Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περίεργο , το μήνυμα σε μένα λέει "Δεν έχεις δωρεάν υπόλοιπο'' ενώ αν κάνω κλήση στο 1245 μου λέει για 2800' χρόνου ομιλίας...

Στο ίντερνετ μπαίνω κανονικά με το stick .

Όπως καταλαβαίνεις το σύστημα τους είναι γτπ. Δουλεύει κατα περίπτωση.

Απλά περιμένεις μέχρι να σου έρθει μήνυμα οτι έχεις αρνητικό υπόλοιπο στην κάρτα :P

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε το "Δεν έχεις δωρεάν υπόλοιπο"! (ενώ τηλεφωνικά ενημερώθηκα ότι έχω 2.899 λεπτά και 2.800τόσα smsια). Όλα αυτά μέχρι το τέλος του μήνα! :lol: Τι εταιρεία είναι αυτή ντιαρ γκοντ!

Δημοσ.
Και σε μένα ήρθε το "Δεν έχεις δωρεάν υπόλοιπο"!

Ρε μπας κ απο τον επόμενο μήνα την κόψουνε την προσφορά;; (Θα τα ρίξουνε στο ΔΝΤ :lol: )

Δημοσ.
Όπως καταλαβαίνεις το σύστημα τους είναι γτπ. Δουλεύει κατα περίπτωση.

Απλά περιμένεις μέχρι να σου έρθει μήνυμα οτι έχεις αρνητικό υπόλοιπο στην κάρτα :P

Μα δεν έχω αρνητικό υπόλοιπο στην κάρτα, έχω υπόλοιπο 2,00ευρώ και από το δωρεάν ίντερνετ έχω καταναλώσει 2gb με βάση τον μετρητή του προγράμματος του stick της wind.

Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς , κάποια στιγμή θα πάρω στο 1260 γιατί τώρα είναι απασχολημένοι :P

Δημοσ.

Έχει πλάκα, είναι η μοναδική εταιρεία που σε βάζει σε σκέψεις και αμφιβολίες ακόμα και όταν σου προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Δημοσ.
Έχει πλάκα, είναι η μοναδική εταιρεία που σε βάζει σε σκέψεις και αμφιβολίες ακόμα και όταν σου προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Γιαυτό το λέει απο σήμερα στο μήνυμα οτι γιοκ το υπόλοιπο για να σε προετοιμάσει που απο αύριο όντως θα είναι μηδενικό το υπόλοιπο.... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

+1 :lol::lol:

Δημοσ.

παιδια για το f2g παλιοτερα δεν ειχε μια προσφορα με 5 ευρω το μηνα απεριοριστο ιντερνετ?θυμαμαι ειμουν φανταρος και ειχα ενα p910i...και το ελιωνα στο ιντερνετ...τωρα δλδ αν τελειωσουν τα 100mb η μονη επιλογη ειναι να βαλεις καρτα και να στην ξεζουμισει σε 1 ωρα???

ps αν η wind κανει 24 ωρες να φτιαξει ενα site...(ειναι off) και ειναι και εταιρια ''τεχνολογιας'' ειναι αξιοι της μοιρας τους

Δημοσ.
Έχω 1.5giga κάθε μήνα, και δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε 1 kb :lol:

Εγώ είμαι ακόμα χειρότερος. Έχω και το usb modem της wind και δεν χρησιμοποιώ τίποτα!

Δημοσ.

μολις εστειλα και εγω το μηνυμα και μου απαντησε:48,47,55 δευτερολεπτα 2985 σμσ και 2978,13ΜΒ μεχρι 30/4.

χρησιμοποιω τα data αλλά λογω αλητη δημαρχου δεν εχει 3g η πρέβεζα σε wind και βοντα οποτε η καταναλωση εγινε με καβουρδιστιρι

Δημοσ.
Στο τηλέφωνο που παίρνεις για να ενεργοποιήσεις τα δωρεάν Mb κτλ. σου λέει ότι το πακέτο σου είναι F2G4(αυτό με τα 100 Mb). Αυτό που "όσοι πρόλαβαν' date=' πρόλαβαν"(1.5 Gb) είναι αν δεν κάνω λάθος F2G2.

εμένα πάντως παρά το ότι ενεργοποίησα πριν τις 22/3 μου λέει ότι έχω το f2g4

Είχα γράψει "αν δεν κάνω λάθος" και μάλλον έκανα. Σε κάποιο άλλο φόρουμ κάτι είχα δει αλλά δεν το κατάλαβα καλά.

---------- Προσθήκη στις 01:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:03 ----------

Τσέκαρα και εγώ το υπόλοιπο και απαντάει και τα Mb κανονικά.

Δημοσ.
Εστειλα ΥΠ για επιβεβαιωση, 1539 ΜΒ μέχρι 31/5/09! Καλοφάγωτα μάγκες!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

μία από τα ίδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...