Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι δωρεάν, έχει μπροστά στα ταμία νουμεράκια, F2G το κάνεις μετά όπως λέει ο kgian πιο πάνω.

πηγα να ενεργοποιησω την προσφορα και μου ειπε

οτι θελει μοναδες ...μαλλον επειδη την πηρα δωρεαν ε?

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τίποτα δεν θέλει, όπως θα την πάρεις θα την ενεργοποιήσεις και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Αν δεν είχαν αφήσει καθόλου υπόλοιπο στην κάρτα ...

Μπορεις να βάλεις όμως 1-2 ευρώ και να την ενεργοποιήσεις ;)

• Moderators
Δημοσ.
να ρωτησω κατι :-)

σε κινητο vodafone προφανως αν βαλεις την καρτα της wind δεν θα μπορεις να μπαινεις στο internet ετσι δεν ειναι;

μπορεις ομως να το χρησημοποιησεις σαν modem για το pc για να μπαινεις απο εκει στο internet;

ευχαριστω

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις που αναφερεις (οι οποιες ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα). Απλα θετεις τις ρυθμισεις της wind στην συσκευη σου.

Δημοσ.

Έχει κανείς ρυθμίσεις για το Glofiish x500+ ? ή μπορεί κάποιος να ποστάρει τις default ρυθμίσεις για windows mobile ?

Δημοσ.

Τιτανοτεράστια, ανυπέρβλητη, απίστευτη προσφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με 1 ευρώ, μπορείς να είσαι άρχοντας μέχρι του χρόνου!!!!!!! Δεν ξανάγινε και πιστεύω δεν θα ξαναγίνει ποτέ!!!

Υ.Γ. Αν το κάνουν αυτή τη στιγμή όλοι, η WIND θα χρεοκοπήσει και έτσι θα χάσουμε την προσφορά! χα,χα,χα! Απίστευτο ε;;

Δημοσ.
σε 2 καρτες βοδα φετος που αγοραστηκαν και 2 κοσμοτ..ηθελαν ενεργοποιηση...

Οι κάρτες της Wind (σίγουρα όχι όλες) είναι ήδη ενεργοποιημένες αλλά όπως προανέφερα αυτό δεν σημαίνει οτι γλυτώνεις και την ταυτοποιήση που λήγει τέλη Ιουλίου! Βέβαια σήμερα που πήγα να πάρω μια κάρτα F2G για μια φίλη στην αρχή μου έδωσαν πακέτο που έπρεπε να το ενεργοποιήσεις σε κατάστημα για να μπορέσεις να κάνεις κλήσεις. Μόλις είδα το πακέτο ζήτησα ήδη ενεργοποιημένο και μου το αντικατέστησαν αμέσως.

Πάντως το καλύτερο εφόσον είναι και δωρεάν τα πακετάκια σε μαγαζί Wind, θα ήταν οι αγορές να γίνονταν απευθείας σε αυτά.

Δημοσ.

Είμαι ΤΟΣΟ μακάκας που ετρεξα πήρα F2G την έβαλα και μετά διαβασα οτι πρεπει να καλέσεις το 1245 πρώτα! Την έφαγα την κάρτα και τώρα δεν καλει το 1245!!!!! μουχχαχχααχχααχαχχχα

κανένας να στειλει 1 €????

:P:p:p:p:p

UPDATE

Έβαλα κάρτα, έκανα εγγραφή καλλόντας στο 1245 αλλά με χρεώνει κανονικά για το ίντερνετ παλικάρια. 5 ευρω καρτα και μου την έφτασε στο 1 πάλι. Πηρα εξ πελατών και μου λένε σε 5 μέρες θα έχω απάντηση! Ε Λ Ε Ο Σ

10 ευρώ τσάμπα σήμερα

Δημοσ.

Έχω δυο F2G και ενεργοποίησα τη νέα προσφορά με SMS στο 1245. Έκανα από μια πεντάλεπτη χρήση internet και δεν μου αφαίρεσαν ούτε ευρω-λεπτό από το υπόλοιπο του λογαριασμού μου.

Δημοσ.
Πήγα σε ένα κατάστημα wind, ζήτησα έναν αριθμό f2g, μου έδωσαν dvre;an ένα φακελάκι με την κάρτα sim και ζήτησαν την ταυτότητα για ενεργοποίηση. Η κάρτα ήταν το "νέο καρτοκινητό" αλλά με ένα δωρεάν τηλ σε ένα τετραψήφιο έγινε f2g. Στην συνέχεια ενεργοποίησα την προσφορά και δουλεύει άψογα!

Ας πει οποις γνωριζει αυτον τον 4ψηφιο να το ξερουμε.. :-)

(οχι για την προσφορα, για την μεταατροπη)

Δημοσ.

Έχω ένα Dell inspiron 9 το οποίο έχει ενσωματωμένο broadband modem.Μπορώ με την προσφορά αυτή της wind να έχω internet στο laptop.

Δημοσ.
Ας πει οποις γνωριζει αυτον τον 4ψηφιο να το ξερουμε.. :-)

(οχι για την προσφορα, για την μεταατροπη)

Νομίζω οτι είναι το 1342. (δωρεάν κλήση)

Δημοσ.
Νομίζω οτι είναι το 1342. (δωρεάν κλήση)

είναι το 1245.

Απο προχτες το εχω βαλει στο iphone και γενικά είμαι ικανοποιημένος. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι πιάνει μικρότερες ταχύτητες από ότι η vodafone

Μπαίνει κανονικά και σε laptop/usb stick

Δημοσ.

ερώτηση: έχει σημασία με ποιο προφίλ μπαινουμε νετ? παλιά έπρεπε να μπαίνουμε με το wind plus. τωρα έχει νόημα?

Δημοσ.
είναι το 1245.

Στο 1245 ενεργοποιείς την προσφορά , δεν αλλάζεις πακέτο...

Ο φίλος στον οποίο απάντησα ρώτησε για αλλαγή πακέτου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...