Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Παιδια Internet θα εχουμε οπου υπαρχει 3g?Γιατι εχω ενα eten x600 και δεν εχει 3g.Επισης πως μπορω να συνδεσω το pda με το λαπτοπ μου και να μπαινω nternet απο εκει; Internet θα εχεις γενικα, απλα οπου υπαρχει 3g οι ταχυτητες θα ειναι καλυτερες. Σε αυτο που ρωτησες, με το συγκεκριμενο μοντελο απ'ο,τι μπορω να φανταστω διαβαζοντας τα specs του, εχεις τρεις επιλογες. 1. Μεσω activesync συνδεοντας το με usb 2. Μεσω activesync συνδεοντας το με bluetooth 3. Μεσω wifi εγκαθιστοντας στην συσκευη σου το WMwifirouter
kostas_22 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Internet θα εχεις γενικα, απλα οπου υπαρχει 3g οι ταχυτητες θα ειναι καλυτερες. Σε αυτο που ρωτησες, με το συγκεκριμενο μοντελο απ'ο,τι μπορω να φανταστω διαβαζοντας τα specs του, εχεις τρεις επιλογες.1. Μεσω activesync συνδεοντας το με usb 2. Μεσω activesync συνδεοντας το με bluetooth 3. Μεσω wifi εγκαθιστοντας στην συσκευη σου το WMwifirouter Ευχαριστω.Μηπως γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις για το χ600?Αν και χωρις 3g απ'οτι καταλαβαινω θα σερνεται..
EKTELESTES Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 1 - Πας με ταυτότητα σε κατάστημα Wind και το κάνεις. 2 - Μπορείς να μεταφέρεις τον αριθμό σου απο άλλο δίκτυο 3 - Είναι ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ πραγματικά!
manosfp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κατά τη γνώμη μου είναι μακράν ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σαν προσφορά μέχρι σήμερα απο εταιρία κινητής. Όποιος έχει κάτι καλύτερο ας το προτείνει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
nasmania Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιδιά σε 3g modem μπαίνει? Και γιατί να μην μπαίνει ?? Αρκεί να μην έχεις κανένα 3G modem κλειδωμένο σε provider...βλ. vodafone Να ρωτήσω και εγώ κάτι μπας ξέρει κανείς... Είχα σύνδεση Wind..είπα μιας και η επιδότηση ήταν αστεία να το κάνω κάρτα και μου δώσαν την sim.Ηταν για F2Go αλλά εγώ ενεργοποίησα το Free to all το οποίο είναι πάλι 1500 λεπτά για ΟΛΗ την Wind αλλά σκέφτομαι τώρα ότι θα προτιμούσα πάλι το F2G λόγω νετ..Αλλάζει πάλι ? Ξέρει κανείς ?
madboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι, πωλείται κανονικά, απλά δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις αν δεν πας πρώτα για δήλωση στοιχείων σε κατάστημα. Δεν ισχυεί αυτό που αναφέρεις. Χτές το απόγευμα πήρα καινούρια κάρτα F2G απο περίπτερο και ήταν ήδη ενεργοποιημένη. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί οτι μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην Wind. Απλά γλυτώνεις τον άμεσο εξαναγκασμό να πάς αποκλειστικά στην Wind για να προμηθευτείς την sim. Τώρα όσον αφορά τo πρόγραμμα πραγματικά τα σπάει!!! Είχα κάνει χρήση και πριν 1-2 χρόνια της προσφοράς της Wind με τα 3,5 ευρώ για Ιντερνετ αλλά καμία σχέση με αυτό που προσφέρει τώρα! Και απο θέμα ταχυτήτων αλλά και απο προσφερόμενο bandwidth! Πριν 1-2 χρόνια οι ταχύτητες ήταν επιπέδου Pstn ενώ τώρα πάει σφαίρα!!! Μέγιστη ταχύτητα είδα 390KB. Και για downloading προσφέρεται (μικρών αρχείων μην το παρα#έσουμε ) αλλά και για γρήγορο και αξιόπιστο surfing. Το Touch Pro2 ζεστένεται αρκετά χρησιμοποιώντας το ως modem.
