ondine Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι ως "μπετα" εννοείς το demo. Προσωπικά ήταν οκ κι αυτό κι η full έκδοση, αλλά στο forum του steam έχει πάρει το μάτι μου το πρόβλημά σου: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1071
paks Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι ως "μπετα" εννοείς το demo. Προσωπικά ήταν οκ κι αυτό κι η full έκδοση, αλλά στο forum του steam έχει πάρει το μάτι μου το πρόβλημά σου: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1071 ναι εχω και εγω λαπτοπ και λεει κατι οτι υπαρχει προβλημα με τα λαπτοπ και κατι τετοια..εχω και σταθερο αλλα βαριεμαι να το κατεβαζω και εκει...οπως και να χει ευχαριστω πολυ!!
thodoris2208 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα.... Κατέβασα το demo απο steam και σκεύτομαι να το αγοράσω. Το θέμα είναι οτι μου παρουσιάσε το demo κάποια προβλήματα. Συγκεκριμένα με το που βγήκα στο 1ο chapter στην ύπαιθρο αρχίσανε να μου αναβοσβήνουνε οι πετρες, τα δέντρα και γενικά το περιβάλλον. Σημείωση το laptop παιζει to pro 2011 με τα γραφικά όλα high(και εννοείτε δοκίμασα να χαμηλώσω ανάλυση κτλ στο magicka χωρίς καμία διαφορά).Μπαίνω στο τριπάκι και το κατεβάζω πειρατικο για να δω σε κάποια μάχη που θα είναι αρκετοί εχθροί και γενικά θα γίνετε χαμός τι προβλήματα θα έχω. Εκεί αντιμετώπισα τα ίδια συν κάποια ακόμα αλλά το παιχνίδι είναι υποφερτό. Λοιπόν το θέμα είναι ότι θέλω να το αγοράσω για να παίξω και δυκτιακά με παρέα αλλά δεν ξέρω τι προβλήματα θα έχω (αν θα έχω και άλλα εκεί!!!). Όσοι παίζετε δυκτιακά παρουσιάζει προβλήματα? Καμία πρόταση για τα προβλήμματα που παρουσιάζει μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος???? Υ.Γ μην με κράξετε για το πειρατικό δοκιμαστικά το κατέβασα!
ondine Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το να κατεβάσεις πειρατική έκδοση σε τέτοια περίπτωση είναι παράνομο αλλά όχι ανήθικο. Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει onboard κάρτα γραφικών (ούτε το pes11, άλλο αν τελικά σου παίζε). Λυπάμαι αλλά δε νομίζω πως αξίζει η αγορά για το online. Ψάξε στο forum του παιχνιδιού μήπως κάνω λάθος.
thodoris2208 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το να κατεβάσεις πειρατική έκδοση σε τέτοια περίπτωση είναι παράνομο αλλά όχι ανήθικο. Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει onboard κάρτα γραφικών (ούτε το pes11, άλλο αν τελικά σου παίζε). Λυπάμαι αλλά δε νομίζω πως αξίζει η αγορά για το online. Ψάξε στο forum του παιχνιδιού μήπως κάνω λάθος. Δηλαδή στο online θα έχω περισότερα προβλήματα? Το έψαξα και γενικά υπάρχει πρόβλημα με τα laptop..Η κάρτα μου είναι 9600Μ GT
gio@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 με τα 11 Update που έχουν βγει θα είσαι μια χαρά πιστεύω κ με το tunngle παίζεις με φίλους
ondine Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά μου ακούγεται η 9600. Τα προβλήματα με τα laptop νομίζω είναι σε περιπτώσεις onboard καρτών γραφικών. Κάποιο άλλο θέμα θα έχεις αν σου παρουσιάζει κολλήματα. Driver update έχεις κάνει; Άμα δε σου παίζει ούτε το demo ούτε το πειρατικό μην το αγοράσεις, έκανες τη δοκιμή σου και απέτυχε, αυτοί χάνουν.
kostacurtas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Paradox announces Magicka: Vietnam Paradox Interactive made a surprise announcement at GDC today, announcing a new Magicka expansion that will take place in Vietnam. The new content will let you roam the war-torn jungles of Vietnam, as you take on the role of four meek and physically inept wizards in their quest for blowing stuff up. They’ve also released a announcement trailer for the game, which shows you, well, blowing stuff up. There’s guns, there’s magic, it’s full-on crazy in there. Magicka: Vietnam will be releasing for all major distribution channels on PC. No date yet. http://www.youtube.com/watch?v=cs2DsoiA54Y
chek2fire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πολύ γέλιο.. ότι νάναι αλλά δωσμένο με καλό χιούμορ
panos9553 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δηλαδή στο online θα έχω περισότερα προβλήματα? Το έψαξα και γενικά υπάρχει πρόβλημα με τα laptop..Η κάρτα μου είναι 9600Μ GT Δεν εχει να κανει με τα laptop...με τιποτα ομως..ουτως η αλλως η καρτα σου μια χαρα ειναι για αυτο το game...κοιτα για drivers ή ξανα την εγκατασταση..
kostacurtas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Magicka Vietnam to launch 'in about a month,' Arrowhead CEO says If there's one thing that Arrowhead Game Studios has proven with its accident-prone wizardfest Magicka, it's that they can make me laugh. But is that an appropriate reaction in Magicka Vietnam? Arrowhead Game Studios CEO Johan Pilestedt suggested that we'll find out "in about a month." "Something that people do wrong in comedy is that they go overboard in every single way. It's like riding a rollercoaster and it's always on the highest level. It's going to get boring," he told me during a meeting at GDC. Pilestedt made a comparison to the Scary Movie franchise, in which he believes the overall humor is dilluted by a constant bombardment of jokes. In this first Magicka expansion, he sees the concept of wizards in Vietnam as inherently interesting -- being a good vehicle for comedy is a nice bonus. "Obviously, we have to focus purely on the fun aspects of the Vietnam War: rock music and cool explosions," Pilestedt assured. "The actual Vietnam War was a horrible war," so we probably shouldn't expect to see many mages writing home to grandma about the front line.
chek2fire Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 κυκλοφόρησε το vietnam και το steam το έχει σε πολύ καλή προσφορά όλο το πακετάκι http://store.steampowered.com/sub/7816/
nemesiskp Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πολυ γελιο το vietnam το εχω λιωσει στο online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα