Προς το περιεχόμενο

Χαμηλότερες του αναμενόμενου επιδόσεις σε νέα σύνθεση

USANGEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Κατ'αρχήν συγχαρητήτια για τις όποιες προσπάθειες έχετε κάνει για να βοηθήσετε απελπισμένους σαν κι εμένα

Λοιπόν ξατείχα το εξής σύστημα:

AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION

ASUS CROSSHAIR III FORMULA

OCZ 4GB PC-10666 1333MHZ HIGH PERFORMANCE FATAL1TY EDITION DUAL CHANNEL KIT

THERMALTAKE W0106 TOUGHPOWER CABLE MANAGEMENT 700W

2 X SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST3320418AS 500GB SATA2

SAPHIRE EAH RADEON HD4890

Scythe Kabuto CPU Cooler

Λοιπον, όλα καλα όλα υπέροχα αλλα για τον λόγο οτι όλοι έχουμε τα "Κολλήματα"

έτσι έχω και εγω με το FSX σε σημείο να στείνω το pc σχεδόν αποκλειστικά και μόνο για το προαναφερθέν game

Αποφάσισα λοιπόν να αναβαθμίσω το PC μετά απο 10 χρόνια αποθέωσης της AMD, σε INTEL με το εξής σύστημα:

thermaltake tough power 800w PSU

intel i7 920 CPU

ASUS P6T MOBO

6GB 1333 CORSAIR TRIPLE CHANNEL MEMORY

500GB WESTERN DIGITAL 7200 RPM (PRIMARY SYSTEM)

1 TB western digital SATAII (san Extra disko)

SAPHIRE RADEON HD 5870 VGA

ZALMAN CNPS9500A LED CPU COOLER

Σε αγωνιώδη κατάσταση, έστεισα το μηχάνημα αξίας 1700Ε και πήρα τρελή απογοήτευση :-(

Κατ'αρχήν στο SETUP κατόπιν BOOT FROM CD περίμενα πάνω απο 10 λεπτά για να προχωρήσει (πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!!!!!) (υπόψιν οτι έχω κρατήσει το ίδιο DVDRW αλλα αμφιβάλλω να οφείλεται εκεί η καθυστέρηση)

Στο Game δε, Τα frames δεν είχαν καποια διαφορά, άντε με απόκριση 3-4%... τί με συμβουλεύεται να κάνω; είναι τεράστια ανάγκη! άν χρειάζεστε να κάνω Attach κάποια Photo απο CPU-Z πείτε μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

WIN VERS: WINDOWS & ULTIMATE

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι θα έλεγες για λίγο OC του CPU?

Από όσο θυμάμαι είναι και cpu bound το παίγνιο αυτό.

Γενικά μεταξύ amd965 και intel920 δεν είναι μεγάλες οι διαφορές που θα καταλάβεις. Αλλά αν δε βλέπεις και διαφορά μετα την αλλαγή από 4870 σε 5870 ακόμα πιο πολύ με κάνει να υποπτεύομαι ότι χρειάζεσαι OC του CPU.

Την ψήκτρα σου δε την ξέρω καλά αλλά κάτι θα κάνει σε σχέση με την μαμά.

Ρίξε μια ματιά στα σχετικά θέματα για OC εδώ http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=36

Και φυσικά ζήτα βοήθεια για ότι σου χρειαστεί.

(Γενικά στο pc σου βάλε και ένα ssd με τον καιρό)

Δημοσ.

εμενα παντως μου ειχε κολησει 30+ λεπτα στο setup των windows...δεν εβλεπε σκληρους κ πολλα αλλα...και τελικα το προβλημα ηταν το DVD-DRIVE που ηταν και καινουριο...παρε ενα με 20 ευρω (εγω δεν θα παιρνα της σονυ) και μπορει να φτιαξει...αν οχι θα σου μεινει ενα καινουριο DVD..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις!

