Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ λέω να πάμε όλοι στα καταστήματά τους και να κόψουμε τις sim με ψαλίδι μπροστά τους.

Ή ακόμα καλύτερα να κάνουμε αίτηση για φορητότητα και να πάμε εκεί που τους πονάει, στην cosmote...

Με τις καινούριες "προσφορές" γυρίσαμε 5 χρόνια πίσω...

Δημοσ.

εγώ σήμερα την πάτησα...είχα μπει στο internet μέσω wi-fi και μάλλον αποσυνδέθηκε και για μια απλή επίσκεψη στο contra.gr μου αφαιρέθηκαν 12 ευρώ :cry: Αν πάντως αφαιρούν πχ τα 5 ευρώ του bonus χρόνου ομιλίας για τα 100mb δεν είναι και άσχημα-1500'+1500sms+100mb με 5ευρώ ανανέωση και σου μένουν και τα 5 ευρώ. Η προσφορά της Q για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/01 ήταν πάντως πολύ καλύτερη-βλακεία μας που δεν κάναμε φορητότητα γιατί στην ουσία το ίδιο δίκτυο θα είχαμε

Δημοσ.

Η προσφορά της Q έχει πάρει παράταση μέχρι 7/2 και αφορά 100ΜΒ ανα μήνα όχι ανα 1Ε

απλά εννοώ ότι αυτά που θα σου δίνει το f2g με 5ευρώ στην Q τα έχεις με 1

Δημοσ.

Μόλις ήρθε μήνυμα για 1500 λεπτά και 1500sms για ένα μήνα με 5 ευρώ χωρίς παραπάνω πληροφορίες και χωρίς να ξέρω αν ισχύει Κάτι Από την προηγούμενη προσφορά(διπλασιασμός ποσού,500ΜΒ κλπ)

Δημοσ.

αν είχες λάβει μήνυμα διπλασιασμού μέχρι τον Ιούνιο, τότε για την ΠΡΩΤΗ ανανέωση που θα κάνεις κάθε μήνα θα παίρνεις και το αντίστοιχο μπόνους... εγώ έβαλα 20€ χθές και στο 1237 μου λέει ότι θα έχω μέχρι 3/2 άλλα 20€...παράταση μέχρι τις 7/2 πήραν οι ενεργοποιήσεις για τα 1500΄ και τα 1500 μηνύματα πρός F2G... για κάθε ανανέωση μέχρι τις 7/2 πάνω από 5€ παίρνεις αυτά τα 1500άρια....

τα 100ΜΒ/5€ εντελώς παράλογο...χίλιες φορές καλύτερα το 1GB με τα 15€...για εμένα πάντα και την χρήση που κάνω από το τηλέφωνό μου....

Δημοσ.

χίλιες φορές καλύτερα το 1GB με τα 15€...για εμένα πάντα και την χρήση που κάνω από το τηλέφωνό μου....

κ πως το ενεργοποιουμε το 1GB με τα 15€ ??

Δημοσ.

Τί έγινε, είδαν από το σύστημά τους ότι ξαφνικά βγήκαν ανενεργές μερικές χιλιάδες κάρτες; Τον πούλο, για την ώρα "μπαίνω" με What's Up και βλέπουμε.

Εγώ ξέρω ότι με το πέρασμα του χρόνου ένα αγαθό πέφτει σε κόστος. Και οι εταιρίες στην Ελλάδα αντί να σφάζονται ποιά θα είναι η φθηνότερη ακριβαίνουν όλες μαζί. Τί σκατά συμβαίνει επιτέλους;

Δημοσ.

Καλά το πάει, ας συνεχίσει έτσι. Αλλά χλωμό το κόβω να βγεί κάτι καλύτερο το Μάρτη (μή κοιτάτε πέρσι, μια φορά κάνουν τη μ@λ@κί@, μετά μαθαίνουν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...