opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 είμαι ένας απο αυτούς... Νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν αφορά broadband ή κινητά... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-/WIND-Mobile-Broadband/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%9C%CE%BFbile-%CE%92roadband.aspx τι broadband ή κινητά, 3g είναι, είτε σε κινητό είτε σε usb modem βάλεις τη κάρτα sim internet θα έχεις.
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 τι broadband ή κινητά, 3g είναι, είτε σε κινητό είτε σε usb modem βάλεις τη κάρτα sim internet θα έχεις. +1 Ναι, απλώς από αυτή τη sim δε θα μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο, οπότε θα πρέπει να κυκλοφορείς με 2 κινητά στην ουσία, ενώ η μέχρι τώρα προσφορά ήταν πιο βολική
manosfp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Αυτό ακριβώς. Δε θα κρατάω 800 συσκευές για να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βάλω το 1gb Internet στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο μου. Αυτο ρωτάω.
opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Αυτό ακριβώς. Δε θα κρατάω 800 συσκευές για να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βάλω το 1gb Internet στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο μου. Αυτο ρωτάω. αν είχες διαβάσει το ποστ #475 λίγο πιό πάνω θα έβλεπες στη σελίδα της wind πως αναφέρεται σε συμβόλαια φωνής. ξαναβλέποντας τη σελίδα καλύτερα γιατί εμένα δε με αφορά αναφέρεται σε internet στο laptop αλλά το ζητούμενο είναι το φτηνό internet και δε θα με χάλαγε να κουβαλάω 2 συσκευές γιατί ήδη το κάνω.
drillgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καθιστε να κυλησει ο μηνας να δουμε τι θα κανει κι ο ανταγωνισμος, αν και μεχρι τον Ιουνιο (οπου και ληγει η προσφορα του cu) πιστευω θα ανανεωνται μηνιαια οι προσφορες ως εχουν. Βεβαια οποιος δωσει ιντερνετ στα καρτοκινητα θα βγει και κερδισμενος. Μιλαμε για αξιοπρεπεις ποσοτητες οχι τα 40 και 60mb που δινουν voda/cote. Το 1,5Gb της wind ηταν υπερβολικο για κινητο και μονο μεσω tethering μπορουσε να αξιοποιηθει, αλλα τα 500mb ειναι καλη ποσοτητα.
panos2171 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Mε ανανεωση ανω των 5 ευρω θα ισχυουν(για ολο το χρονο) τα δωρεαν SMS/λεπτα και απλα περιμενουμε αν θα βγαλουν προσφορα για ιντερνετ η ουτε για το πρωτο ειμαστε σιγουροι???
manosfp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αν είχες διαβάσει το ποστ #475 λίγο πιό πάνω θα έβλεπες στη σελίδα της wind πως αναφέρεται σε συμβόλαια φωνής. ξαναβλέποντας τη σελίδα καλύτερα γιατί εμένα δε με αφορά αναφέρεται σε internet στο laptop αλλά το ζητούμενο είναι το φτηνό internet και δε θα με χάλαγε να κουβαλάω 2 συσκευές γιατί ήδη το κάνω. Αν σκεφτοσουν λίγο πιο προσεκτικά αυτα που διαβάζεις δεν θα μου την έλεγες για κάτι που εχω δίκιο. Καθιστε να κυλησει ο μηνας να δουμε τι θα κανει κι ο ανταγωνισμος, αν και μεχρι τον Ιουνιο (οπου και ληγει η προσφορα του cu) πιστευω θα ανανεωνται μηνιαια οι προσφορες ως εχουν. Βεβαια οποιος δωσει ιντερνετ στα καρτοκινητα θα βγει και κερδισμενος. Μιλαμε για αξιοπρεπεις ποσοτητες οχι τα 40 και 60mb που δινουν voda/cote. Το 1,5Gb της wind ηταν υπερβολικο για κινητο και μονο μεσω tethering μπορουσε να αξιοποιηθει, αλλα τα 500mb ειναι καλη ποσοτητα. Ένστασις. Το ραδιοφωνακι που με βοηθάει στο να περάσει το οχταωρο στη δουλειά πιο ευχάριστα καίει 100mb τη μέρα!
geodimis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τα 500mb μου τα έδωσε κι εμένα για το γενάρη χωρίς καμμία ανανέωση, έτσι κι αλλιώς τα 1500' δεν τα χρησιμοποιώ πια..
drillgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ένστασις. Το ραδιοφωνακι που με βοηθάει στο να περάσει το οχταωρο στη δουλειά πιο ευχάριστα καίει 100mb τη μέρα! Αν μιλας για το internet radio οντως εχει καταναλωση αν εχεις επιλεξει και καλη ποιοτητα. Αλλα οπως αυτο το προγραμμα τρωει πολλα mb ετσι αντιστοιχα τρωει και το torrent προγραμμα για symbian που εχω χρησιμοποιησει κιολας, αλλα ενταξει δεν μπορουμε απο το 0 να παμε στο ολα. Δες παραδειγμα τα 40mb που δινει η vodafone στα καρτοκινητα, ουτε σελιδες δεν φτανει να ανοιξεις που ειναι και η βασικη χρηση. Ας εχουμε εμεις 500mb σε πρωτη φαση μονιμα (αν γινει) και ισως ωθηθουν και οι αλλες εταιριες σε αναλογες αυξησεις ογκου. Εν ετη 2011 μιλαμε ακομα για ογκοχρεωση σε KB, ελεος δηλ.
xpapias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει. Σε 10 ημέρες ξεκινούν οι εκπτώσεις. Λογικά θα βγουν και προσφορές να αξίζουν όπως πέρσι.
manosfp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι με τσάκωσε η wind. Είχα 20 ευρώ στο λογαριασμό μου και τώρα είναι 0. Επίσης η απάντηση του 1245 είναι ότι εχω 0 data. Οπότε ή ξεχάστηκα και ξεπέρασα τα 500 mb ή καμμιά βλακεία έκανε η wind. Μου κάνει εντύπωση το ότι δε γύρισε αρνητικός ο λογαριασμός αλλά είναι ακριβώς 0. Το έπαθε κανείς άλλος ή ας πρόσεχα;;;
moredread Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 πάντως τα 1,5 gb με είχαν φτίαξει...στις διακοπές χωρίς Ιντερνετ...το κουμπωνα στο λαπτοπ και κατέβαζε με 150-300 kbps HSDPA μακάρι να δώσει πάλι προσφορά!!! πέρσυ την βγάλαμε τελείως τσάμπα!
speedman_26 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Προς το παρόν Εγώ βολευομαι με αυτο με 15 ευρώ αγοράζεις 1GB για 1 μήνα στέλνοντας το μήνυμα 1GB στο 19595 Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk
xetasa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Προς το παρόν Εγώ βολευομαι με αυτο με 15 ευρώ αγοράζεις 1GB για 1 μήνα στέλνοντας το μήνυμα 1GB στο 19595 Λιγάκι ακριβά δεν είναι 15ευρώ/1 gb? Αν χρησιμοποιείς το 1gb και στο pc, τότε δε σου φτάνει ούτε για καθημερινό σερφάρισμα.
moredread Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Προς το παρόν Εγώ βολευομαι με αυτο με 15 ευρώ αγοράζεις 1GB για 1 μήνα στέλνοντας το μήνυμα 1GB στο 19595 Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Πάρα πολλά λεφτα για 1 gb !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.