Να αναφέρω οτι στην προηγούμενη σύνθεση παρόλο που ο Disk0 (System) δεν άλλαξε,

δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση στο initial Setup.

Επίσης όσον αφορά το OC θα μιλήσω ειλικρινά λέγοντας ότι δεν έχω ποτέ ασχοληθεί ιδιαίτερα, ειδικά σε πλατφόρμα Intel.

Μία σκέψη είναι να αλλάξω ξανά MOBO και CPU στα παρακάτω:

Intel i7 960

ASUS Rampage 2 Extreme.

Για τον SSD....πέρα απο το Boot time θα υπάρχει επιρροή και στο Gaming?

Και πάλι ευχαριστώ

---------- Προσθήκη στις 20:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:44 ----------

ρε προβλήματα που χει ο κόσμος....

Φαντάζομαι ότι πραγματικά δεν θα ήθελες να αναφερθώ στο πως είναι να ζεις μια ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι, αν παραταύτα θελήσεις, μπορείς να πάντα να μου στείλεις PM.

Εύχομαι πάντως μέσα από την καρδιά μου από δω και στο εξής, αυτά να είναι τα μοναδικά προβλήματα για όλους μας.

Δημοσ.

φιλε μου επειδη ασχολουμαι και εγω αρκετα με το αθλημα ενα θα σου πω

ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ FSX

ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω ;)

Δημοσ.

Το παιχνίδι απο οτι διάβασα είναι cpu friendly. Θελει αρκετα Ghz. H πανακριβη μητρική που θέλεις να πάρεις δεν θα σου δώσει παραπάνω frames. H λυση είναι το overclocking.

Δημοσ.

Πάντως φίλε και εγώ απ' όσο ξέρω το FSX γονατίζει όλα τα συστήματα. Με ένα overclock στον cpu ίσως καλυτερέψουν λίγο τα πράγματα.

Δημοσ.

από θερμοκρασίες πως πάει; Το μηχάνημα ποιος στο έστησε; περίεργο μου φαίνεται... εγω παίζω fsx (σε χαμηλές αναλύσεις και fps) στο λαπτοπ της υπογραφ'ης και αν εξαιρέσεις οτι κάνει περιπου 3 λεπτα να φορτώσει scenery κλπ δεν εχω πρόβληματα όπως κόλληματα κλπ.

Δημοσ.
από θερμοκρασίες πως πάει; Το μηχάνημα ποιος στο έστησε; περίεργο μου φαίνεται... εγω παίζω fsx (σε χαμηλές αναλύσεις και fps) στο λαπτοπ της υπογραφ'ης και αν εξαιρέσεις οτι κάνει περιπου 3 λεπτα να φορτώσει scenery κλπ δεν εχω πρόβληματα όπως κόλληματα κλπ.

αν ανεβασεις λιγο τα slider στις ρυθμισεις των γραφικων και βαλεις κανενα addon πιστεψε με το laptop σου δεν θα εχει και πολυ τυχη... ;)

Δημοσ.
αν ανεβασεις λιγο τα slider στις ρυθμισεις των γραφικων και βαλεις κανενα addon πιστεψε με το laptop σου δεν θα εχει και πολυ τυχη... ;)

Φτου φτου... 2.5 χρονια έτσι πάει... Δε νιώθει ακόμα αλλά δεν έχω και απαιτήσεις σε ιδιαίτερα γραφικά κλπ.

Πάντως το θέμα του φίλου μας μου φαίνεται πολύ περίεργο... Το θεωρω αδιανόητο... Λέτε να υπάρχει πουθενα καμία ασυμβατότητα; :rolleyes:

Δημοσ.
Φτου φτου... 2.5 χρονια έτσι πάει... Δε νιώθει ακόμα αλλά δεν έχω και απαιτήσεις σε ιδιαίτερα γραφικά κλπ.

