remalis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Χθες μου έκανε ένα update 40mb στο magicka. Ξέρει κανείς αν είναι αυτό? γιατί αυτές οι αλλαγές μετράνε πολύ (ιδίως αυτό με τα checkpoints )
gavros10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εγω το εχω ρε γαμωτο αλλα δεν με ψηνει να το παιξω. δεν ξερω γιατι. ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν με τραβαει
Panahs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εγω το εχω ρε γαμωτο αλλα δεν με ψηνει να το παιξω. δεν ξερω γιατι. ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν με τραβαει Θα βρεις άλλα δυο-τρία φιλαράκια (καλύτερα μην το ξεκινήσεις μόνος), θα το αρχίσετε co-op και θα προκύψει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχετε παίξει ποτέ. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, χιούμορ και συνεχείς αναφορές σε ταινίες και παλιότερα παιχνίδια, βγάζει και μία retro αίσθηση, είναι μούρλια σου λέω! Να δεις που αν το ξεκινήσεις με παρέα, θα μαζεύεστε κάθε βράδυ για να το τελειώσετε. Εγώ με Trine και Magicka θυμήθηκα παλιές εποχές Amiga
gavros10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Θα βρεις άλλα δυο-τρία φιλαράκια (καλύτερα μην το ξεκινήσεις μόνος), θα το αρχίσετε co-op και θα προκύψει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχετε παίξει ποτέ. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, χιούμορ και συνεχείς αναφορές σε ταινίες και παλιότερα παιχνίδια, βγάζει και μία retro αίσθηση, είναι μούρλια σου λέω! Να δεις που αν το ξεκινήσεις με παρέα, θα μαζεύεστε κάθε βράδυ για να το τελειώσετε. Εγώ με Trine και Magicka θυμήθηκα παλιές εποχές Amiga και το trine ειναι τελειο αν και δεν το εχω τερματισει ακομα. επεισα εναν φιλο να το παρει αλλα δεν του αρεσε, μια φορα παιξαμε και τελος. δεν ψηνονται παντως
Panahs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 και το trine ειναι τελειο αν και δεν το εχω τερματισει ακομα. επεισα εναν φιλο να το παρει αλλα δεν του αρεσε, μια φορα παιξαμε και τελος. δεν ψηνονται παντως Φαντάζομαι όταν λέω co-op καταλαβαίνεις ότι εννοώ στον ίδιο υπολογιστή, έτσι; Παρέα με κράξιμο, πού πας ρε μλκ από κει/ σταμάτα να σκοτώνεις εμένα κλπ...
gavros10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Φαντάζομαι όταν λέω co-op καταλαβαίνεις ότι εννοώ στον ίδιο υπολογιστή, έτσι; Παρέα με κράξιμο, πού πας ρε μλκ από κει/ σταμάτα να σκοτώνεις εμένα κλπ... ο καθενας απο το σπιτι του, αλλα ειχαμε skype
Panahs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ο καθενας απο το σπιτι του, αλλα ειχαμε skype Εεεε μα αν δεν έχεις τη δυνατότητα της άμεσης επαφής (φάπες/ "κάντε λίγη άκρη ρε μλκες, δε χωράω") δεν έχει πλάκα!
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ψήνεται κανείς να το ξεκινήσουμε? Είμαι με τον Zizu και περιμένουμε κάνα άτομο. όποιος θέλει ας με κάνει add. LordKimi
mchls Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ως τις 20:00 της 10ης Αυγούστου, μπορείτε να τσιμπήσετε το Save 75% on Magicka on Steam στην προνομιακή τιμή των 2.5€!
Tmark Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Στο Steam μόνο με 2.5 ευρώ http://store.steampo.../?snr=1_4_4__40 μέχρι την Πέμπτη
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Bump μιας και το είχε το humble bundle. Παίζει κανείς multi; Προσπάθησα coop με ένα φίλο από Ολλανδία. 80-100ms latency, Το μόνο που καταφέραμε είναι να κρασάρουμε κάθε 5 λεπτά, να περάσουμε το chapter 1, να μας σπάσουν τα νεύρα και να χάσουμε 2 ώρες από τη ζωή μας.Κρίμα και είναι τόσο ωραίο παιχνίδι. Έφταιγε η απόσταση μεταξύ μας, ασταθή γραμμή/άλλο;
Greygore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κρίμα και είναι τόσο ωραίο παιχνίδι. Έφταιγε η απόσταση μεταξύ μας, ασταθή γραμμή/άλλο; Γενικά το παιχνίδι έχει πολύ ασταθές online και αν κρίνω και απο την δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει με απόσταση ή προβλήματα της σύνδεσης (απόσταση 20-25km μεταξύ παικτών, με σχετικά stable internet, σε διάστημα ενός μήνα). Δοκίμασε μερικά απο τα tips που έχει σε αυτή τη σελίδα (δες τα comments για το #7, όπως επίσης τα #14, #15, #17 για μερικά fix που ίσως δουλέψουν), ίσως βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Greygore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα