adamch Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ξέρουμε αν τα 500mb θα συνεχίσουν να ανανεώονται κάθε μήνα ή θα ισχύουν μόνο για τον Ιανουάριο και μετά πάπαλα? γιατί δίνοντας 5 ευρώ το μήνα δεν ακούγεται άσχημα το 1500'&1500sms&500mb- μην τα θέλουμε και όλα τζάμπα, αρκετά την βάλαμε μέσα 1 χρόνο την Wind
diplo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ... και σου δινει ΚΑΙ δωρο 5 ευρω (οσο βαλεις δλδ) για ομιλια και sms προς ολους με ισχυ 30 μερες αυτί ισχύει ΜΟΝΟ σε όσους έχουν πάρει το SMS με αυτή την προσφορά. Επιλεκτικές προσφορές δηλαδή... , αρκετά την βάλαμε μέσα 1 χρόνο την Wind Δηλαδή ρε φίλε τόσα χρόνια που πληρώναμε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες τι έπρεπε να πούμε εμείς; και 100 χρόνια τσάμπα να τα έδιναν όλα, πάλι δε θα έρχονταν στα ίσια... Και νομίζεις ότι μπήκε μέσα η εταιρία με αυτή την προσφορά; Πόσοι από τους κατόχους f2g νομίζεις ότι ξεζούμιζαν το 1.5g;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ξέρουμε αν τα 500mb θα συνεχίσουν να ανανεώονται κάθε μήνα ή θα ισχύουν μόνο για τον Ιανουάριο και μετά πάπαλα? γιατί δίνοντας 5 ευρώ το μήνα δεν ακούγεται άσχημα το 1500'&1500sms&500mb- μην τα θέλουμε και όλα τζάμπα, αρκετά την βάλαμε μέσα 1 χρόνο την Wind Τα 500 δεν χρειαζονται ανανεωση. Ηρθαν και σε μενα που δεν εκανα ανανεωση. Δεν εχουν ανακοινωσει τι θα γινει μετα. Ακουγεται οτι θα βγει Φεβρ-Μαρτιο νεα προσφορα για να ξαναχτυπησουν την αγορα. αυτί ισχύει ΜΟΝΟ σε όσους έχουν πάρει το SMS με αυτή την προσφορά. Επιλεκτικές προσφορές δηλαδή... 6 αριθμοι wind F2G που εχουμε στην οικογενεια το εχουν λαβει ολοι το μηνυμα. Ειναι καποιοι που δεν το εχουν λαβει; (Ακομα και ετσι να ειναι, ειναι κακο; Οι αλλοι δεν δινουν σε κανεναν, θα κατηγορησεις την wind που δινει δωρο βαση καποιων κριτηρίων marketing στο 50-80-90% των πελατων της; Μου θυμιζει την ιστορια που ο Α θελει να ψοφήσει η κατσικα του Β...)
adamch Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 το ότι την βάλαμε μέσα το είπα με το σκεπτικό ότι α. έχει χρέη και έψαχνε επενδυτή(δεν ξέρω αν βρήκε) και β. μας έδινε τζάμπα κάθε μήνα 1500&1500&1500, όταν οι άλλες εταιρίες έδιναν μόνο τα λεπτά ομιλίας και τα sms και πάντα με την προυπόθεση ότι θα έκανες ανανέωση με 5 ευρώ
diplo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τα 500 δεν χρειαζονται ανανεωση. Ηρθαν και σε μενα που δεν εκανα ανανεωση. Δεν εχουν ανακοινωσει τι θα γινει μετα. Ακουγεται οτι θα βγει Φεβρ-Μαρτιο νεα προσφορα για να ξαναχτυπησουν την αγορα. 6 αριθμοι wind F2G που εχουμε στην οικογενεια το εχουν λαβει ολοι το μηνυμα. Ειναι καποιοι που δεν το εχουν λαβει; (Ακομα και ετσι να ειναι, ειναι κακο; Οι αλλοι δεν δινουν σε κανεναν, θα κατηγορησεις την wind που δινει δωρο βαση καποιων κριτηρίων marketing στο 50-80-90% των πελατων της; Μου θυμιζει την ιστορια που ο Α θελει να ψοφήσει η κατσικα του Β...) όταν μιλάμε για μια σοβαρή εταιρία, δε νομίζω να στέκει αυτό που λες. Να κάνει επιλεκτικό μάρκετινγκ σε ένα πρόγραμμα συμβολαίου ή έστω σε καρτοκινητό που θέλει να επιβραβεύσει τους "power users", το καταλαβαίνω. Να κάνει όμως προσφορά αλά λόττο, κάπως δε μου κάθεται καλά. Γνώμη μου είναι ή κάνεις κάτι και κάνεις την διαφορά ή κάνεις πασαλείμματα. Αν δε κάνω λάθος, η vodafone έχει προσφορά διπλασιασμού μέχρι τον ιούνη του 11. Για το σχόλιο περί κατσίκας, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα και το θεωρώ απλά ατυχές.