμε ‘χοντρικά’ εάν χωράει και μεγάλες ψήκτρες. Αυτό που πρέπει να έχεις σαν στόχο είναι εάν καλό OC του 920. Και τον 960 να έβαζες πάλι OC θα σου προτείναμε και πάνω κάτω στα ίδια όρια θα φτάσουν που λέει ο λόγος. Οπότε βούτα με τα μούτρα στο διάβασμα στην κατηγορία OC.
USANGEL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πέρασες τα Service Packs στο FSX?, το έχεις μοντάρει; Σε τι λειτουργικό σύστημα το τρέχεις; Core i7 και Windows XP είναι o απόλυτος FAIL συνδυασμός. Στοκ οπως έρχεται είναι απο τα ποιο απαράδεκτα optimized sims όλων των εποχών. Τίποτα δεν είναι αρκετό για να το τρέξει ομαλά, εάν δεν το στρώσεις εσύ. Ενα OC στον 920 στα 3.6-3.8ghz ME Hyperthreading και tweaking στο Config του FSX με λίγα καλά Mods και τα 2 Service Packs του περασμένα, θα έχεις εγγυημένα καλές επιδόσεις, αρκεί να το κυνηγήσεις. Παιδιά δεν θα το γράφω από δω και στο εξής αλλά και πάλι ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις!!! Το SIM είναι γνήσιο καθώς και το EXPANSION που περιλαμβάνει και τα 2 SP. Το λειτουργικό που χρησιμοποιώ είναι Windows 7 Ultimate Θα προσπαθήσω το OC και ελπίζω η επόμενη απάντηση να μην ξεκινάει από: Την έκανα την ΛΑΛΑΚΙΑ
vasilisga Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 φιλε με αυτο το pc και αυτες τις ρυθμισεις πρεπει σιγουρα να βγαζεις παραπανω απο 20fps εχεις σιγουρα εγκατεστημενa τα service pack? τι addon χρησιμοποιεις? για καλο tweaking δες εδω http://gr.forum.ivao.aero/index.php/topic,92611.0.html
tmjuju Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Νομίζω από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι η λύση είναι σύνθετη: Και hardware – OC Και software – ρυθμίσεις Προσπάθησε να τα διαχωρίσεις και να κάνεις μια-μια τις αλλαγές και μεθοδικά. Κατέγραφε τις επιδράσεις των παραπάνω αλλαγών και σταδιακά θα επιτύχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
USANGEL Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά! Κατόπιν προσπάθεια χαλάρωσης στις διακοπές, είπα να σας γράψω αναφέρωντας τα νεότερα με το καινούργιο PC που τελικά μάλλον έκανα την Μ,,,,ία και το αγόρασα, Τα Specs έχουν ως εξής: Case Antec twelve hundred PSU IKONIK 1200W CPU i7 975 EXTREME RAM Corsair dominator GT 6GB TR3X6G1866C7GTF 1866 Motherboard EVGA Classified 3 way SLi 141-BL-E760-A1 Video Card Sapphire Radeon 5970 2GB CPU Cooler Megahalems prolimatech + 2 FAN 12cm Sound card Creative Audigy 4 Pro Hard Drive Western Digital GreenPower for AV 1TB, Sata2, 32MB Cache LG GGW-H20L BLACK SATA SONY DRU-870S DVD-RW BLACK SATA Logitech G11 Keyboard Logitech MX Revolution Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, σπάνια θα τρέξει smooth το FSX!!! Τί δεν κάνω καλα; είναι δυνατόν να είχα καλύτερες αποδόσεις με τον AMD??? Για πείτε μου, πού είναι πιο ψηλά; Λυκαβητός η Ακρόπολη να ανεβώ να πέσω;
LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ναι ρε παιδι μ,γιατι δεν προσπαθησες να ρυθμισεις το συστημα που ειχες,οπως σου ελεγαν τα παιδια,και πηγες και εδωσες ενα σωρο λεφτα? i7 975 EXTREME? 900 ευρω επεξεργαστη?Δεν επαιρνες αλλη μια 5970?Τοσο βαρυ ειναι αυτο το παιχνιδι?
chiderboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Case Antec twelve hundredPSU IKONIK 1200W CPU i7 975 EXTREME RAM Corsair dominator GT 6GB TR3X6G1866C7GTF 1866 Motherboard EVGA Classified 3 way SLi 141-BL-E760-A1 Video Card Sapphire Radeon 5970 2GB CPU Cooler Megahalems prolimatech + 2 FAN 12cm Sound card Creative Audigy 4 Pro Hard Drive Western Digital GreenPower for AV 1TB, Sata2, 32MB Cache LG GGW-H20L BLACK SATA SONY DRU-870S DVD-RW BLACK SATA Logitech G11 Keyboard Logitech MX Revolution ;Epic fail Έδωσες ένα κόσμο λεφτα σε ένα σωρό μλκς και λυπήθηκές να πάρεις έναν SSD; Γνώμη μου αγόρασες δύο φορές πανάκριβο καινούριο pc για το τίποτα. Έπρεπε να ακούσεις αυτά που σου είπαν παραπάνω
USANGEL Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ;Epic fail Έδωσες ένα κόσμο λεφτα σε ένα σωρό μλκς και λυπήθηκές να πάρεις έναν SSD; Γνώμη μου αγόρασες δύο φορές πανάκριβο καινούριο pc για το τίποτα. Έπρεπε να ακούσεις αυτά που σου είπαν παραπάνω Μα τα άκουσα! αποτέλεσμα δεν έβγαλα και είχα σκάσει! εκτιμώ ιδιαίτερα την προσέγγιση όλων σας πραγματικά, αλλα ένα χουσούρι έχω και εγώ! μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επιχειρήσω OC με την ενλόγω Mobo? γιατί παναθεμάτηνε είναι ολίγον περίπλοκη Και πάλι ευχαριστώ!
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Κατσε φιλε για να καταλαβω και εγω τωρα....Εχεις δηλαδη 3 ακριβα PC και σε κοιτανε???(Ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου.) Το θεμα ειναι ψυχολογικο.Λεγεται εμμονη.Και εγω κατα καιρους εχω τυχει σε καποιο game που μου αρεσε πολυ αλλα δεν ετρεχε ικανοποιητικα στο συστημα μου.Δεν θα αλλαζα ποτε ομως ενα καλο συστημα που με εξυπηρετουσε για ενα game.Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα υπαρχουν και αλλα αξιολογα games οπως και αλλα αξιολογα genres παιχνιδιων.
LouCi4er Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Κατσε φιλε για να καταλαβω και εγω τωρα....Εχεις δηλαδη 3 ακριβα PC και σε κοιτανε???(Ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου.) Το θεμα ειναι ψυχολογικο.Λεγεται εμμονη.Και εγω κατα καιρους εχω τυχει σε καποιο game που μου αρεσε πολυ αλλα δεν ετρεχε ικανοποιητικα στο συστημα μου.Δεν θα αλλαζα ποτε ομως ενα καλο συστημα που με εξυπηρετουσε για ενα game.Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα υπαρχουν και αλλα αξιολογα games οπως και αλλα αξιολογα genres παιχνιδιων. Αυτο ακριβως πιστευω και εγω.Δηλαδη πρεπει να ξοδεψεις μια περιουσια για ενα game?Δεν παιζει?Οκ, αστο να παει στο διαολο.Αντε για τα λεφτα πες δεν βαριεσε,λεφτα ειναι.Εσυ που αγχωνεσαι και στο τελος θα σκασεις.Βρες καποιο αλλο,τοσα παιχνιδια υπαρχουν.Δεν στο λεω με κακια η ειρωνια.Καθε αλλο και να ξερεις ολοι εδω μεσα αυτη τη λοξα εχουμε.Με τα pc.
USANGEL Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Αυτο ακριβως πιστευω και εγω.Δηλαδη πρεπει να ξοδεψεις μια περιουσια για ενα game?Δεν παιζει?Οκ, αστο να παει στο διαολο.Αντε για τα λεφτα πες δεν βαριεσε,λεφτα ειναι.Εσυ που αγχωνεσαι και στο τελος θα σκασεις.Βρες καποιο αλλο,τοσα παιχνιδια υπαρχουν.Δεν στο λεω με κακια η ειρωνια.Καθε αλλο και να ξερεις ολοι εδω μεσα αυτη τη λοξα εχουμε.Με τα pc. Αχ βρε παιδιά! Μακάρι να ήταν έτσι, αλλα σαφώς με αυτή καθε αυτή την οπτική γωνία, ο καθένας θα έλεγε οτι είμαι για ζουρλομανδία! Ο πατέρας μου, πιλότος, ο αδερφός μου επίσης, εγώ προσπάθησα αλλα τα μάτια μου δεν με αφήσανε.... εξού και η δικαιολογιμένη ασθένεια... λέτε να τραβήξω καμια μυνησούλα στην Microsoft?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.