Προς το περιεχόμενο

Αίσχος το Rockwave!

zasx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα για το Rockwave 2010.

Πηγή http://www.sport-fm.gr/article/221636 αλλά και απο το επίσημο site του rockwave.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Faithless,και ίσως οι Black Eyed Peas.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο Fatboy Slim.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Massive Attack.

Αυτό που έχω να πω είναι πως είναι πραγματικά κρίμα ενα φεστιβάλ με το όνομα του rockwave να απογοητεύει το κοινό του με τις επιλογές τους.Το όνομα rockwave σημαίνει ένα φεστιβάλ με κυρίος ρόκ μουσική.Δεν με πειράζει να αφιερώσεις και μια μέρα για άλλα είδη μουσικής αλλά όταν ξεχνάς να αφιερώσεις τις άλλες μέρες στο είδος μουσικής που σε έκανε γνωστό,τότε κάνεις πολλά βήματα πίσω.Προτείνω,αν και ξέρω οτι είναι αδύνατο,να στείλουμε email απαιτώντας να βάλουν και μια έξτρα μέρα για metal και hard rock.

Δημοσ.

Μετά τα περσινά (και όχι μόνο) καμώματα της Didi, δε ξέρω αν είναι πιο πιθανό να δεις και να γουστάρεις τον καλλιτέχνη που σου αρέσει, ή να σου πέσει το Lotto.

Κρίμα γιατί αν και είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα σε διοργανώσεις συναυλιών, αντί να το εκμεταλλευτούν και να αφήσουν ιστορία, προτιμούν να κάνουν αρπαχτές με λειψές διοργανώσεις και δικαιολογίες του κw!0υ όταν σκάνε οι ακυρώσεις (έβρεχε, τον έπιασε κόψιμο κ.α.μ.).

Θα ήθελα πολύ να πάω και να δω τα περισσότερα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί, αλλά φοβάμαι πως στο τέλος θα τσαντιστώ και θα κλαίω τα λεφτά μου, όχι επειδή τα έδωσα αλλά επειδή κατέληξαν σε ένα τσούρμο τσαρλατάνους.

Υ.Γ. Και έλεος πια με το TerraVibe. Επειδή αγόρασε ένα χωράφι δε σημαίνει ότι είναι και το καταλληλότερο μέρος για συναυλία.

Δημοσ.

Ακριβώς γιαυτό το λόγο θα έπρεπε η φετινή συναυλία να έχει το κάτι παραπάνω,ώστε να ευχαριστήσει όσους απογοήτευσε και πέρυσι.Αλλά μάλλον δεν έχουν μυαλλό καθόλου.

Δημοσ.

Το θεωρω απαραδεκτο να μην εχει ΕΝΑ κανονικο ροκ συγκροτημα...τοσο δυσκολο ειναι να βαζανε με ρικους?? Δεν λεω, ωραια που μπιανουν και οι Peas, και οι Faithless, κανενα προβλημα...Αλλα ρε παιδια...rockwave λεγεται...

Δημοσ.

O Γκαρσία σας χαλάει δηλαδή;

Πρέπει ντε και καλά να έρθουν οι Πλασίμπο και οι Μάστοντον για να φανεί ρόκγουεηβ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...