Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό που κοστίζει 5 ευρώ, έχει και 5 ευρώ χρόνο ομιλίας μέσα, στον δίνει 1 ευρώ με την "ενεργοποίηση" και από 1 για τους επόμενους τέσσερις μήνες εφόσον κατανάλωσες τουλάχιστον 1 ευρώ τον προηγούμενο.

Δε λέω, αν το παίρνεις μόνο και μόνο για την προσφορά συμφέρει το τσάμπα (που πρέπει να αγοράσεις χρόνο για να δουλέψει), αλλά δε σε δούλεψαν κιόλας, ο χαρακτηρισμός είναι βαρύς και περιττός.

Για 1 λεπτό ρε φίλε. Εδώ μέσα όλοι έχουν πάρει τη καρτά sim χωρίς να πληρώσουν (προφανώς είναι προσφορά της Wind). Εμένα γιατί μου ζήτησε 5 ευρώ? Δεν το λέω για τα χρήματα, απλά μου τη σπάει να προσπαθούν να με πιάσουν κώτσο. Επομένως λυπάμαι αλλά ο χαρακτηρισμός είναι ελαφρύς και απέριττος!

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για 1 λεπτό ρε φίλε. Εδώ μέσα όλοι έχουν πάρει τη καρτά sim χωρίς να πληρώσουν (προφανώς είναι προσφορά της Wind). Εμένα γιατί μου ζήτησε 5 ευρώ? Δεν το λέω για τα χρήματα, απλά μου τη σπάει να προσπαθούν να με πιάσουν κώτσο. Επομένως λυπάμαι αλλά ο χαρακτηρισμός είναι ελαφρύς και απέριττος!

Οι κάρτες sim που πήραμε τζάμπα είναι για τη νέα Wind Καρτοκινητή κι όχι για το F2G.

Αυτή αμέσως μετά την ενεργοποίηση, μπορείς να την αλλάξεις σε F2G δωρεάν με ένα τηλ στο 1342 αν θυμάμαι καλά! Οπότε αν τους ζήτησες F2G καλώς σου είπαν 5 ευρώ.

υγ. Πήγα κι εγώ στη Wind Συντάγματος (Φιλελλήνων). Πήρα την κάρτα που σου λέω (σε stand μπροστά τους είναι), αν και όταν τους ρώτησα πώς την κάνω F2G μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω, μόνο το αντίστροφο (κάτι που φυσικά δεν ισχύει).

Δημοσ.
Οι κάρτες sim που πήραμε τζάμπα είναι για τη νέα Wind Καρτοκινητή κι όχι για το F2G.

Αυτή αμέσως μετά την ενεργοποίηση, μπορείς να την αλλάξεις σε F2G δωρεάν με ένα τηλ στο 1342 αν θυμάμαι καλά! Οπότε αν τους ζήτησες F2G καλώς σου είπαν 5 ευρώ.

υγ. Πήγα κι εγώ στη Wind Συντάγματος (Φιλελλήνων). Πήρα την κάρτα που σου λέω (σε stand μπροστά τους είναι), αν και όταν τους ρώτησα πώς την κάνω F2G μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω, μόνο το αντίστροφο (κάτι που φυσικά δεν ισχύει).

Είδες λοιπόν ότι προσπάθησαν να μας πιάσουν κώτσο? Εγώ όντως τους ζήτησα F2G (δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν για τη νέα Wind καρτοκινητή) αλλά όταν, αφού μου ζήτησαν 5 ευρώ, τους είπα ότι τα άλλα καταστήματα τη δίνουν τσάμπα δεν θα έπρεπε να μου πούν ότι δεν αφορά το F2G αλλά τη νέα Wind καρτοκινητή? Το πιο πιθανό είναι να βαριούνται που ζουν ή να θέλουν να βγάλουν λεφτά γι' αυτό και δεν μου απάντησαν, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
Χρειάζεται να βάλεις κάρτα μέσα, έστω και 1€, αλλιώς η σύνδεση λήγει σε 1 μήνα από την ενεργοποίηση.

ΚΑι εμένα λέει πως ισχύει μέχρι 17 Απριλίου (1 μηνα μετά την ενεργοποίηση). Πρέπει να βάλουμε λεφτά δηλαδή για να συνεχίσουμε να έχουμε νετ;

Δημοσ.

Τέλειο.

Πήρα μία κάρτα δωρεάν από την WIND και έβαλα 1 ευρώ από το κατάστημα. Μετά έκανα μία χρεώσιμη κλήση και αφού ενεργοποιήθηκε κάλεσα το 1342 για να κάνω το πακέτο F2G.

Έστειλα κενό SMS στο 1245.

Σύνδεσα το Pocket PC με το κινητό και σερφάρω από το

Pocket PC δωρεάν.

Δημοσ.
ΚΑι εμένα λέει πως ισχύει μέχρι 17 Απριλίου (1 μηνα μετά την ενεργοποίηση). Πρέπει να βάλουμε λεφτά δηλαδή για να συνεχίσουμε να έχουμε νετ;

Ναι πρέπει , μπορείς να βάλεις 1 ευρώ και καθάρισες για το 2010 :-)

Δημοσ.
Ναι πρέπει , μπορείς να βάλεις 1 ευρώ και καθάρισες για το 2010 :-)

Χαζή ερώτηση γιατι δεν έχω ασχοληθεί ξανά με καρτοκινητό. Υπάρχουν κάρτες ανανέωσης 1 ευρώ; Πως βάζουμε μόνο 1Ε;

Δημοσ.
Η δικιά μου γιατί είχε από μόνη της 1 euro μέσα; Μου το έκαναν δώρο;

Σε όλες έχει :P.

Χαζή ερώτηση γιατι δεν έχω ασχοληθεί ξανά με καρτοκινητό. Υπάρχουν κάρτες ανανέωσης 1 ευρώ; Πως βάζουμε μόνο 1Ε;

Μπορείς σε κατάστημα Wind να βάλεις όσο θέλεις.

Δημοσ.

ισως κανω λαθος αλλα ειδα την διαφημιση της wind για αυτη τη προσφορα και με ψιλα γραμματα κατω κατω αναφερει οτι η προσφορα για το internet(1,5gb) ισχυει για ενεργοποιησεις του προγραμματος μεχρι 23/3

Δημοσ.

Εμενα παντως και 5ευρω μου πηραν και πριν λιγο ειδα οτι μου δωσανε αποδειξη 0.01ευρω:rolleyes:

μια ερωτηση,το 1245 σου λεει μονο για το υπολοιπο κλησεων/sms.Tο υπολοιπο διαθεσιμο internet μπορουμε να το δουμε καπου;

Δημοσ.

Που μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να βάλω στη δημιουργεία προφίλ

Μου ζητάει τα εξής

Όνομα σημείου πρόσβασης

Όνομα χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Δημοσ.

Μου ζητάει τα εξής

Όνομα σημείου πρόσβασης

Όνομα χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Μπες εδώ για να στις στείλουν στο κινητό.

https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1127

Δημοσ.

Μου ζητάει τα εξής

Όνομα σημείου πρόσβασης

Όνομα χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Την βρήκα την άκρη εδώ http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1445 για όποιον ενδιαφέρεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...