Προς το περιεχόμενο

Magicka

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόκειται για ένα action/adventure παιχνίδι, στο οποίο μπορούν να συνεργαστούν έως τέσσερις παίκτες, στο ρόλο μάγων που επιχειρούν να σώσουν το βασίλειο από το κακό που το απειλεί. Κλασική υπόθεση (γεγονός το οποίο αναγνωρίζουν και οι δημιουργοί του, δείτε το απολαυστικό trailer στο site του παιχνιδιού), αλλά με κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, κυρίως στο multi με το συνδυασμό των δυνατοτήτων των παικτών.

Υπάρχει επίσης ένα αναλυτικότερο video (link από το site του παιχνιδιού, εδώ), διάρκειας οκτώ λεπτών , στο οποίο ο Johan Pilestedt, εκ των δημιουργών του παιχνιδιού, περιγράφει τον τρόπο που λειτουργεί το παιχνίδι και ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, δηλαδή η δυνατότητα οι μάγοι να συνδυάζουν τα ξόρκια τους ώστε να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Παράδειγμα, ένας βρέχει τα τερατάκια που έρχονται καταπάνω τους, ο άλλος τα παγώνει και, παγωμένα, ένας σεισμός τα διαλύει, πολλαπλασιάζοντας τη ζημιά που θα έκαναν κανονικά τα ξόρκια μεμονωμένα.

Το Magicka αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό (μάλλον προς τα τέλη) του 2010, από την Paradox.

• 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη, καθώς είχαν ήδη συσσωρευτεί αρκετοί τίτλοι που κάθονται στο σκληρό δίσκο, αλλά υπάρχουν αρκετά νέα για το παιχνίδι:

Κυκλοφόρησε και αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα -κυρίως στο multi. Έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα patch, αναμένεται δεύτερο και γενικά έχει δοθεί υπόσχεση για πολύ δυναμικό support έως ότου λυθούν τα όποια προβλήματα.

Μετά το patch τα θετικά σχόλια έχουν πολλαπλασιαστεί, οπότε όσοι ενδιαφέρονται για multi αξίζει να του ρίξουν μια ματιά, η τιμή είναι αρκετά δελεαστική (€10) ενώ υπάρχει και demo.

Δημοσ.

Δοκίμασα και εγώ το demo στη Steam και είναι ωραίο παιχνιδάκι.Με παρέα δε το δοκίμασα ακόμα.

Πάει για σίγουρη αγορά αν το πετύχω σε καμιά έκπτωση μιας και έχω να παίξω πάρα πολλά παιχνίδια οπότε δε βιάζομαι να το αποκτήσω ^_^

Δημοσ.

Παιχνιδι που σε ενα μηνα κυκλοφοριας εχει βγαλει 5 patches...ειπαμε προχειροτητα αλλα εδω φτανουμε πλεον στην ανικανοτητα.

Εμενα πάλι αυτό μου δείχνει ενδιαφέρον από devs & αξίζει να το αγοράσεις..... :-(

Δημοσ.

Συμφωνώ. Εξάλλου είναι indie το παιχνίδι από 2 άτομα νομίζω... Λογικό ειναι να εχει bugs. Στο demo παντως δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Θα περιμένω λιγο ομως να βγει καποιο δυνατό patch πριν το πάρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...