Προς το περιεχόμενο

Magicka

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω το εχω ρε γαμωτο αλλα δεν με ψηνει να το παιξω. δεν ξερω γιατι. ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν με τραβαει

Θα βρεις άλλα δυο-τρία φιλαράκια (καλύτερα μην το ξεκινήσεις μόνος), θα το αρχίσετε co-op και θα προκύψει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχετε παίξει ποτέ.

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, χιούμορ και συνεχείς αναφορές σε ταινίες και παλιότερα παιχνίδια, βγάζει και μία retro αίσθηση, είναι μούρλια σου λέω!

Να δεις που αν το ξεκινήσεις με παρέα, θα μαζεύεστε κάθε βράδυ για να το τελειώσετε. :-)

Εγώ με Trine και Magicka θυμήθηκα παλιές εποχές Amiga

Δημοσ.

Θα βρεις άλλα δυο-τρία φιλαράκια (καλύτερα μην το ξεκινήσεις μόνος), θα το αρχίσετε co-op και θα προκύψει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχετε παίξει ποτέ.

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, χιούμορ και συνεχείς αναφορές σε ταινίες και παλιότερα παιχνίδια, βγάζει και μία retro αίσθηση, είναι μούρλια σου λέω!

Να δεις που αν το ξεκινήσεις με παρέα, θα μαζεύεστε κάθε βράδυ για να το τελειώσετε. :-)

Εγώ με Trine και Magicka θυμήθηκα παλιές εποχές Amiga

και το trine ειναι τελειο αν και δεν το εχω τερματισει ακομα.

επεισα εναν φιλο να το παρει αλλα δεν του αρεσε, μια φορα παιξαμε και τελος. δεν ψηνονται παντως

Δημοσ.

και το trine ειναι τελειο αν και δεν το εχω τερματισει ακομα.

επεισα εναν φιλο να το παρει αλλα δεν του αρεσε, μια φορα παιξαμε και τελος. δεν ψηνονται παντως

Φαντάζομαι όταν λέω co-op καταλαβαίνεις ότι εννοώ στον ίδιο υπολογιστή, έτσι; Παρέα με κράξιμο, πού πας ρε μλκ από κει/ σταμάτα να σκοτώνεις εμένα κλπ...

Δημοσ.

Φαντάζομαι όταν λέω co-op καταλαβαίνεις ότι εννοώ στον ίδιο υπολογιστή, έτσι; Παρέα με κράξιμο, πού πας ρε μλκ από κει/ σταμάτα να σκοτώνεις εμένα κλπ...

ο καθενας απο το σπιτι του, αλλα ειχαμε skype

Δημοσ.

ο καθενας απο το σπιτι του, αλλα ειχαμε skype

Εεεε μα αν δεν έχεις τη δυνατότητα της άμεσης επαφής (φάπες/ "κάντε λίγη άκρη ρε μλκες, δε χωράω") δεν έχει πλάκα! :-D

• 7 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Bump μιας και το είχε το humble bundle.

Παίζει κανείς multi;

Προσπάθησα coop με ένα φίλο από Ολλανδία. 80-100ms latency, Το μόνο που καταφέραμε είναι να κρασάρουμε κάθε 5 λεπτά, να περάσουμε το chapter 1, να μας σπάσουν τα νεύρα και να χάσουμε 2 ώρες από τη ζωή μας.

Κρίμα και είναι τόσο ωραίο παιχνίδι. Έφταιγε η απόσταση μεταξύ μας, ασταθή γραμμή/άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα και είναι τόσο ωραίο παιχνίδι. Έφταιγε η απόσταση μεταξύ μας, ασταθή γραμμή/άλλο;

Γενικά το παιχνίδι έχει πολύ ασταθές online και αν κρίνω και απο την δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει με απόσταση ή προβλήματα της σύνδεσης (απόσταση 20-25km μεταξύ παικτών, με σχετικά stable internet, σε διάστημα ενός μήνα).

Δοκίμασε μερικά απο τα tips που έχει σε αυτή τη σελίδα (δες τα comments για το #7, όπως επίσης τα #14, #15, #17 για μερικά fix που ίσως δουλέψουν), ίσως βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα...

Επεξ/σία από Greygore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...