anagnoct Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν και τα 100mb του vodafone cu με καθε ανανεωση για 1 μηνα αλλα δεν ξερουμε μεχρι ποτε θα ισχυει... http://www.vodafonecu.gr/gr/choose-bonus/ Τα 100mb της q ειναι σε δικτυο 3g η οχι; ξερεις κανεις;
PeLLaRaS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τα 100mb της q ειναι σε δικτυο 3g η οχι; ξερεις κανεις; Είναι σε 3g και όπου πιάνει της wind Η προσφορά της q ισχύει μέχρι τέλος του 2010 και αυτή... οπόταν... από χρόνου βλέπουμε
kx5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά επιβεβαίωσα ότι δε μπορείς να συνδυάσεις την προσφορά 1GB-10€/μήνα με κάποιο συμβόλαιο είναι τραγικοί οι τύποι. Έχω βαρεθεί να αλλάζω sim στο κινητό. Και φέτος έτσι θα τη βγάλουμε γμτ.
kukukali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Προσφορες θα βγαλουν υπομονη,ουτως η αλλως και το 1,5gb μάρτη ξεκινησε
ssof Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Προσφορες θα βγαλουν υπομονη,ουτως η αλλως και το 1,5gb μάρτη ξεκινησε Συμφωνώ , πιστεύω ότι θα βγάλουν νέα προσφορά , για να μην υπάρξει κύμα φυγής.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Επιβεβαιώνω ότι και της Q η προσφορά λήγει 31/12...δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ προς το παρόν με ίντερνετ μέσα. Τα mobile broadband με usb stick μου είπαν στο κατάστημα ότι αν βάλουμε την sim στο κινητό θα χει τρελές χρεώσεις, οπότε δε λέει. Αναμένουμε παιδιά..
rip Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Επιβεβαιώνω ότι και της Q η προσφορά λήγει 31/12...δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ προς το παρόν με ίντερνετ μέσα. Τα mobile broadband με usb stick μου είπαν στο κατάστημα ότι αν βάλουμε την sim στο κινητό θα χει τρελές χρεώσεις, οπότε δε λέει. Αναμένουμε παιδιά.. Αυτό με τη sim στο κινητό το ρώτησα κι εγώ .. και μου είπαν ότι δε θα δουλεύει .. Δε ξέρω αυτό κατά πόσο ισχύει ή το λένε έτσι για να επιλέγει ο κόσμος το Mobile Internet σε κινητό . Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται ας μας πει ..
kx5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό με τη sim στο κινητό το ρώτησα κι εγώ .. και μου είπαν ότι δε θα δουλεύει .. Δε ξέρω αυτό κατά πόσο ισχύει ή το λένε έτσι για να επιλέγει ο κόσμος το Mobile Internet σε κινητό . Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται ας μας πει .. Δεν ισχύει, τουλάχιστον στη Wind που το έψαξα μαζί με τους πωλητές και ένα τεχνικό. Θα χρεωθείς μόνο αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις στο κινητό (πχ gwap αντί για gint). Η συσκευή θα δουλέψει σαν modem μόνο - όχι sms/κλήσεις.
Errik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν παίζει να μας αφήσουν χωρίς ούτε μια στοιχειώδη προσφορά. Όλο και κάποια εταιρεία θα θέλει να τσιμπήσει τους τσαμπατζήδες εθισμένους στο mobile internet... ελπίζω...
EKTELESTES Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ισχύει, τουλάχιστον στη Wind που το έψαξα μαζί με τους πωλητές και ένα τεχνικό. Θα χρεωθείς μόνο αν είναι λάθος οι ρυθμίσεις στο κινητό (πχ gwap αντί για gint). Η συσκευή θα δουλέψει σαν modem μόνο - όχι sms/κλήσεις. To wap χρεώνει τρελά, ναι. Το θέμα είναι..το δοκίμασες ο ίδιος;;
kleidokratwr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά στο σάιτ λέει για όσους ενεργοποίησαν μέχρι πέρσι. Ισχύει για νέους συνδρομητές;
yiannis_1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγω αυτή τη στιγμή είμαι Πάρο με whats up 500 ταλιράκι το ταλιράκι εχω δώσει ήδη το δεκάευρο για ιντερνετ τριών ημερών στο iphone και tethering μέσω MyWi στα pc που εχω εδω. ΔΩΣΤΕ Flat rate ΡΕΕΕ....
axel12p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Είπα σε γνωστό μου να περάσει από κατάστημα Wind για να πάρει κάρτα Q ώστε να έχει 100ΜΒ με 1 Ευρώ για την περίοδο των γιορτών (το ήθελε μόνο για τα mail). Στο κατάστημα του είπαν πως η προσφορά της Q λήγει 31/12 και πως από εκεί και πέρα θα χρεώνεται (δηλαδή εγώ αν ενεργοποιήσω την προσφορά 26/12, θα έχω την προσφορά για 5 μέρες μόνο. Τελικά του πάσαραν συμβόλαιο 1GB με 17Euro/μήνα με όριο τις 30 μέρες.
adamch Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 μπορεί κάποιος που είχε ενεργοποιήσει την προσφορά να μου πει τι προσφέρει από 1/1/2011 και μετά?
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εχεις δωρο 500ΜΒ ιντερνετ για τον Ιανουαριο. Αν κανεις ανανεωση 5 ευρω, σου δινει 1500λεπτα και 1500 sms για μεχρι τελος του μηνα προς F2G (οπως ηταν μεχρι 31/12/2010), και σου δινει ΚΑΙ δωρο 5 ευρω (οσο βαλεις δλδ) για ομιλια και sms προς ολους με ισχυ 30 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.