Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα 100mb της q ειναι σε δικτυο 3g η οχι; ξερεις κανεις;

Είναι σε 3g και όπου πιάνει της wind :P

Η προσφορά της q ισχύει μέχρι τέλος του 2010 και αυτή... οπόταν... από χρόνου βλέπουμε

Δημοσ.

Τελικά επιβεβαίωσα ότι δε μπορείς να συνδυάσεις την προσφορά 1GB-10€/μήνα με κάποιο συμβόλαιο :angry: είναι τραγικοί οι τύποι.

Έχω βαρεθεί να αλλάζω sim στο κινητό. Και φέτος έτσι θα τη βγάλουμε γμτ.

Δημοσ.

Προσφορες θα βγαλουν υπομονη,ουτως η αλλως και το 1,5gb μάρτη ξεκινησε

Συμφωνώ , πιστεύω ότι θα βγάλουν νέα προσφορά , για να μην υπάρξει κύμα φυγής.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι και της Q η προσφορά λήγει 31/12...δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ προς το παρόν με ίντερνετ μέσα. Τα mobile broadband με usb stick μου είπαν στο κατάστημα ότι αν βάλουμε την sim στο κινητό θα χει τρελές χρεώσεις, οπότε δε λέει.

Αναμένουμε παιδιά..

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι και της Q η προσφορά λήγει 31/12...δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ προς το παρόν με ίντερνετ μέσα. Τα mobile broadband με usb stick μου είπαν στο κατάστημα ότι αν βάλουμε την sim στο κινητό θα χει τρελές χρεώσεις, οπότε δε λέει.

Αναμένουμε παιδιά..

Αυτό με τη sim στο κινητό το ρώτησα κι εγώ .. και μου είπαν ότι δε θα δουλεύει .. Δε ξέρω αυτό κατά πόσο ισχύει ή το λένε έτσι για να επιλέγει ο κόσμος το Mobile Internet σε κινητό . Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται ας μας πει ..

Δημοσ.

Αυτό με τη sim στο κινητό το ρώτησα κι εγώ .. και μου είπαν ότι δε θα δουλεύει .. Δε ξέρω αυτό κατά πόσο ισχύει ή το λένε έτσι για να επιλέγει ο κόσμος το Mobile Internet σε κινητό . Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται ας μας πει ..

Δεν ισχύει, τουλάχιστον στη Wind που το έψαξα μαζί με τους πωλητές και ένα τεχνικό. Θα χρεωθείς μόνο αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις στο κινητό (πχ gwap αντί για gint).

Η συσκευή θα δουλέψει σαν modem μόνο - όχι sms/κλήσεις.

Δημοσ.

Δεν παίζει να μας αφήσουν χωρίς ούτε μια στοιχειώδη προσφορά. Όλο και κάποια εταιρεία θα θέλει να τσιμπήσει τους τσαμπατζήδες εθισμένους στο mobile internet... ελπίζω...

Δημοσ.

Δεν ισχύει, τουλάχιστον στη Wind που το έψαξα μαζί με τους πωλητές και ένα τεχνικό. Θα χρεωθείς μόνο αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις στο κινητό (πχ gwap αντί για gint).

Η συσκευή θα δουλέψει σαν modem μόνο - όχι sms/κλήσεις.

To wap χρεώνει τρελά, ναι. Το θέμα είναι..το δοκίμασες ο ίδιος;;

Δημοσ.

Εγω αυτή τη στιγμή είμαι Πάρο με whats up 500 ταλιράκι το ταλιράκι εχω δώσει ήδη το δεκάευρο για ιντερνετ τριών ημερών στο iphone και tethering μέσω MyWi στα pc που εχω εδω.

ΔΩΣΤΕ Flat rate ΡΕΕΕ....

Δημοσ.

Είπα σε γνωστό μου να περάσει από κατάστημα Wind για να πάρει κάρτα Q ώστε να έχει 100ΜΒ με 1 Ευρώ για την περίοδο των γιορτών (το ήθελε μόνο για τα mail). Στο κατάστημα του είπαν πως η προσφορά της Q λήγει 31/12 και πως από εκεί και πέρα θα χρεώνεται :blink: (δηλαδή εγώ αν ενεργοποιήσω την προσφορά 26/12, θα έχω την προσφορά για 5 μέρες μόνο;). Τελικά του πάσαραν συμβόλαιο 1GB με 17Euro/μήνα με όριο τις 30 μέρες. :angry:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Εχεις δωρο 500ΜΒ ιντερνετ για τον Ιανουαριο.

Αν κανεις ανανεωση 5 ευρω, σου δινει 1500λεπτα και 1500 sms για μεχρι τελος του μηνα προς F2G (οπως ηταν μεχρι 31/12/2010), και σου δινει ΚΑΙ δωρο 5 ευρω (οσο βαλεις δλδ) για ομιλια και sms προς ολους με ισχυ 30 μερες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...