ratmonkey Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εμενα (f2g ενεργοποιηση στις 22/3) έσκασε μήνυμα σήμερα αυτόματο χωρίς να το ζητήσω: ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ F2G ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ 1.500 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 1,5GB ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ξέρουμε ως πότε;;;
cosmos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εμενα (f2g ενεργοποιηση στις 22/3) έσκασε μήνυμα σήμερα αυτόματο χωρίς να το ζητήσω: ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ F2G ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ 1.500 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 1,5GB ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ξέρουμε ως πότε;;; Τί ως πότε?Αφού στο λέει ,για ένα μήνα.Τον επόμενο μήνα πάλι μηδενίζεται το σκορ το ίδιο μέχρι τέλος του χρόνου.Κάθε πρώτη του μήνα γίνεται το μηδένισμα!
denthnpalevw Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 παιδια εγω ακομα ψαχνω καποιος που εχει ενεργοποιησει την υπηρεσια και δεν του χρειαζεται ή του περισσευει καμια καρτα. το θελω πολυ αυτο το 1,5gb
beez Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 εχει μεινει το banner και λεει 3 μερες μενουν ακομα για να γραφτεις στην καλυτερη προσφορα της αγορας. μπραβο παντως για οποιον προλαβε τα 1500 ειναι σουπερ
ratmonkey Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τί ως πότε?Αφού στο λέει ,για ένα μήνα.Τον επόμενο μήνα πάλι μηδενίζεται το σκορ το ίδιο μέχρι τέλος του χρόνου.Κάθε πρώτη του μήνα γίνεται το μηδένισμα! Γιά να δούμε αν θα είναι μέχρι το τέλος του χρόνου. ΤΙΠΟΤΑ δεν με εντυπωσιάζει πλέον με αυτήν την εταιρεία...
denthnpalevw Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 οσοι μου στειλαν pm ας μου στειλουν και ενα τηλ επικοινωνιας γιατι δεν φαινοται να απαντανε στα pm τους. -ειναι στην πρασινη λωριδα. Σορρυ για το spam
moldovan20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως μου ήρθε μήνυμα ότι μου βάλανε 1500/1500/1.5gb .Είχα 5-6€ κάρτα και σήμερα πάω να πάρω τηλ και τίποτα .Παίρνω 1269 .. 12λεπτά υπόλοιπο. Την έπαθε κανείς άλλος ? Edit : Δεν είμαι μόνος http://troktiko.blogspot.com/2010/05/wind-f2g.html
tkvkp Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγω προτεινω να μαζευτουμε και να κανουμε μια ομαδικη καταγγελια στο συνηγορο του πολιτη γιατι εχασε την μπαλα η εν λογω εταιρια.
androu Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως μου ήρθε μήνυμα ότι μου βάλανε 1500/1500/1.5gb .Είχα 5-6€ κάρτα και σήμερα πάω να πάρω τηλ και τίποτα .Παίρνω 1269 .. 12λεπτά υπόλοιπο. Την έπαθε κανείς άλλος ? Edit : Δεν είμαι μόνος http://troktiko.blogspot.com/2010/05/wind-f2g.html και εμένα έφαγε αλλά πολύ λίγα!! δεν μίλησα πολύ
kalmik Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Είχα μια καρτούλα F2G2 με το 1,5GB ενεργοποιημένο κανονικά την οποία χρησιμοποιούσα περιστασιακά και πολύ λίγο. Μια μέρα που ήταν κομμένο το ADSL σπίτι την είχα βάλει μεσω Huawei στο φορητό και έκανα browsing κλπ. Όταν κοιμώμουν η γυναίκα μου που δεν γνώριζε τη φάση κατέβασε κάτι αρχεία. Αποτέλεσμα: δεν έμπαινε μετά καθόλου, το υποψιάστηκα και βρήκα ότι είχε φάει τα 40 ευρώ που είχε μέσα η κάρτα (καλά να πάθω ως εδώ) και το εξοργιστικό. στο 1269 δίνει "αρνητικό υπόλοιπο" ΄-40 ευρώ. Από που αντλούν το δικαίωμα για τέτοια χρέωση τη στιγμή που όλο το σκεπτικό της προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας είναι η πίστωση ενός προκαταβαλόμενου ποσού; Με βλέπω για χοντρή καταγγελία στην ΕΕΤΤ τη στιγμή που δεν γράφουν δχετικό ΤΊΠΟΤΕ ούτε στα ψιλά γράμματα του site. Με την ίδια λογική θα μπορουσαν να με είχαν χρεώσει μερικές χιλιάδες ευρώ.