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 όταν μιλάμε για μια σοβαρή εταιρία, δε νομίζω να στέκει αυτό που λες. Να κάνει επιλεκτικό μάρκετινγκ σε ένα πρόγραμμα συμβολαίου ή έστω σε καρτοκινητό που θέλει να επιβραβεύσει τους "power users", το καταλαβαίνω. Να κάνει όμως προσφορά αλά λόττο, κάπως δε μου κάθεται καλά. Γνώμη μου είναι ή κάνεις κάτι και κάνεις την διαφορά ή κάνεις πασαλείμματα. Αν δε κάνω λάθος, η vodafone έχει προσφορά διπλασιασμού μέχρι τον ιούνη του 11. Για το σχόλιο περί κατσίκας, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα και το θεωρώ απλά ατυχές. Ξαναλεω οτι δεν ειναι λοττο. Υπαρχουν κριτηρια. (υπαρχει αλλο φορουμ πιο σχετικο με κινητη που μπορεις να παρεις πληροφοριες σχετικα και να διαβασεις περισσοτερες περιπτωσεις κλπ). Και για μενα δεν ειναι σοβαρη η wind αλλα οχι γι αυτο τον λογο που αναφερεις. Εχει αλλου ειδους προβληματα (τεραστια) σχετικα με την εξυπηρετηση πελατων (μιλαω εκ πειρας ). Απο την vodafone ομως εφυγα πολυ αγριεμενος τοτε με τα εκβιαστικα μηνυματα "αν θες να συνεχιζεις να μιλας με 0.01€ κανε ανανεωση μεχρι αυριο" και δεν θα γυριζα για κανεναν λογο αφου πρωτα απο ολα δεν εχει καμια σχεση το κοστος χρησης μεταξυ wind-vodafone. Πολυ λιγοτερο απο το μισο ειναι στην wind με τους διπλασιασμους που ειχαμε πριν 2-3 χρονια, με την χρεωση 0.10€ προς ολους (F2G2) κλπ. Να ναι καλα η vodafone που μας εδιωξε και γλιτωσαμε πανω απο 200-300 ευρω ολοι μαζι (οι 6 που ελεγα πριν) σε ενα χρονο. Οσο για την κατσικα μαλλον σε παρεξηγησα και το ανακαλω. Σορρυ.
anagnoct Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τα 500 δεν χρειαζονται ανανεωση. Ηρθαν και σε μενα που δεν εκανα ανανεωση. Δεν εχουν ανακοινωσει τι θα γινει μετα. Ακουγεται οτι θα βγει Φεβρ-Μαρτιο νεα προσφορα για να ξαναχτυπησουν την αγορα. 6 αριθμοι wind F2G που εχουμε στην οικογενεια το εχουν λαβει ολοι το μηνυμα. Ειναι καποιοι που δεν το εχουν λαβει; (Ακομα και ετσι να ειναι, ειναι κακο; Οι αλλοι δεν δινουν σε κανεναν, θα κατηγορησεις την wind που δινει δωρο βαση καποιων κριτηρίων marketing στο 50-80-90% των πελατων της; Μου θυμιζει την ιστορια που ο Α θελει να ψοφήσει η κατσικα του Β...) εμενα μου ηρθε μηνυμα για τα 1500 με 5€ ανανεωση συν αυτο του δωρου 5€ για 1 μηνα, αλλα δεν μου'χει ερθει τιποτα για 500mb. Τους εστειλα κ χθες e-mail αλλα τιποτα... thx matrixx
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 εμενα μου ηρθε μηνυμα για τα 1500 με 5€ ανανεωση συν αυτο του δωρου 5€ για 1 μηνα, αλλα δεν μου'χει ερθει τιποτα για 500mb. Τους εστειλα κ χθες e-mail αλλα τιποτα... thx matrixx Δεν ερχεται sms για τα 500ΜΒ. Στειλε sms ΥΠ στο 1245 και πιστευω θα δεις οτι τα εχεις ηδη τα 500ΜΒ δωρο. Αν περιμενεις απαντηση σε mails καηκες!
