Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΟΣ!!!Facebook reset password mail!!

SpirtouLisS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοι απο εμας και εγω μαζι πηραμε ενα mail υποτιθεται απο facebook team οτι αλλαξε ο κωδικος μας και για να το δουμε πρεπει να δουμε ενα attached αρχειο.!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ δεν ειναι απλο spam μαιλ ουτε θελει να σας κλεψει τον κωδικο του fb. Μην επιχειρησετε να ανοιξετε το αρχειο. περιεχει πολυ επικινδυνο trojan που θα κατεβασει μετα το κουτι της πανδορας.,,, στον υπολογιστη σας

δειτεhttp://mashable.com/2009/10/27/facebook-password-reset-confirmation/

το mail εξαπλωνεται απο οκτωβρη αλλα εγω το πηρα σημερα το πρωι. το yahoo βεβαια το αναγνωρισε αμεσως σαν io και δε χρειαστηκε καν να επεμβει το antivirus μου

Δημοσ.

Ναι, και πριν από το Facebook το ίδιο γινόταν με τις πιστωτικές, το eBay, την Τράπεζα Πειραιώς, το MSN κι εγώ δεν θυμάμαι τι. Μα έλεος, να τρέχεις ό,τι σου στέλνουν...

doooh

Δημοσ.
Ναι, και πριν από το Facebook το ίδιο γινόταν με τις πιστωτικές, το eBay, την Τράπεζα Πειραιώς, το MSN κι εγώ δεν θυμάμαι τι. Μα έλεος, να τρέχεις ό,τι σου στέλνουν...

doooh

επισης και με τη Euronank ξεχασες να πεις...μπραβο σου

εσυ που τα ξερεις ολα πηγαινε να σπαμαρεις σε κανα φορουμ του Harvard και ασε μας εμας να ανοιγουμε οτι μας στελνουν...

σε πληροφορω οτι πολυς κοσμος θα την πατησει και εστο ενας να λαβει γνωση επειδη τυχαια διαβασε ενα ταπεινο ποστ η εδω η σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ καλο ειναι,

Δημοσ.
Μην επιχειρησετε να ανοιξετε το αρχειο. περιεχει πολυ επικινδυνο trojan που θα κατεβασει μετα το κουτι της πανδορας.

Υπάρχει πέρα από τη Collectors δηλαδή και η απλή έκδοση του ιού? :lol:

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να μεταφερθεί ΕΔΩ ;

oχι, δεν αφορά phishing ή scam mail αλλά μήνυμα με επισυναπτόμενο ιό.

Δημοσ.

χαχαχ το πείρα και εγώ εχθές δύο φορές :-)

Όποιος δεν καταλάβει ότι είναι spam τι να πω??

Δημοσ.

Το ιντερνετ αν το αντιμετωπιζετε σαν οτιδήποτε άλλο στην καθημερινότητα σας δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Αν σε σταματήσει καποιος στο δρομο και σου πει για ένα παιδάκι στην αφρική που πεινάει και πρεπει να το πεις σε όλους τους φίλους σου για να μαζέψει ένα κόκκο ρύζι απο τον καθένα το πιο πιθανό είναι ή να μην το ακούσεις ή να ανεβάσεις το παραθυρο του αυτοκινήτου ή να φυγεις.

Στο facebook ή στα email αν στο πουνε θα το στείλεις σε όλους τους φίλους σου.

Το ίδιο με το αν σου έρθει ένα γράμμα σπίτι και σου ζητάει τον κωδικό της κάρτα σου Pin γιατί η τράπεζα αλλάζει πολιτική ασφαλείας και να το στείλεις στο Τσιμπουτί με πληρωμένο γραμματόσημο , υποθέτω δεν θα το κάνεις.

Αν στο ζητήσουν βέβαια με "επίσημο" email θα τους απαντήσεις και μπορεί να και τους πεις και πιο νέο Pin θέλεις !!!

Τα πράγματα είναι απλά , αντιμετωπίστε το internet, facebook κτλ σαν οτιδήποτε άλλο στην καθημερινή σας επαφή μαζί του και μην επηρεάζεστε απο την ευκολία του internet και των υπολογιστών.

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι ποιοι καθονται και διαβαζουν ολα αυτα τα spam.. Δε ανοιγω ουτε ενα e-mail απο τα 100 περιπου που δεχομαι καθε ημερα. Ουτε το τιτλο βλεπω.

Δημοσ.
Αναρωτιεμαι ποιοι καθονται και διαβαζουν ολα αυτα τα spam.. Δε ανοιγω ουτε ενα e-mail απο τα 100 περιπου που δεχομαι καθε ημερα. Ουτε το τιτλο βλεπω.

Ελα ντε!!!!!

Δημοσ.
χαχαχ το πείρα και εγώ εχθές δύο φορές :-)

Όποιος δεν καταλάβει ότι είναι spam τι να πω??

εγώ δεν έχω πάρει τπτ από FB μόνο από MSN

Δημοσ.
Αν στο ζητήσουν βέβαια με "επίσημο" email θα τους απαντήσεις και μπορεί να και τους πεις και πιο νέο Pin θέλεις !!!

ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ δεν θα ζητήσει κωδικούς και pins μέσω email. Κανόνας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...