Πάντως το θέμα του φίλου μας μου φαίνεται πολύ περίεργο... Το θεωρω αδιανόητο... Λέτε να υπάρχει πουθενα καμία ασυμβατότητα; :rolleyes:

εμενα παλι μου φαινεται ακρως λογικο ;)

στην θεση του απλα δεν θα αλλαζα τον amd 965, που ειναι πολυ καλος και ουτως η αλλως οτι συνθεση και να ειχε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ FSX, οποτε... :-)

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι πραγματικά δεν θα ήθελες να αναφερθώ στο πως είναι να ζεις μια ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι, αν παραταύτα θελήσεις, μπορείς να πάντα να μου στείλεις PM.

Εύχομαι πάντως μέσα από την καρδιά μου από δω και στο εξής, αυτά να είναι τα μοναδικά προβλήματα για όλους μας.

αν και δεν είχα ούτε έχω σκοπό να σου χαλάσω το τοπικ, αυτό που εννοούσα ήταν οτι μου φάνηκε υπερβολικό να έχεις ήδη ένα καλό σύστημα και να δώσεις λεφτά για ένα σύστημα που όπως είδες δεν σου έδωσε μεγάλες διαφορές... να είσαι καλά και καλές πτήσεις εύχομαι...

Δημοσ.
Καλησπέρα

Κατ'αρχήν συγχαρητήτια για τις όποιες προσπάθειες έχετε κάνει για να βοηθήσετε απελπισμένους σαν κι εμένα

Λοιπόν ξατείχα το εξής σύστημα:

AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION

ASUS CROSSHAIR III FORMULA

OCZ 4GB PC-10666 1333MHZ HIGH PERFORMANCE FATAL1TY EDITION DUAL CHANNEL KIT

THERMALTAKE W0106 TOUGHPOWER CABLE MANAGEMENT 700W

2 X SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST3320418AS 500GB SATA2

SAPHIRE EAH RADEON HD4890

Scythe Kabuto CPU Cooler

Λοιπον, όλα καλα όλα υπέροχα αλλα για τον λόγο οτι όλοι έχουμε τα "Κολλήματα"

έτσι έχω και εγω με το FSX σε σημείο να στείνω το pc σχεδόν αποκλειστικά και μόνο για το προαναφερθέν game

Αποφάσισα λοιπόν να αναβαθμίσω το PC μετά απο 10 χρόνια αποθέωσης της AMD, σε INTEL με το εξής σύστημα:

thermaltake tough power 800w PSU

intel i7 920 CPU

ASUS P6T MOBO

6GB 1333 CORSAIR TRIPLE CHANNEL MEMORY

500GB WESTERN DIGITAL 7200 RPM (PRIMARY SYSTEM)

1 TB western digital SATAII (san Extra disko)

SAPHIRE RADEON HD 5870 VGA

ZALMAN CNPS9500A LED CPU COOLER

Σε αγωνιώδη κατάσταση, έστεισα το μηχάνημα αξίας 1700Ε και πήρα τρελή απογοήτευση :-(

Κατ'αρχήν στο SETUP κατόπιν BOOT FROM CD περίμενα πάνω απο 10 λεπτά για να προχωρήσει (πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!!!!!) (υπόψιν οτι έχω κρατήσει το ίδιο DVDRW αλλα αμφιβάλλω να οφείλεται εκεί η καθυστέρηση)

Στο Game δε, Τα frames δεν είχαν καποια διαφορά, άντε με απόκριση 3-4%... τί με συμβουλεύεται να κάνω; είναι τεράστια ανάγκη! άν χρειάζεστε να κάνω Attach κάποια Photo απο CPU-Z πείτε μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

WIN VERS: WINDOWS & ULTIMATE

το καινουριο εξαπυρηνο διαστημοπλοιο της ιντελας μαλλον ταιριαζει γαντι στην περιπτωση σου...μη βαλεις ssd μονο και μονο για παιχνιδια γιατι δεν θα δεις καμμια διαφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...