Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας δώσει με 5 ευρώ/1 gb και βλέπουμε. Μέχρι τότε...τον πούλο!

ΥΓ Πάντως το 1 ευρώ που έχω βάλει από πέρσι τον Απρίλιο μέχρι σήμερα δεν σκοπεύω να το αυξήσω!

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά έχω στείλει "500 ΜΒ", "500ΜΒ", '500 ΜΒ', '500ΜΒ' στο 1210 αλλά όλη την ώρα μου απανταέι στείλε "500ΜΒ" για να αποκτήσεις 500ΜΒs.....πρέπει να κάνεις ανανέωση για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία ή αρκεί να έχεις πάνω απο 5 ευρώ στην κάρτα?

ρε παιδιά έχω στείλει "500 ΜΒ", "500ΜΒ", '500 ΜΒ', '500ΜΒ' στο 1210 αλλά όλη την ώρα μου απανταέι στείλε "500ΜΒ" για να αποκτήσεις 500ΜΒs.....πρέπει να κάνεις ανανέωση για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία ή αρκεί να έχεις πάνω απο 5 ευρώ στην κάρτα?

τελικά ενεργοποιείται στέλνοντας 500mb...ότι να'ναι είναι η σελίδα της wind-ούτε να πουν σωστά πώς ενεργοποιείται η υπηρεσία δεν ξέρουν

Δημοσ.

Από το site:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το μοναδικό πακέτο που προσφέρει 500 δωρεάν MB με μόνο 5€ το μήνα. Στείλε ‘500’ στο 1210.

Δημοσ.

Εντάξει σιγά μην σου ανεβάσουν και video tutorial...

δε νομίζω να έγραψα αυτό φίλε μου στο μήνυμα μου...αλλά είναι πολύ εύκολο να το παίζει έξυπνος ο καθένας εδώ μέσα.

Όταν η υπηρεσία σου απαντάει στείλε "500ΜΒ" στο 1210 και τελικά ενεργοποιείται στέλνοντας 500mb χωρίς " και με μικρά γραμμένο το ΜΒ, τότε μάλλον το πρόβλημα το έχει η wind και όχι εγώ

Δημοσ.

» Πόσο διαρκεί η προσφορά;

Η προσφορά ισχύει έως 31/3/2011. Οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν έως τις 31/3 θα αποκτήσουν 500 δωρεάν MBs με μόνο 5€. Μετά τη λήξη της προσφοράς διατίθεται εμπορικά το πακέτο που προσφέρει 100MBs με 5€.

» Τι κερδίζουν οι συνδρομητές;

Με μόνο 5€ οι συνδρομητές αποκτούν 500 δωρεάν MBs και απεριόριστη πλοήγηση στο WIND Plus για 30 ημέρες.

» Ποιοι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο;

Όλοι οι συνδρομητές WIND F2G, καρτοκινητής WIND και Q μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά.

» Ποια είναι η διάρκεια ισχύος των δωρεάν MBs;

Τα δωρεάν MBs ισχύουν για 30 ημέρες.

» Πώς ενεργοποιείται η προσφορά;

Η προσφορά ενεργοποιείται με αποστολή SMS με την εντολή ‘500 MB’ στο 1210. Με την ενεργοποίηση οι συνδρομητές θα λαμβάνουν ενημερωτικό SMS:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ 500MB ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΥΠ ΣΤΟ 1210

» Πόσες φορές μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο δωρεάν internet από το κινητό μου;

Το πακέτο δωρεάν internet από το κινητό μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 5 φορές ανά μήνα. Τα δωρεάν MBs που λήγουν πρώτα έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση.

» Πώς καταναλώνονται τα δωρεάν MBs;

Τα δωρεάν MBs καταναλώνονται ανά KB (1.024 bytes).

» Πού μπορούν να καταναλωθούν τα δωρεάν MBs;

Τα δωρεάν MBs καταναλώνονται εντός Ελλάδας και δεν ισχύουν σε καθεστώς roaming. Για τη WIND τα δωρεάν APNs στα οποία καταναλώνονται τα δωρεάν MBs είναι gint.b-online.gr και gwap.b-online.gr (on- και off-net). Για την Q το myq.

» Πώς μπορούν οι συνδρομητές να ενημερώνονται για το υπόλοιπό τους;

Με αποστολή SMS με την εντολή ‘ΥΠ’ στο 1210.

Δημοσ.

Αυτο το δωρεάν εχει χάσει κάθε έννοια στην νεοελληικη γλώσσα απο τις εταιρείες κινητής.

ΤΙ ΔΩΡΕΆΝ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ; ΔΩΡΕΑΝ 500 ΜΒ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ;ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΆΝ,ΕΚΤΌΣ ΚΑ ΑΝ ΛΈΤΕ "ΠΆΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ"

Δημοσ.

Αυτο το δωρεάν εχει χάσει κάθε έννοια στην νεοελληικη γλώσσα απο τις εταιρείες κινητής.

ΤΙ ΔΩΡΕΆΝ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ; ΔΩΡΕΑΝ 500 ΜΒ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ;ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΆΝ,ΕΚΤΌΣ ΚΑ ΑΝ ΛΈΤΕ "ΠΆΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ"

Υπάρχουν και χειρότερα.

πχ. Aπεριόριστη πρόσβαση στο internet με πολιτική ορθής χρήσης τα 30 gb.

Άρα δεν έχεις απεριόριστο αλλά 30GB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...