Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω ένα Dell inspiron 9 το οποίο έχει ενσωματωμένο broadband modem.Μπορώ με την προσφορά αυτή της wind να έχω internet στο laptop.

Ναι μπορείς!!!

Με την προσφορά στης Wind, έχω πλέον δωρεάν internet στο Toshiba NB100-12H.

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι το 1245.

Απο προχτες το εχω βαλει στο iphone και γενικά είμαι ικανοποιημένος. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι πιάνει μικρότερες ταχύτητες από ότι η vodafone

Μπαίνει κανονικά και σε laptop/usb stick

Καλά και πού είσαι ακόμη, κάτσε ναμπουκώσει το δίκτυο της Wind με τόσες ενεργές συνδέσεις ιντερνετ και τα ξαναλέμε :lol:

• Moderators
Δημοσ.
Καλά και πού είσαι ακόμη, κάτσε ναμπουκώσει το δίκτυο της Wind με τόσες ενεργές συνδέσεις ιντερνετ και τα ξαναλέμε :lol:

"Του χαριζαν εναν γαϊδαρο και τον κοιτουσε στα δοντια"... :-)

Εδω ειναι μια ζωη μπουκωμενα τα DSL για τα οποια πληρωνουμε τοσα χρονια ΤΑ λεφτα, αν μπουκωσει η (δωρεαν) wind θα πειραζει;

Θελω να πιστευω οτι το ειπες αστειευομενος και χωρις να το πολυσκεφτεις και οχι οτι εκανες κριτικη...

Δημοσ.
"Του χαριζαν εναν γαϊδαρο και τον κοιτουσε στα δοντια"... :-)

Εδω ειναι μια ζωη μπουκωμενα τα DSL για τα οποια πληρωνουμε τοσα χρονια ΤΑ λεφτα, αν μπουκωσει η (δωρεαν) wind θα πειραζει;

Θελω να πιστευω οτι το ειπες αστειευομενος και χωρις να το πολυσκεφτεις και οχι οτι εκανες κριτικη...

αμα μπουκωσει μπουκωσε..να λυπασε αυτους που το πληρωνουνε καθε μηνα!!

σκιστε το παιδια :-):-):-):-)

Δημοσ.

δηλαδή για να καταλάβω, άμα πάρω το stick modem που δίνει η vodafone με 50 ευρω σε μια καινούργια προσφορά που έχει με προπληρωμένο χρόνο για internet και βάλω την κάρτα της wind θα δουλέψει κανονικά και θα έχω στο laptop internet?? το έχει δοκιμάσει κανείς??

Δημοσ.
δηλαδή για να καταλάβω, άμα πάρω το stick modem που δίνει η vodafone με 50 ευρω σε μια καινούργια προσφορά που έχει με προπληρωμένο χρόνο για internet και βάλω την κάρτα της wind θα δουλέψει κανονικά και θα έχω στο laptop internet?? το έχει δοκιμάσει κανείς??

γιατι δεν υπαρχει κανενα αλλο στικακι στην αγορα για να παρουμε?

(για να αποφυγουμε τη βοντα) ξερει κανεις? τελειο να εχουμε ιντερνετ στο φορητο...

Δημοσ.
ερώτηση: έχει σημασία με ποιο προφίλ μπαινουμε νετ? παλιά έπρεπε να μπαίνουμε με το wind plus. τωρα έχει νόημα?

δεν ξερω αν ειναι σωστη η παραθεση,παντως με sms στο 19234 και με την λεξη ALL μου καναν αυτοματες ρυθμισεις σο ομνια κοσμο και μπηκα...

Δημοσ.

Μόλις πήγα στη Wind στο Σύνταγμα και ζήτησα μια κάρτα F2G και οι μ@λ@κες μου ζήτησαν 5 ευρώ για το νουμεράκι!!! Φυσικά έφυγα.

Δημοσ.

γιατι δεν υπαρχει κανενα αλλο στικακι στην αγορα για να παρουμε?

(για να αποφυγουμε τη βοντα) ξερει κανεις? τελειο να εχουμε ιντερνετ στο φορητο...

Το έχουν δοκιμάσει χρήστες από άλλο forum και δούλεψε κανονικά ;)

Και με της voda και με άλλα sticks

Δημοσ.
Μόλις πήγα στη Wind στο Σύνταγμα και ζήτησα μια κάρτα F2G και οι μ@λ@κες μου ζήτησαν 5 ευρώ για το νουμεράκι!!! Φυσικά έφυγα.

Εγώ που πήγα σήμερα και πήρα μια κάρτα,δεν πλήρωσα τίποτα. Έδωσα μόνο 3€ για χρόνο ομιλίας που βάλαμε μέσα.

Δημοσ.
Εγώ που πήγα σήμερα και πήρα μια κάρτα,δεν πλήρωσα τίποτα. Έδωσα μόνο 3€ για χρόνο ομιλίας που βάλαμε μέσα.

Έκανες και ταυτοποίηση ταυτόχρονα ή την πήρες έτσι;

Δημοσ.
Έκανες και ταυτοποίηση ταυτόχρονα ή την πήρες έτσι;

Μου είπαν ότι χρειάζεται ταυτοποίηση για να δουλέψει.

Δημοσ.

Αυτό που κοστίζει 5 ευρώ, έχει και 5 ευρώ χρόνο ομιλίας μέσα, στον δίνει 1 ευρώ με την "ενεργοποίηση" και από 1 για τους επόμενους τέσσερις μήνες εφόσον κατανάλωσες τουλάχιστον 1 ευρώ τον προηγούμενο.

Δε λέω, αν το παίρνεις μόνο και μόνο για την προσφορά συμφέρει το τσάμπα (που πρέπει να αγοράσεις χρόνο για να δουλέψει), αλλά δε σε δούλεψαν κιόλας, ο χαρακτηρισμός είναι βαρύς και περιττός.

Δημοσ.
(που πρέπει να αγοράσεις χρόνο για να δουλέψει)

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις χρόνο για να δουλέψει!

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις χρόνο για να δουλέψει!

Χρειάζεται να βάλεις κάρτα μέσα, έστω και 1€, αλλιώς η σύνδεση λήγει σε 1 μήνα από την ενεργοποίηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...