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Από το twitter Καλημέρα, σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες υπηρεσίες & προσφορές στην καρτοκινητή μας. Μπορείτε να ενημερώνεστε στο www.wind.com.gr και Το WIND Mobile Broadband γιορτάζει.Μόνο με 9.90€ απολαύστε 1GB μηνιαία χρήση internet στο κινητό σας, για πάντα. Για συνδέσεις ως 31/1/2011 https://twitter.com/#!/windhellas
opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Από το twitter και https://twitter.com/#!/windhellas *Η προσφορά ισχύει - Για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου φωνής WIND, νέους και υφισταμένους, με μηναίο πάγιο άνω των €15 στο λογαριασμό της φωνής τους - Για υφιστάμενους συνδρομητές σταθερής WIND - Για υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές WIND ONE - Για νέες συνδέσεις μέχρι 31/01/2011
manosfp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μάστα. 10 ευρώ το μήνα για 1 gb. Σίγουρα η καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα. Τι λέτε; Να το τσιμπήσουμε;
drillgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θελει να εχεις συνδεση για να εκμεταλευτεις την προσφορα οποτε δεν συμφερει. Για τον ιανουαριο ειμαστε καλυμενοι για το ιντερνετ οποτε αναμενουμε τις κινησεις που θα γινουν μετα τις 31/01.Ισως αυτο τα 500mb σιωπηλα να ξαναδωθουν και τον επομενο μηνα. Βεβαια θα ανανεωσουμε και με ενα 5ευρω στις 31/01 για να εχουμε δωρεαν κλησεις/sms και τον Φεβρουαριο και απο κει και περα βλεπουμε.
opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μάστα. 10 ευρώ το μήνα για 1 gb. Σίγουρα η καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα. Τι λέτε; Να το τσιμπήσουμε; συμφέρει ΜΟΝΟ για συνδρομητές της WIND στα πακέτα που αναφέρονται στη προσφορά το ίδιο που λέει και ο drillgr.
manosfp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 είμαι ένας απο αυτούς... Νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν αφορά broadband ή κινητά... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-/WIND-Mobile-Broadband/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%9C%CE%BFbile-%CE%92roadband.aspx
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θελει να εχεις συνδεση για να εκμεταλευτεις την προσφορα οποτε δεν συμφερει. Για τον ιανουαριο ειμαστε καλυμενοι για το ιντερνετ οποτε αναμενουμε τις κινησεις που θα γινουν μετα τις 31/01.Ισως αυτο τα 500mb σιωπηλα να ξαναδωθουν και τον επομενο μηνα. Βεβαια θα ανανεωσουμε και με ενα 5ευρω στις 31/01 για να εχουμε δωρεαν κλησεις/sms και τον Φεβρουαριο και απο κει και περα βλεπουμε. Εννοείς ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ νέα σύνδεση (προφανώς συμβόλαιο για 1 χρόνο με 10 ευρώ /μήνα), γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτά που λέει στο site. είμαι ένας απο αυτούς... Νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν αφορά broadband ή κινητά... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-/WIND-Mobile-Broadband/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%9C%CE%BFbile-%CE%92roadband.aspx Σε κατάστημα Wind μου το έπαιζαν τρελίτσα ότι και καλά έχει άλλες χρεώσεις αν βάλεις την sim στο κινητό αλλά ξέρω άτομα που το έχουν κάνει και παίζει κανονικά. Χρεώσεις θα έχεις αν βάλεις wap ρυθμίσεις αντί για κανονικό internet. Υ.Γ. Θεωρώ πάντως ότι αν δε το θέλει κάποιος άμεσα, καλό θα ήταν να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα, αν και Φεβ-Μάρτη παίζει να βγουν οι νέες προσφορές για ίντερνετ σε κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.