GeorgT. Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 στειλε ΥΠ στο 1245 να δεις το υπόλοιπο του προγράμματος γιατι παίζει να μην τελείωσε αλλα το αρνητικό υπολοιπο να δημιουργήθηκε απο λαθος στο σύστημα!
axel12p Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αμφιβάλω αν είναι "λάθος" του συστήματος. Όταν είχα πάρει αρχικά το 5800 και έπαιζα με το GPS μου είχε φάει όλη την κάρτα και με χρέωσε και επιπλέον 3 Ευρώ! Αυτό που απορώ είναι, με ποια λογική δε το κόβουν και συνεχίζουν να χρεώνουν αφού έχει τελειώσει η κάρτα. Ποιος τους λέει ότι εγώ θα ξανά βάλω κάρτα; Ειδικά παλιότερα που δε τα δηλώναμε κιόλας! Καταγγελία θέλουνε.
kalmik Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Είχα μια καρτούλα F2G2 με το 1,5GB ενεργοποιημένο κανονικά την οποία χρησιμοποιούσα περιστασιακά και πολύ λίγο. Μια μέρα που ήταν κομμένο το ADSL σπίτι την είχα βάλει μεσω Huawei στο φορητό και έκανα browsing κλπ. Όταν κοιμώμουν η γυναίκα μου που δεν γνώριζε τη φάση κατέβασε κάτι αρχεία. Αποτέλεσμα: δεν έμπαινε μετά καθόλου, το υποψιάστηκα και βρήκα ότι είχε φάει τα 40 ευρώ που είχε μέσα η κάρτα (καλά να πάθω ως εδώ) και το εξοργιστικό. στο 1269 δίνει "αρνητικό υπόλοιπο" ΄-40 ευρώ. Από που αντλούν το δικαίωμα για τέτοια χρέωση τη στιγμή που όλο το σκεπτικό της προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας είναι η πίστωση ενός προκαταβαλόμενου ποσού; Με βλέπω για χοντρή καταγγελία στην ΕΕΤΤ τη στιγμή που δεν γράφουν δχετικό ΤΊΠΟΤΕ ούτε στα ψιλά γράμματα του site. Με την ίδια λογική θα μπορουσαν να με είχαν χρεώσει μερικές χιλιάδες ευρώ. Exει και η ληστεία τα όριά της. Mετά από γκρίνια στην εξυπηρέτηση πελατών, μηδενίστηκε το υπόλοιπο. Ω χαρά ...για το αυτονόητο.
john_who Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Mετά από γκρίνια στην εξυπηρέτηση πελατών, μηδενίστηκε το υπόλοιπο. Ω χαρά ...για το αυτονόητο. Πάει και το σαραντάρι όμως! Αυτό πως στο δικαιολόγησαν; Τι υπόλοιπο έχεις για ίντερνετ;
kalmik Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πάει και το σαραντάρι όμως! Αυτό πως στο δικαιολόγησαν; Τι υπόλοιπο έχεις για ίντερνετ; Σίγουρα πάει το σαραντάρι εφόσον τελειώνοντας τα Free data αρχιζει και χρεώνει ...βάρβαρα. Αυτό το γνωρίζουμε. Ο MB υπόλοιπο αφού έχει εξαντληθεί το δωρεάν 1,5GB. Σημ. Πιστεύω ότι η προσφορά είναι για να δουν την ανταπόκριση και να βγάλουν στο τέλος του 2010 την επόμενη προσφορά π.χ. 1GB το μήνα για όλους με 5 ευρω το μήνα. Αυτό δηλ. που θα έπρεπε να ισχύει σαν φυσιολογική τιμή εδώ και καιρό. Τώρα το τι bandwidth έχουν κανείς δεν ξέρει (αν και θα έπρεπε η ρυθμιστική αρχή να το έχει προβλέψει και στην κινητή και στην σταθερή επικοινωνία δηλ. κύριε σου αφήνω να έχεις 100.000 πελάτες με αυτή και αυτή την υποδομή). Αλλά είπαμε: έχουμε καουμπόικο καπιταλισμό με το δίκιο μόνον υπέρ των μεγάλων εταιριών. Τα άλλα είναι ...οφθαλμαπάτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.