Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g.aspx

μάλλον προσπαθούν να διώξουν όλους τους συνδρομητές για να το κλείνουν σιγά σιγά το μαγαζάκι...δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ γι αυτή τη φοβερή κίνηση ματ που κάνανε στον ανταγωνισμό.

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει καποιος υποψιν αν παιζει κατι αναλογο οσον αφορα το mobile internet μεσω 3g ενοψει διακοπων?

Δημοσ.

το internet με τη μερα/1ευρω δεν ειναι οικομικοτερο για καποιον που δε σερφαρει καθε μερα?...ή κανω λαθος?

Δημοσ.

το internet με τη μερα/1ευρω δεν ειναι οικομικοτερο για καποιον που δε σερφαρει καθε μερα?...ή κανω λαθος?

Με οριο στα 10 mb η δεν ξερω κ εγω ποσο λιγο οχι. Γιατι πχ στην wind με 5 ευρω βαζεις 200 mb που ειναι αρκετα για τουλαχιστον 20 μερες. Αρα οχι με 1 ευρω τη μερα δεν συμφερει.

Δημοσ.

τελικα ποσα προσφερει η wind και σε ποιο προγραμμα? free2go η στο αλλο με την wind card to all?

Ξερει καποιος να μας πει ακριβως τι γινεται?

Δημοσ.

Με οριο στα 10 mb η δεν ξερω κ εγω ποσο λιγο οχι. Γιατι πχ στην wind με 5 ευρω βαζεις 200 mb που ειναι αρκετα για τουλαχιστον 20 μερες. Αρα οχι με 1 ευρω τη μερα δεν συμφερει.

Από αύριο,νομίζω με 5 ευρώ,100 μβ θα εχουμε, όχι 200

Δημοσ.

Η βονταφον ανανέσωσε σιωπηλά την προσφορά που είχε για cu ως τέλος Ιουνίου (120mb αντί για 60mb με 3 ευρω), και μου μπήκαν τα ίδια και ως τέλος Ιουλίου. Κουτσά στραβά, θα την βγάλουμε και αυτόν το μήνα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τωρα που στο 1210 τα 100ΜΒ κοστίζουν πλεον 5 ευρω λεω να δωσω 15 ευρωπουλα να εχω 1 γιγκα και να σερφαρω και απο τον υπολογιστη μου, ειδατε οτι τα εκαναν μανταρα....θα το κανω πλεον απο το iphone....ελπιζω να ισχυει το ιδιο gateway....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...