Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλησιάζει η ώρα που θα τελειώσει η απίστευτη αυτή προσφορά -για όσους πρόλαβαν-.Προσωπικά μου ήρθε κουτί.

Τι κάνουμε όμως απο 1/1/2011????

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πλησιάζει η ώρα που θα τελειώσει η απίστευτη αυτή προσφορά -για όσους πρόλαβαν-.Προσωπικά μου ήρθε κουτί.

Αυτα εκανε η Wind και του την πηραν οι τραπεζες του Σαουδαραβα...:-D

Δημοσ.

Αυτα εκανε η Wind και του την πηραν οι τραπεζες του Σαουδαραβα...:-D

Δημοσ.

βαζεις οπερα μινι,απενεργοποιεις τις εικονες,και χρηση για τα email μονο αλλα και οποιαδηποτε πληροφορια χρειαστεις.μια σελιδα που ο εξπλορερ την ανοιγει στα 200 κιλομπαειτ,ο οπερα την ανοιγει με 10-20 κιλο..

αυτα μεχρι την νεοτερη προσφορα.και οντως,η τρεχουσα αυτη προσφορα,και η χρηση του κινητου για νετ,με απετρεψε απο σταθερη συνδεση νετ,αφου με καλυπτει πληρως.

Δημοσ.

βαζεις οπερα μινι,απενεργοποιεις τις εικονες,και χρηση για τα email μονο αλλα και οποιαδηποτε πληροφορια χρειαστεις.μια σελιδα που ο εξπλορερ την ανοιγει στα 200 κιλομπαειτ,ο οπερα την ανοιγει με 10-20 κιλο..

αυτα μεχρι την νεοτερη προσφορα.και οντως,η τρεχουσα αυτη προσφορα,και η χρηση του κινητου για νετ,με απετρεψε απο σταθερη συνδεση νετ,αφου με καλυπτει πληρως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάει το όνειρο τελειώνει... :(

Από του χρόνου η λύση δυστυχώς θα είναι +15 ευρώ/μήνα στη Vodafone.

Δημοσ.

εγώ λέω να την παλέψω με Internet on the Phone από Κοτέ, 100mb με 5 ευρώ. Δεν είναι και ότι φθηνότερο κυκλοφορεί, αλλά τουλάχιστον δεν έχει δεσμεύσεις.

Δημοσ.

εγώ λέω να την παλέψω με Internet on the Phone από Κοτέ, 100mb με 5 ευρώ. Δεν είναι και ότι φθηνότερο κυκλοφορεί, αλλά τουλάχιστον δεν έχει δεσμεύσεις.

Έγω έχω τα 300 με 10 ευρώ και είναι πραγματικά απογοήτευση από ταχύτητα. Μιλάμε για 3g πάντα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάμε σε Q τώρα παιδιά;;

Αλλά τι παίζει με την προσφορά τους, τα λέει πολύ μπερδεμένα στο site.

Με 1 ευρώ έχεις 100mb ανα αριθμό λέει..1 ευρώ κάθε μήνα;

Και η χρέωση που λέει για τα 3 λεπτά; Μιλάς 1 λεπτό πχ και σου χρεώνει 3' η ο μετρητής μετράει με 3αδες πχ;; Πραγματικά είναι ό,τι να ναι έτσι όπως τα περιγράφουν στο επίσημο site.

Δημοσ.

Το μόνο εναλλακτικό που υπάρχει στην αγορά είναι η προσφορά Vodafone, Wind και μάλλον Cosmote - να μας ζήσει το καρτέλ :lol: - 1GB με 10 ευρώ/μήνα άλλα μόνο σε ξεχωριστό usb modem με δωδεκάμηνη δέσμευση. Η τιμή αυτή ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι το τέλος του μήνα.

Δημοσ.

Εμένα που είμαι συνδρομητής vodafone και hol μου πουλάνε 1gb/μήνα με 10 ευρώ/μήνα με δώρο το usb, για αιτήσεις μέχρι 31-1-2011. Δεν ξέρω όμως ποιό usb δίνουν. Το καλό ή τη μπακατέλα? Πάντως όλα δείχνουν ότι πάμε για 1gb=10 ευρώ το μήνα. Καλό μου ακούγεται για απλό σερφάρισμα και e-mail!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...