Προς το περιεχόμενο

"ΠΕΤΑΓΜΑ"...Μουσικός διαγωνισμός ΜΗ

cineboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι πως από Σεπτέμβριο θα κανονίστεί το 6o

Live του MusicHeaven που θα παιχθούν ζωντανά τα 3 πρώτα κομμάτια ,

μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες και άλλους διακριθέντες στο Διαγωνισμό.

Οταν θα έχω περισσότερες πληροφορίες γιά αυτό θα σας ενημερώσω σε ξεχωριστό θέμα.

Δημοσ.

Νομίζω πως με τα κατάλληλα μέσα(στούντιο,όργανα κτλ)είσαι ικανός να δημιουργήσεις διαμάντια φίλε μου.

Το τραγούδι σου μου άρεσε πολύ(όπως επίσης και η φωνή σου που μου φάνηκε ιδιαίτερη και απόλυτα εναρμονισμένη με το κομμάτι).Η μόνη μου μικρή ένσταση..θα προτιμούσα η "κορύφωση"του 4:13-4:38 να ήταν στον επίλογο του τραγουδιού.

Σε κάθε περίπτωση,μην το αφήσεις,κυνήγησε το...έστω και αν δεν έχεις τις γνωριμίες.

Δημοσ.
Νομίζω πως με τα κατάλληλα μέσα(στούντιο,όργανα κτλ)είσαι ικανός να δημιουργήσεις διαμάντια φίλε μου.

Το τραγούδι σου μου άρεσε πολύ(όπως επίσης και η φωνή σου που μου φάνηκε ιδιαίτερη και απόλυτα εναρμονισμένη με το κομμάτι).Η μόνη μου μικρή ένσταση..θα προτιμούσα η "κορύφωση"του 4:13-4:38 να ήταν στον επίλογο του τραγουδιού.

Σε κάθε περίπτωση,μην το αφήσεις,κυνήγησε το...έστω και αν δεν έχεις τις γνωριμίες.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ γιά τα λόγια σου...με τιμάς ιδιαίτερα.

Οσο για το τραγούδι,αυτη την στιγμή εκείνο που θέλω να πω είναι ότι το ΠΕΤΑΓΜΑ γιά εμένα δεν είναι απλά ένα τραγούδι...είναι η δική μου προσευχή.Πρόσεξε λίγο παραπάνω τους στίχους, φαντάσου με την βοήθεια της εικόνας γιά τι πράγμα μιλάω και θα καταλάβεις πολλά περισσότερα τόσο γιατί είναι χαμηλόφωνη η ερμηνεία..(τις προσευχές ποτέ δεν τις κάνουμε δυνατά...)όσο και πολλά άλλα.

Το σημείο που λές θέλησα να το βάλω κάπου ενδιάμεσα,γιατί υπάρχει λόγος...

1) Είναι το οριακό σημείο στο οποίο φτάνω στον προορισμό μου, και έπρεπε να υπάρχει εππική υποδοχή απο τον Αρχοντα του Παραδείσου.

2) Εκτός του (1) και επειδή οι στίχοι αναγκαστικά σαν παραμυθοτράγουδο και λόγω του θέματος ήταν πολλοί,η μουσική αυτή έπαρση/αλλαγή έσπασε κάπως την μονοτονία

3) Η επιστροφή εδω κάτω είναι απρόσμενη και παρά την θέλησή μου...κατά συνέπεια η στεναχώρια μου γιά αυτην και οι θλιβεροί στίχοι του τέλους δεν ήθελα να σκιαστούν απο την μουσική, και γιά αυτό έσβυσα σχεδόν όλα τα όργανα στο τέλος αφήνοντας σε πρώτο πλάνο μόνο την φωνή.

Κάποια στιγμή ίσως αποφασήσω να μιλήσω πιό ανοιχτά εδω μέσα γιά αυτό το τραγούδι και την ιστορία του.

Οπως και να έχει σε ευχαριστώ απο καρδιάς....

Δημοσ.

Γιά μιά ακόμη φορά χίλια ευχαριστώ απο καρδιάς.

Την Τετάρτη 20 Απριλίου,αύριο δηλαδή θα τα πούμε ζωντανά και θα ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ μαζί στο radio musicheaven.gr,μιά που είμαι καλεσμένος εκεί στην εκπομπή Wolf on air.Το μoυσικό μας ταξίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα τελειώσει στις 8 το βράδυ.

Θα μιλήσουμε γιά το ΠΕΤΑΓΜΑ και όχι μόνο, καθώς μεταξύ των άλλων θα ακουστούν και μερικά ακόμη τραγούδια μου.

Θα χαρώ να σας έχω συνοδοιπόρους σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δημοσιεύτηκε σήμερα μιά συνέντευξή μου στο MH ,όπου εκεί μέσα μιλώ γιά πολλά πράγματα, τόσο γιά την αρχή της ζωής μου και την συνέχειά της, όσο και γιά την ιστορία του τραγουδιού ΠΕΤΑΓΜΑ, σε γεγονότα που δεν γνωρίζετε .

Εκτός των υπολοίπων σε πρώτο πλάνο θα διαβάσετε και γιά το Σινεμά ο Παράδεισος!!!

Η συνέντευξη εδω...

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=News&file=article&sid=2460

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...