lalanis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 κυκλοφόρησε το vietnam και το steam το έχει σε πολύ καλή προσφορά όλο το πακετάκι http://store.steampowered.com/sub/7816/ Single player (ως επί τω πλείστον) αξίζει (ιδίως σε αυτή την τιμή);
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Single player (ως επί τω πλείστον) αξίζει (ιδίως σε αυτή την τιμή); Και μένα θα με ενδιέφερε μια απάντηση σε αυτό. Ενδιαφέρον φαίνεται το παιχνιδάκι.......
bnvdarklord Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ωραιο ειναι το single player αλλα ισως ειναι δυσκολο στα επόμενα chapters.
dark_banishing Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πολύ καλό παιχνιδάκι. Έπαιζα με τα ξαδερφάκια μου όλο το πάσχα σε 1 pc με 3 controllers !! Τα challenges έχουν το πιο πολύ γέλιο. Το vietnam δεν μ άρεσε τόσο. Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν ένα παιχνιδάκι για να παίζουν παρέα με τους φίλους τους.. Μεγάλο συν ότι μπορείτε να παίξετε ολοι σε ένα pc. Ένα μειονέκτημα είναι ότι αυτός που έχει το πληκτρολόγιο έχει πλεονέκτημα σε σχέση με αυτούς που παίζουν με τα χειριστήρια. Τέλος έχει και φοβερό potential. Να δούμε τι θα φέρουν τα επόμενα updates.
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πολύ καλό παιχνιδάκι. Έπαιζα με τα ξαδερφάκια μου όλο το πάσχα σε 1 pc με 3 controllers !! Τα challenges έχουν το πιο πολύ γέλιο. Το vietnam δεν μ άρεσε τόσο. Ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι αυτός που έχει το πληκτρολόγιο έχει πλεονέκτημα σε σχέση με αυτούς που παίζουν με τα χειριστήρια. Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν ένα παιχνιδάκι για να παίζουν παρέα με τους φίλους τους.. Μεγάλο συν ότι μπορείτε να παίξετε ολοι σε ένα pc. Τέλος έχει και φοβερό potential. Να δούμε τι θα φέρουν τα επόμενα updates. Γιατί έχει πλεονέκτημα? Ποιά είναι η διαφορά?
gavros10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 σκεφτομαι να το αγορασω και εγω αλλα δεν ξερω τα updates απο το steam μερικες φορες ειναι υπερβολικα τεραστια 5-6 φορες εχω κατεβασει updates για το team fortress 2 500-600 mb το καθενα!!!!!!!
antonl Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το μέγεθος των updates δε νομίζω να είναι θέμα του steam, τουλάχιστον όταν μιλάς για τόσα MB*. Έχω ένα κάρο παιχνίδια εκεί και δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Αλλά ακόμα κι έτσι να ταν ADSL έχουμε... *: Θυμάμαι αυτό το «παράπονο» το χαν οι κάτοχοι του σπασμένου magicka.
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DVH4WZi1-DI Θελω να δω μαχες πληκτρολογιο vs χειριστηριο
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 παντως πρεπει να πουμε οτι το προσεχουν πολυ το παιχνιδι και βγαζουν συχνα dlc updates κλπ
dark_banishing Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γιατί έχει πλεονέκτημα? Ποιά είναι η διαφορά? Με το πληκτρολόγιο κάνεις πολύ πιο γρήγορα τους συνδυασμούς που απαιτούνται για το κάθε μαγικό.
stratigos24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ειναι σε προσφορα στο steam το παιχνιδι. Οποιος θελει ας ριξει μια ματια στο προσφορες παιχνιδιων: http://www.insomnia.gr/topic/345863-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD/page__st__1210
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα