Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Πρόκειται για ένα action/adventure παιχνίδι, στο οποίο μπορούν να συνεργαστούν έως τέσσερις παίκτες, στο ρόλο μάγων που επιχειρούν να σώσουν το βασίλειο από το κακό που το απειλεί. Κλασική υπόθεση (γεγονός το οποίο αναγνωρίζουν και οι δημιουργοί του, δείτε το απολαυστικό trailer στο site του παιχνιδιού), αλλά με κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, κυρίως στο multi με το συνδυασμό των δυνατοτήτων των παικτών. Υπάρχει επίσης ένα αναλυτικότερο video (link από το site του παιχνιδιού, εδώ), διάρκειας οκτώ λεπτών , στο οποίο ο Johan Pilestedt, εκ των δημιουργών του παιχνιδιού, περιγράφει τον τρόπο που λειτουργεί το παιχνίδι και ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, δηλαδή η δυνατότητα οι μάγοι να συνδυάζουν τα ξόρκια τους ώστε να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Παράδειγμα, ένας βρέχει τα τερατάκια που έρχονται καταπάνω τους, ο άλλος τα παγώνει και, παγωμένα, ένας σεισμός τα διαλύει, πολλαπλασιάζοντας τη ζημιά που θα έκαναν κανονικά τα ξόρκια μεμονωμένα. Το Magicka αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό (μάλλον προς τα τέλη) του 2010, από την Paradox.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το game είναι τέλειο για παρέα αφού έχει 4 players coop από το ίδιο pc...χτες με keyboard/mouse k 2 gamepad έπεσε πολύ γέλιο!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν το έχω αγοράσει ακόμη, καθώς είχαν ήδη συσσωρευτεί αρκετοί τίτλοι που κάθονται στο σκληρό δίσκο, αλλά υπάρχουν αρκετά νέα για το παιχνίδι: Κυκλοφόρησε και αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα -κυρίως στο multi. Έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα patch, αναμένεται δεύτερο και γενικά έχει δοθεί υπόσχεση για πολύ δυναμικό support έως ότου λυθούν τα όποια προβλήματα. Μετά το patch τα θετικά σχόλια έχουν πολλαπλασιαστεί, οπότε όσοι ενδιαφέρονται για multi αξίζει να του ρίξουν μια ματιά, η τιμή είναι αρκετά δελεαστική (€10) ενώ υπάρχει και demo.
ondine Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για 4πλό coop στον ίδιο η/υ είναι τέλειο! Μου θυμίζει τα Gauntlet που παίζαμε παλιά.
ondine Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εγώ το παίρνω για offline coop, αλλά όσοι ενδιαφέρονται ας με κάνουν add στο mucusSTfriend.
Merdock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασα και εγώ το demo στη Steam και είναι ωραίο παιχνιδάκι.Με παρέα δε το δοκίμασα ακόμα. Πάει για σίγουρη αγορά αν το πετύχω σε καμιά έκπτωση μιας και έχω να παίξω πάρα πολλά παιχνίδια οπότε δε βιάζομαι να το αποκτήσω
flamelab Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πολύ μαμάτο παιχνιδάκι ! Βέβαια, έχει αρκετή δυσκολία εάν δεν μάθεις γρήγορα να σχηματίζεις combos.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ένα tip το thunderbolt εάν δεν το κανεις cast με spacebar (default) και το ρήξεις σαν beam right mouse (default) τότε έχει το max dmg ;-)
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μόλις τώρα έπαιξα το demo. Τα σπάει απλά!
bnvdarklord Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό το demo!! Δυστυχώς με πέταξε πανω που αποτελειωνα το φίδι Δοκιμάστε Earth + Fire + Arcane + Blade
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παιχνιδι που σε ενα μηνα κυκλοφοριας εχει βγαλει 5 patches...ειπαμε προχειροτητα αλλα εδω φτανουμε πλεον στην ανικανοτητα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παιχνιδι που σε ενα μηνα κυκλοφοριας εχει βγαλει 5 patches...ειπαμε προχειροτητα αλλα εδω φτανουμε πλεον στην ανικανοτητα. Εμενα πάλι αυτό μου δείχνει ενδιαφέρον από devs & αξίζει να το αγοράσεις.....
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ. Εξάλλου είναι indie το παιχνίδι από 2 άτομα νομίζω... Λογικό ειναι να εχει bugs. Στο demo παντως δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Θα περιμένω λιγο ομως να βγει καποιο δυνατό patch πριν το πάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα