Προς το περιεχόμενο

Magicka

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ. Εξάλλου είναι indie το παιχνίδι από 2 άτομα νομίζω... Λογικό ειναι να εχει bugs. Στο demo παντως δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Θα περιμένω λιγο ομως να βγει καποιο δυνατό patch πριν το πάρω...

αυτά τα δύο άτομα δεν είχαν 5 φίλους να δοκιμάσουν μία φορά το game?? παραείναι τραγική η πληθώρα των bugs.....

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά εγώ όσο το χω παίξει δε μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα.Είναι πάντως πολύ ωραίο παιχνιδάκι.

Δημοσ.

Εμενα πάλι αυτό μου δείχνει ενδιαφέρον από devs & αξίζει να το αγοράσεις..... :-(

Πλακα θα κανεις προφανως...γιατι αμα ειχαν ενδιαφερον θα περιμενανε κανενα μηνα να κανουν κανενα beta testing και να μην υποχρεωνουν αυτους που αγοραζουν το παιχνιδι να κατεβαζουν καθε 4 μερες απο ενα patch 400mb και βαλε.

Δημοσ.

Πλακα θα κανεις προφανως...γιατι αμα ειχαν ενδιαφερον θα περιμενανε κανενα μηνα να κανουν κανενα beta testing και να μην υποχρεωνουν αυτους που αγοραζουν το παιχνιδι να κατεβαζουν καθε 4 μερες απο ενα patch 400mb και βαλε.

Εχμ τα updates στο steam ζυγίζουν 30-40 MB max! Μάλλον για άλλη version μιλάς...

cookiejar.jpg

@Skull

Bro δεν έχει νόημα να κοιτάς τα pre bots και τα release blogs οι τύποι ανοιχτό beta testing κάνουν ουσιαστικά με όσους το αγόρασαν, κρίμα γιατί το game έχει την φάση του στο coop.

Δημοσ.

Εγώ το τελειωσα το game 2 φορες με 2 φίλους και είχαμε κάτι crashes αλλα τίποτα που δεν διορθώθηκε από τα patches.

Τα updates μέσο steam είναι γύρο στα 1-3mb τελικά.

p.s. Δες ρε που κράζουν κιόλας χωρίς να έχουν αγοράσει το game...που να μην έκανε και 10 euro... :whistle:

Δημοσ.

Φαίνεται πως το κοντέρ σταμάτησε στα 7 (για την ώρα;)

Νομίζω το patch της Κυριακής ήταν όντως μεγάλο, αλλά γενικά είναι ~10ΜΒ. Όποιος διαμαρτύρεται πως αναγκάζεται να κατεβάζει αρχεία 400ΜΒ καρφώνεται ;) Α ρε ελληνάρα, γκρινιάζεις για support προϊόντων που δεν αγοράζεις...

Δημοσ.

Παιχνίδι που παίζεις τον orco,

είναι παιχνίδι πολύ ωραίο

αυτά από τον He-man για σήμερα.

orco.jpg

(αν και από αποδόσεις είναι αίσχος ιδίως menu δεν έχω δει ποιο αργό για indie μια χαρά είναι)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω κατεβασει το μπετα για να δω το παιχνιδι...αλλα οταν παω να το φορτωσω μου βγαζει προβλημα...εχει παθει κανεις κατι παρομοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...