isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Χαζή ερώτηση γιατι δεν έχω ασχοληθεί ξανά με καρτοκινητό. Υπάρχουν κάρτες ανανέωσης 1 ευρώ; Πως βάζουμε μόνο 1Ε; Υπάρχουν και κάρτες με 0,50 ευρώ. Ίσως χρειαστεί να ψάξεις αρκετά. Σπανίζουν (έως δεν υπάρχουν)
GeorgT. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 στα καταστήματα της wind εχω την εντύπωση μπορεις να βάλεις οσα λεφτά θες (δεν ξερω ομως αν υπάρχει κάποιο κατώτερο όριο)!
limplixos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 (δεν ξερω ομως αν υπάρχει κάποιο κατώτερο όριο)! 1 ευρώ είναι το κατώτατο όριο.
Errik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ξέρει κανένας αν μπορείς να κατεβασεις με ταχύτητες 3G; Επίσης κάποιος με Windows Moblile 6.5 ή 6 να πει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται γιατί πρέπει να κάνω χειροκίνητη ρύθμιση και φυσικά στο site δεν έχει το κινητό μου... Ευχαριστώ!!
roulitsas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Παιδια ερώτηση... Εχω στειλει τις ρυθμίσεις αυτόματα στο κινητό απο το site της Wind. Συνδέω το κινητό με το laptop με Bluetooth. Τι αλλο πρέπει να κάνω για να κάνω την σύνδεση;;;; Εννοειται φυσικά οτι το ίδιο το κινητό, συνδέεται κανονικά στο Net.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Παιδια ερώτηση... Εχω στειλει τις ρυθμίσεις αυτόματα στο κινητό απο το site της Wind. Συνδέω το κινητό με το laptop με Bluetooth. Τι αλλο πρέπει να κάνω για να κάνω την σύνδεση;;;; Εννοειται φυσικά οτι το ίδιο το κινητό, συνδέεται κανονικά στο Net. Eξαρταται κυριως απο την συσκευη σου. Ποια ειναι?
roulitsas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Eξαρταται κυριως απο την συσκευη σου. Ποια ειναι? PC ειναι οχι συσκευή και χρησιμοποιώ το proprietary ZTE Modem Software απο dc-unlocker που δεν ειναι Branded. Τελικα βρήκα απο την ίδια την Wind τις ρυθμίσεις APN, Username, Password και μετα θέλει και στον browser να βάλεις proxy!!!! Πάντως τα κατάφερα. Αν χρειαστει κάτι κάποιος, να τα γραψω... Thanx!!!
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 εγω ειχα F2G με την κοπελα μου (δηλαδη και αυτη αλλο ενα) και παιζαμε απο παλια με τα Non stop. πριν απο ενα μηνα το ριξαμε στη Wind καρτοκινητη για να παρουμε την προσφορα με τα 1500 λεπτα το μηνα με 10 ευρω ανανεωση.. μπορουμε τωρα να το γυρισουμε στo F2G παλι για να παρουμε το πακετακι...?
vdanasto Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 εγω ειχα F2G με την κοπελα μου (δηλαδη και αυτη αλλο ενα) και παιζαμε απο παλια με τα Non stop. πριν απο ενα μηνα το ριξαμε στη Wind καρτοκινητη για να παρουμε την προσφορα με τα 1500 λεπτα το μηνα με 10 ευρω ανανεωση.. μπορουμε τωρα να το γυρισουμε στo F2G παλι για να παρουμε το πακετακι...? Φυσικά, καλείς 1342.
Str Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ερώτηση: έχει σημασία με ποιο προφίλ μπαινουμε νετ? παλιά έπρεπε να μπαίνουμε με το wind plus. τωρα έχει νόημα? και παλί... ρωτώ... έχει?
hexdec Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δουλεύει άψογα και με το ZTE MF 636 3G Modem το οποίο είχα πάρει απο την Cosmote, με το λογισμικό της Wind για σύνδεση Κορυφαία Πρόσφορα!!!
katcos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 και παλί... ρωτώ... έχει? Νομίζω ότι πρέπει να μπαίνεις με Wind-Internet προφίλ... (τουλάχιστον εγώ με αυτό μπαίνω χωρίς να χρεώνομαι , σε ένα SE)
fanis1234 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 το αφεντικό τρελάθηκε!!! δείτε και την προσφορά της q!!!!
nikosdet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 το αφεντικό τρελάθηκε!!! δείτε και την προσφορά της q!!!! Έχει κάποια διαφορά;;;
katcos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 το αφεντικό τρελάθηκε!!! δείτε και την προσφορά της q!!!! τί να δούμε και πού; link? στο site δεν βλέπω κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.