Προς το περιεχόμενο

user access

bloodram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

θέλω να δώσω πρόσβαση σε 5 κατηγοριες user να κατεβάσουν κάποια pdf αρχεία!

έχω 5 διαφορετικά set από pdf αρχεία και θέλω να δώσω πρόσβαση σε 50 χρηστες για το κάθε set ξεχωριστά. user1 βλέπει το set αρχείων 1 , ο user2 το set 2 ...

Εγώ σκέφτηκα 5 static html σελίδες και κωδικό για την κάθε μια. Υπάρχει κάτι έτοιμο που μπορώ να προσθέσω τον user και μετά το path που έχει πρόσβαση , η την σελίδα που έχει πρόσβαση ?

Αν υπάρχει κάποιο addon για joomla θα με βόλευε περισσότερο :P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν θες να φτιάξεις κάτι μόνιμο και για μελλοντική χρήση ως file server, γράψε πρώτα τι server έχεις και τι γλώσσες ξέρεις για να το φτιάξεις

Αν είναι να το κάνεις για 1-2 φορές, δεν αξίζει τον κόπο να περάσεις 50 χρήστες σε ένα σύστημα διαχείρισης κωδικών και μετά να τους ενημερώσεις ξεχωριστά.

Μπορείς άνετα να τους στείλεις με email τα αρχεία, αλλά πάλι δε γλυτώνεις τους 50 χρήστες, μέχρι να φτιάξεις λίστες στο thunderbird/outlook

Τέλος αν το κάθε σετ είναι μέχρι 100ΜΒ, χρησιμοποιήσε το http://www.drop.io

Φτιάξε πέντε χώρους υποδοχής(set1, set2, κλπ) για τα αρχεία και στείλε στους παραλήπτες των pdf ένα κωδικό επισκέπτη που θα μπορούν μόνο να κατεβάζουν από το ανάλογο box.

Ότι δεν καταλάβεις, ρώτα

Δημοσ.
Αν θες να φτιάξεις κάτι μόνιμο και για μελλοντική χρήση ως file server, γράψε πρώτα τι server έχεις και τι γλώσσες ξέρεις για να το φτιάξεις

Αν είναι να το κάνεις για 1-2 φορές, δεν αξίζει τον κόπο να περάσεις 50 χρήστες σε ένα σύστημα διαχείρισης κωδικών και μετά να τους ενημερώσεις ξεχωριστά.

Μπορείς άνετα να τους στείλεις με email τα αρχεία, αλλά πάλι δε γλυτώνεις τους 50 χρήστες, μέχρι να φτιάξεις λίστες στο thunderbird/outlook

Τέλος αν το κάθε σετ είναι μέχρι 100ΜΒ, χρησιμοποιήσε το http://www.drop.io

Φτιάξε πέντε χώρους υποδοχής(set1, set2, κλπ) για τα αρχεία και στείλε στους παραλήπτες των pdf ένα κωδικό επισκέπτη που θα μπορούν μόνο να κατεβάζουν από το ανάλογο box.

Ότι δεν καταλάβεις, ρώτα

ξέρω html μονο και πολύ λίγο php αυτά τα username θα είναι μόνιμα και κάθε φορα θα θα αλλάζω μονο τα αρχεία σε κάθε directory .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...