Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Internet Explorer και αλλαγή γλώσσας

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τον ΙΕ8 και την δυνατότητα αλλαγής γλώσσας. Προσπαθώ να αλλάξω γλώσσα με τη συντόμευση του πληκτρολογίου (left alt+shift) και πρέπει να το πατήσω καμία δεκαριά φορές για να πετύχει.

Για να σας προλάβω, ο συνδυασμός που πατάω είναι σωστός, και δεν είναι χαλασμένα τα πλήκτρα. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές λειτουργεί κανονικά.

Επίσης για να σας προλάβω :P:p λόγω συμβατότητας κάποιων ιστοσελίδων πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιώ ΙΕ και δε μπορώ να βάλω firefox, safari, chrome κλπ.

Έψαξα στις ρυθμίσεις του ΙΕ για γλωσσική υποστήριξη κλπ, αλλά δε μπορώ με τίποτα να το φτιάξω.

Επειδή είναι πολύ ενοχλητικό γιατί για να γράψω ένα κείμενο σαν αυτό του post χρειάζεται 5 λεπτά να πατάω alt+shift :mad::mad:, έχει κανείς καμία ιδέα?

Υ.Γ.

Δοκίμασα και απεγκατάσταση-εγκατάσταση του ΙΕ από την αρχή αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Εαν το προβλημα ειναι γενικοτερο με αλλαγη της γλωσσας κοιτα στα εγκατεστημενα πληκτρολογια μηπως εχει προστεθει και καποιο αλλο εκτος το ελληνικο και το αγγλικο.Εχει τυχει σε φιλο...

Δημοσ.

Η ρυθμίσεις των γλωσσών είναι σωστές.

Δύο γλώσσες μόνο (Αγγλικά και Ελληνικά).

Άλλωστε σε όλες τις άλλες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα.

Μόνο στον ΙΕ. Μήπως έχει ο ΙΕ σε κάποιο σημείο ξεχωρίστές ρυθμίσεις για την γλώσσα?

Δημοσ.
Η ρυθμίσεις των γλωσσών είναι σωστές.

Δύο γλώσσες μόνο (Αγγλικά και Ελληνικά).

Άλλωστε σε όλες τις άλλες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα.

Μόνο στον ΙΕ. Μήπως έχει ο ΙΕ σε κάποιο σημείο ξεχωρίστές ρυθμίσεις για την γλώσσα?

Δεν χρειαστηκε ποτε να ρυθμισω κατι....

Δημοσ.

δοκίμασε καλού κακού πρώτα να αλλάξεις την συντόμευση του πληκτρολογίου (left alt+shift) για αλλαγή γλώσσας

Δημοσ.

δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν πιάνει.

Δε ξέρω τι να πώ... μάλλον παραιτούμαι από την προσπάθεια

:-(:-(

Δημοσ.

Όταν το γυρνάς την πρώτη φορά γράφεις στην γλώσσα που θες...? Ανεξαρτήτως αν δεν αλλάζει το EN σε EL ....

Πιθανόν σκέφτομαι κάποιο Processe στην κάνει την δουλειά...

Δημοσ.
Όταν το γυρνάς την πρώτη φορά γράφεις στην γλώσσα που θες...? Ανεξαρτήτως αν δεν αλλάζει το EN σε EL ....

Όχι. Δε γράφω στη γλώσσα που θέλω.

Δημοσ.
Όχι. Δε γράφω στη γλώσσα που θέλω.

Δεν μπορω να φανταστω ποιο ειναι αλλα μηπως καποιο προγραμμα που τρεχει στην εκκινηση σου κανει την ζημια ??

Πηγαινε στο εναρξη και γραψε msconfig και πατα enter

Μετα στην καρτελλα εκκινηση ελεγξε τι φορτωνεται....

Με safe mode δοκιμασες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...