leftys Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 καλημερα Εχω μια ip camera η οποια βρισκεται στο τοπικο δικτυο του σπιτιου μου π.χ. στην ip 192.168.2.3 το μοντεμ-ρουτερ μου εχει την ip 192.168.2.1 και ειναι το philips του connex CGA5722N/TE Εχω κανει εγγραφή στο dyndns.org και τους κωδικους τους εχω βαλει στο router στο αντιστοιχο μερος (εχω βαλει νεο firmware, αυτο που κυκλοφορει). Το θεμα ειναι οτι η καμερα, παιζει τοπικα στο δικτυο στο πορτ 81 http://192.168.2.3:81 Τι χρειαζεται να κανω ωστε να βλεπω την καρτα απεξω? π.χ. βαζοντας http://username.dyndns.org:81 ???? γιατι τωρα δεν παιζει η διευθυνση με τιποτα... ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 port forward την θυρα 81 στην ip της καμερας.αν εχεις οτενετ θα κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια.http://www.portforward.com
leftys Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τι εννοεις οταν λες αυξημενη ασφαλεια? εχω φορθνετ.. edit: Τελικα το καταφερα, την ειδα "απεξω" ολα μια χαρα (εκτος απο το γεγονος οτι στο δικτυο της εταιριας που ειμαι δεν αφηνει να εγκαταστησω activex που χρειαζεται για να δω εικονα...)
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αν εχεις forthnet δεν ισχυει αυτο για την αυξημενη ασφαλεια.Port forward εκανες και επαιξε?
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 απλα καλο ειναι να λεμε την λυση ωστε αμα καποιος δει το θεμα να ξερει την απαντηση.
leftys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 OK my friend, εχεις δικιο, οριστε και ενα screenshot: Advanced Settings > NAT > Virtual Server
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 δεν ηταν υποχρεωτικο το screenshot οσο πιο πολυ απλα οτι εκανες ενα port forward.
leftys Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ναι αλλα επειδη λεγεται NAT η επιλογη, για αυτους που δεν το κατεχουν (οπως και γω) καλυτερα να βλεπουν τι πανε να κανουν
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 αλλου το λεει nat γιατι στην πραξη στο nat ανοιγεις ports αλλου ειναι στο nat kai μετα virtaul server.νομιζω τα cisco το λενε nat/pat η κανω λαθος?
leftys Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 οκ τωρα που καναμε port forwarding την καμερα, πως θα την κανω stream στο website μου? Εχω πληρη προσβαση (cpanel, ftp κλπ.). Καπου διαβασα οτι υπαρχει καποιο videostream.cgi ή videostream.php σκριπτ οπου του δινεις τα στοιχεια της καμερας (π.χ. leftys.homeip.net:8085 και username/pass) και κανει stream το βιντεο, αλλα δεν το βρηκα πουθενα!!!!! επισης, δεν εχω καταλαβει πως θα μπορει να γινει εναλλακτικα με καποια υπηρεσια π.χ. ustream.tv αφου δεν εχει για ip camera. καμια βοηθεια?
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 αυτο δεν το ξερω.το μονο που εχω δει που δεν ξερω αν σου κανει μερικες καμερες σου δινουν remote management Της καμερας.πχ γραφεις την Ip της καμερας και σε βαζει μεσα οχι στις ρυθμισεις αλλα στην εικονα και βλεπεις αυτο που βλεπει.
leftys Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 remote management της καμερας εχω, το θεμα ειναι οτι θελω να κανω embed σε ενα site για να δειξω live εικονα, εννοειται οτι αν μπουν στο site περαν του ενος επισκεπτη, τοτε σερνεται το συμπαν... γιαυτο μαλλον χρειαζεται να γινει streaming, είτε απο καποιο σερβερ είτε απο καποια υπηρεσια, το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει καποια που να υποστηριζει ip camera...
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 δεν ξερω κατι παραπανω εγω.νομιζα οτι απλα ηθελες να δεις και για αυτο ειπαμε την wan Ip σου και την Port.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.