Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις είδα στην tv δωρεάν προς όλη την wind και q και φυσικά 1,5 gb internet με το αστρονομικό ποσό του 1 ευρω. υπερτερεί στο ότι παίρνεις τηλ σε όλη τη wind και στέλνεις και μηνυματα τσάμπα ενώ της wind δωρεάν μόνο τα f2G.

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τί να δούμε και πού; :confused:

link?

στο site δεν βλέπω κάτι...

Αυτό εδώ πρέπει να λέει ο φίλος:http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=276&langID=1. Αν είναι δωρεάν προς wind και όχι μόνο προς f2go τότε με βλέπω πάλι σε κατάστημα wind;)!

Δημοσ.

1500 λεπτά και 1500 SMS προς Q και Wind συνδρομητές και 100MB Internet με 1€, και δυνατότητα ανανέωσης έως 4 φορές σε ένα μήνα. Σύμφωνα με το adslgr, αλλά λένε ότι έπαιξε και στην τηλεόραση.

Δημοσ.

δηλαδή εάν το κάνουν vodafone και cosmote θα είμαστε με 2-3 κινητά και θα ξεχάσουμε τα συμβόλαια; το μόνο πρόβλημα θα είναι να αναγνωρίζουμε σε τι δίκτυο είναι το κάθε νούμερο λόγου φοροτότητας. υπάρχει τρόπος να βρίσκουμε σε τι δίκτυο αντιστοιχεί το κάθε νούμερο πριν το καλέσουμε;

Δημοσ.

Ναι αλλά από ότι βλέπω η q δεν είναι για όλο τον χρόνο αλλά μέχρι τέλος του μήνα, αν είναι αυτή η προσφορά που φαίνεται στο link από πάνω.

Δημοσ.
Ναι αλλά από ότι βλέπω η q δεν είναι για όλο τον χρόνο αλλά μέχρι τέλος του μήνα, αν είναι αυτή η προσφορά που φαίνεται στο link από πάνω.
H Q card από σήμερα προσφέρει:

• 1500 λεπτά ομιλίας προς Q και Wind (με ρυθμό κατανάλωσης 3')
  • 1500 SMS προς Q και Wind
  • 100 MByte internet

logo.jpg

Η προσφορά έχει κόστος 1€/μήνα, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 4 φορές το μήνα. Η προσφορά δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα και ισχύει μέχρι 31/12/2010.

• Για την ενεργοποίηση απαιτείται κλήση στο 12200 ή SMS στο 12200 με κείμενο: 1500
  • Η ενημέρωση σχετικά με το υπόλοιπο του διαθέσιμου προπληρωμένου χρόνου, των SMS και των MByte γίνεται, είτε με μήνυμα "υπ1500" στο 12200, είτε με κλήση στο 12200, εφόσον η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί.
  • Η χρέωση για τα δεδομένα internet μετά τη λήξη των προπληρωμένων 100MByte είναι 1,22€/MByte (0,00119€/KByte).

Οι πληροφορίες πηγάζουν από προφορική ενημέρωση από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Q card. Αναμένουμε δελτίο τύπου για την πλήρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Από http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=375001
Δημοσ.

Κι έψαχνα σε κάτι νουμεράκια που είχα κάπου πεταμένα χθες κι είχα βρει μόνο της Q που να μην είχαν λήξει. Βρήκα κι ένα σχετικά εύκολο... φίλε μου με έσωσες.

Για να το κάνουμε να δουλέψει τώρα.

Δημοσ.

Δυστυχώς από όσο μπορώ να δω το δίκτυο της wind είναι πολύ αργό. Ελάχιστες φορές κατάφερα να πιάσω ταχύτητα πάνω απο 500kb (και ακόμα λιγότερες πάνω από 1Mb -2 δεν είδα καθόλου). Αντίθετα φίλος με cosmote έπιανε πάνω απο 3Mb εκεί που εγώ έπιανα 300kb και τώρα που δοκιμάζω με vodafone (το κινητό μου είναι iphone 3g) πιάνω πάνω απο 2Mb.... Δυστυχώς το δίκτυο της wind μοιάζει λίγο :-(

Δημοσ.
δηλαδή εάν το κάνουν vodafone και cosmote θα είμαστε με 2-3 κινητά και θα ξεχάσουμε τα συμβόλαια; το μόνο πρόβλημα θα είναι να αναγνωρίζουμε σε τι δίκτυο είναι το κάθε νούμερο λόγου φοροτότητας. υπάρχει τρόπος να βρίσκουμε σε τι δίκτυο αντιστοιχεί το κάθε νούμερο πριν το καλέσουμε;

Στη Voda το νούμερο είναι το 1286. Στέλνεις δωρεάν 1 μήνυμα σ' αυτό τον αριθμό με το νούμερο που θες να μάθεις αν ανήκει στη Voda και σου απαντάει με μήνυμα αμέσως. Για τους άλλους δεν ξέρω.

Δημοσ.

μπορουμε αφου ενεργοποιησουμε πρωτα την καρτα sim με καποιο κινητο, στη συνεχεια να την τοποθετησουμε στο μοντεμ SAGEM RL300 που εδινε η vodafone για συνδεση στο δικτυο της οταν ηθελες σταθερο τηλεφωνο??

αν αυτο γινεται και συνδεσουμε ενσυρματα το μοντεμ με καποιο pc η laptop χρειαζεται καποιο ειδικο προγραμμα για να συνδεομαστε στο ιντερνετ μεσω του pc ??

μιλαω μονο για τη συνδεση στο ιντερνετ και οχι για ομιλια η για sms.

ευχαριστω!

Δημοσ.

Το πρόγραμμα που χρειάζεται το κατεβάζεις από εδώ.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1445

Το δοκίμασα με ένα Ericsson Z710i (GPRS) και με ένα Nokia 5800 (UMTS) και συνεργάζεται άψογα.

Όσον αφορά το Sagem που αναφέρεις, είδα ότι πρόκειται για τηλέφωνο μόνο, δεν περιλαμβάνει μόντεμ. Οπότε δεν πρέπει να κάνει για τη δουλειά που το θέλεις.

Δημοσ.
Το πρόγραμμα που χρειάζεται το κατεβάζεις από εδώ.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1445

Το δοκίμασα με ένα Ericsson Z710i (GPRS) και με ένα Nokia 5800 (UMTS) και συνεργάζεται άψογα.

Όσον αφορά το Sagem που αναφέρεις, είδα ότι πρόκειται για τηλέφωνο μόνο, δεν περιλαμβάνει μόντεμ. Οπότε δεν πρέπει να κάνει για τη δουλειά που το θέλεις.

αρα για να τα ξεδιαλυνω στο μυαλο μου:

αν χρησιμοποιησω καποιο κινητο τηλεφωνο για να συνδεθει το pc στο ιντερνετ πρεπει οποσδηποτε να υπαρχει το προγραμμα που αναφερεις στο pc, ακομα και αν το κινητο με το pc επικοινωνουν μεσω bluetooth?

thanks

Δημοσ.
αρα για να τα ξεδιαλυνω στο μυαλο μου:

αν χρησιμοποιησω καποιο κινητο τηλεφωνο για να συνδεθει το pc στο ιντερνετ πρεπει οποσδηποτε να υπαρχει το προγραμμα που αναφερεις στο pc, ακομα και αν το κινητο με το pc επικοινωνουν μεσω bluetooth?

thanks

Εγώ με καλώδιο τα συνέδεσα, πιστεύω με bluetooth να λειτουργούν, αλλά θα έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα λόγω του περιορισμού του bluetooth. Το πρόγραμμα το βάζεις για να γλιτώσεις τις χειροκίνητες ρυθμίσεις στον υπολογιστή. Το ανοίγεις, πατάς σύνδεση και έχεις internet. Τόσο απλά! :-)

Δημοσ.
το συνέδεσα και εγώ το netbook με bluetooth και σερνότανε!!!!

λέτε να φταίει που το κινητό δεν είναι 3g, επηρεάζει?

φυσικά και επηρρεάζει, αλλά αυτό έχει σημασία μόνο αν είσαι σε περιοχή που υπάρχει σήμα 3g. Αν δεν υπάρχει, ό,τι κινητό και να πάρεις πάλι θα σέρνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...