jabar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν ισχυεί αυτό που αναφέρεις. Χτές το απόγευμα πήρα καινούρια κάρτα F2G απο περίπτερο και ήταν ήδη ενεργοποιημένη. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί οτι μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην Wind. Απλά γλυτώνεις τον άμεσο εξαναγκασμό να πάς αποκλειστικά στην Wind για να προμηθευτείς την sim. Τώρα όσον αφορά τo πρόγραμμα πραγματικά τα σπάει!!! Είχα κάνει χρήση και πριν 1-2 χρόνια της προσφοράς της Wind με τα 3,5 ευρώ για Ιντερνετ αλλά καμία σχέση με αυτό που προσφέρει τώρα! Και απο θέμα ταχυτήτων αλλά και απο προσφερόμενο bandwidth! Πριν 1-2 χρόνια οι ταχύτητες ήταν επιπέδου Pstn ενώ τώρα πάει σφαίρα!!! Μέγιστη ταχύτητα είδα 390KB. Και για downloading προσφέρεται (μικρών αρχείων μην το παρα#έσουμε ) αλλά και για γρήγορο και αξιόπιστο surfing. Το Touch Pro2 ζεστένεται αρκετά χρησιμοποιώντας το ως modem. σε 2 καρτες βοδα φετος που αγοραστηκαν και 2 κοσμοτ..ηθελαν ενεργοποιηση...
vdanasto Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν ισχυεί αυτό που αναφέρεις. Χτές το απόγευμα πήρα καινούρια κάρτα F2G απο περίπτερο και ήταν ήδη ενεργοποιημένη. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί οτι μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου στην Wind. Απλά γλυτώνεις τον άμεσο εξαναγκασμό να πάς αποκλειστικά στην Wind για να προμηθευτείς την sim. Και μια What's up, και μια CU που ενεργοποίησα πρόσφατα, ήθελαν να πας σε κατάστημα. Σου έβγαζε και σχετικό μήνυμα όταν προσπαθούσες να κάνεις κλήση. Υπέθεσα ότι το ίδιο θα ίσχυε και για την Wind.
Pantelwolf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Τον περασμένο μήνα ειχα γυρισει απο f2g σε καρτοκινητη wind γιατι ειχε καλη προσφορα (1500 σμσ και ομιλια προς wind & Q + διπλασιασμος καρτας για 15 μερες) αλλα θα ξαναγυρισω αμεσως. Αυτη ειναι οντως καλή προσφορα. θυμιζει το προ τριετιας απεριοριστο wap browsing που ειχε με ελαχιστα $$.
Whiteyez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ναι αλλά πουλάνε και στα περίπτερα ;;;; Μην πας να δώσεις λεφτά στα περίπτερα, πάνε σε ένα κατάστημα wind και πάρε με το κιλό νούμερα, for freeeee. To δηλώνεις επιτόπου και είσαι κομπλέ.
kgian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πήγα σε ένα κατάστημα wind, ζήτησα έναν αριθμό f2g, μου έδωσαν dvre;an ένα φακελάκι με την κάρτα sim και ζήτησαν την ταυτότητα για ενεργοποίηση. Η κάρτα ήταν το "νέο καρτοκινητό" αλλά με ένα δωρεάν τηλ σε ένα τετραψήφιο έγινε f2g. Στην συνέχεια ενεργοποίησα την προσφορά και δουλεύει άψογα!
xetasa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μην πας να δώσεις λεφτά στα περίπτερα, πάνε σε ένα κατάστημα wind και πάρε με το κιλό νούμερα, for freeeee. To δηλώνεις επιτόπου και είσαι κομπλέ. Δηλαδή την sim με το free to go στη δίνουν δωρεάν απο κατάστημα της wind? Δεν πληρώνεις κάτι? 5 ευρώ ξέρω γω? Τίποτα?
Whiteyez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι δωρεάν, έχει μπροστά στα ταμία νουμεράκια, F2G το κάνεις μετά όπως λέει ο kgian πιο πάνω.
takaros1982 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 να ρωτησω κατι σε κινητο vodafone προφανως αν βαλεις την καρτα της wind δεν θα μπορεις να μπαινεις στο internet ετσι δεν ειναι; μπορεις ομως να το χρησημοποιησεις σαν modem για το pc για να μπαινεις απο εκει στο internet; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.