insi Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εχω το zte k3565-z και windows 7.Τι να κανω για να συνδεθω?προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εγκατέστησες το Vodafone Mobile Connect; τι έκανες και που κόλησες;
axel12p Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Προσωπικά παιδεύτηκα αρκετά με το συγκεκριμένο flashάκι και καρτούλα της Wind. Τελικά στα 7άρια εγκατέστησα το πρόγραμμα Join Air και μέσω αυτού συνδέομαι. Με το πρόγραμμα της Wind δε το αναγνώριζε καν.
Konstantin77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Προσωπικά παιδεύτηκα αρκετά με το συγκεκριμένο flashάκι και καρτούλα της Wind. Τελικά στα 7άρια εγκατέστησα το πρόγραμμα Join Air και μέσω αυτού συνδέομαι. Με το πρόγραμμα της Wind δε το αναγνώριζε καν. Από περιέργεια, ποιον οδηγό εγκαθιστά για το φλασάκι το Join Air? Προσωπικά παιδεύομαι ακόμα να συνδεθώ κάθε φορά με το πρόγραμμα της Wind.
derizio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Και τι κανουμε τωρα? Εβγαλα και εγω το προγραμματακι της Wind που δεν λειτουργουσε, να το ξαναβαλω.... και αφαντο! Δεν υπαρχει πουθενα! ΜΕ τι προγραμμα το δουλευουμε τωρα που το χρειαζομαι αμεσα και δεν δουλευει το ρημαδι το stick? Βασικα το Stick δουλευει...αλλα με τι προγραμμα κανουμε συνδεση, γιατι το stick ειναι της voda. Join Air δεν δουλεψε ποτε σε εμενα...δεν βλεπει το stickaki. Για δωστε καμια λυσηηηηηηηηη
vdanasto Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Και τι κανουμε τωρα?Εβγαλα και εγω το προγραμματακι της Wind που δεν λειτουργουσε, να το ξαναβαλω.... και αφαντο! Δεν υπαρχει πουθενα! ΜΕ τι προγραμμα το δουλευουμε τωρα που το χρειαζομαι αμεσα και δεν δουλευει το ρημαδι το stick? Βασικα το Stick δουλευει...αλλα με τι προγραμμα κανουμε συνδεση, γιατι το stick ειναι της voda. Join Air δεν δουλεψε ποτε σε εμενα...δεν βλεπει το stickaki. Για δωστε καμια λυσηηηηηηηηη Υπάρχει εδώ: http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/tariff_plans/mobile_broadband/wind_data_products.aspx
derizio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Υπάρχει εδώ:http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/tariff_plans/mobile_broadband/wind_data_products.aspx Ευχαριστω!!!
derizio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Παρατηρησα οτι το f2g τρωει τον χρονο ομιλιας της καρτας αμεσως! Εβαλα 5 ευρω σημερα, εβαλ την καρτα στο stickaki του laptop,εκανα μαι συνδεση για 1 λεπτο και οταν προσπαθησα να ξαναμπω μετα απο 10 λεπτα ειχε φαει απο μονο του και τα 5 ευρω που ειχα βαλει! Στην προηγουμενη καρτα που εβαλα γαιιτ ηθελα να κανω μαι δουλεια και δεν μπορουσα να το ψαξω παραπανω (εχω δωρεαν 1,5 gb) την εφαγε και αυτη στα 0.32gb. Πολυ κλεψια παιζει! Εχω γινει εξαλλος!!! Την δευτερα παω απο καταστημα να δω πως θα το δικαιολογησουν! Φυσικα θα γινει χαμος μεχρι να μου επιστρεψουν τα λεφτα στην καρτα!
xetasa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Υπάρχει εδώ:http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/tariff_plans/mobile_broadband/wind_data_products.aspx Ευχαριστώ κι εγώ!!! Και το είχα απεγκαταστήσει και δεν το έβρισκα πάλι!!!
geodimis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Προχτές το βράδυ ξημερώματα 1ης του μήνα γύρω στις 12 μιση, και αφού είχα εξαντλήσει το 1.5gb τον αύγουστο, στέλνω στο 1245 και μου δίνει υπόλοιπο 72 ώρες 18 λεπτά 4487 sms και 3072ΜΒ!! Μετά από μισή ώρα ξαναστέλνω και μου βγάζει 50 ώρες 3000 sms και τα ίδια MB όσο έδινε δηλαδή για όλο τον Απρίλιο (3000 λεπτά, 3000 sms και 3gb). Χαρίζει η WIND λέμε τώρα..
IVIetaCreatoR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Γμτ δεν το επιβεβαιώνω, 1.5gb μου έβαλε εμένα
Linus_21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω την προσφορά εδώ και κάτι μήνες, δεν έχω χαλάσει ούτε 1kb. Τι ρυθμίσεις χρειάζεται για ένα ericsson που έχω?
free-s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω την προσφορά εδώ και κάτι μήνες, δεν έχω χαλάσει ούτε 1kb. Και εγώ παλεύω με τα 100 + 100mb (2κάρτες sim) τα οποία υπερκαλύπτω και πότε πότε αγοράζω και επιπλέον....... ατιμη γκαντεμιά να μην πάρω χαμπάρι την προσφορά όταν ήτανε στο 1,5 γίγα , και εσύ την έχεις και περνάει ανεκμετάλευτη
manosfp Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πλησιάζει η ώρα που θα τελειώσει η απίστευτη αυτή προσφορά -για όσους πρόλαβαν-.Προσωπικά μου ήρθε κουτί. Τι κάνουμε όμως απο 1/1/2011????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.