Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωπ, Λάθος δικό μου αρχικά. Πρώτα κατέβασε την 0.23v

Έχει να βάλεις setting για όριο άνα πόσο διάστημα το θέλεις. Επιπλέον, αν μέσα στο πρόγραμμα κανεις press και το κρατήσεις θα σου βγάλει μία επιλογή για reset/reset session. Eκέι μηδενίζεις τους μετρητές. Απλά πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα κάθε φορά δυστηχώς και αν το κάνεις κάποια φορά καταλάθος δεν έχει πισωγύρισμα.

Χωρίς να κατεβάσω το δεύτερο έκανα reset όπως λες αλλά το trafic (αυτό νομίζω κοιτάμε)παραμένει χωρίς μηδένισμα...

Μήπως γι αυτό χρειάζεται το δεύτερο???

υγ. Λάθος μου μηδένισε....Κάτι αλλο...δουλεύει στο backround? δεν χρειάζεται κάθε φορά να το τρέχεις?

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ενεργοποίησα 23/3 και σήμερα που πήρα τηλ στο 1260 μου είπε ότι έχω 100mb, και ότι 1500mb έχουν όσοι είχαν ενεργοποιήσει μέχρι και 22/3 :(

Ερώτηση: Η ανανέωση του χρόνου, mb κτλ γίνεται κάθε 23 που ενεργοποίησα ή κάθε 1η του μήνα;

Δημοσ.
Στο τηλέφωνο που παίρνεις για να ενεργοποιήσεις τα δωρεάν Mb κτλ. σου λέει ότι το πακέτο σου είναι F2G4(αυτό με τα 100 Mb). Αυτό που "όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν"(1.5 Gb) είναι αν δεν κάνω λάθος F2G2.

εμένα πάντως παρά το ότι ενεργοποίησα πριν τις 22/3 μου λέει ότι έχω το f2g4

Δημοσ.
Χωρίς να κατεβάσω το δεύτερο έκανα reset όπως λες αλλά το trafic (αυτό νομίζω κοιτάμε)παραμένει χωρίς μηδένισμα...

Μήπως γι αυτό χρειάζεται το δεύτερο???

υγ. Λάθος μου μηδένισε....Κάτι αλλο...δουλεύει στο backround? δεν χρειάζεται κάθε φορά να το τρέχεις?

Σορρυ για το αργοπορημένο.

Το δευτερο που αναφέρω απλά είναι πιο τελευταία έκδοση και από ότι είδα έχει δυνατότητα να τους βάλεις ότι θα έχεις όριο πχ Α για Χ χρονικό διάστημα, οπότε θα έχεις και συναγερμό για το πότε θα τελείωνει το όριό σου.

Δεν είναι patch, δηλ. εγκαθίσταται μόνο του, δεν χρειάζεται το 0.21.

Δεν χρειάζεται να τρέχει συνέχεια. Δηλ, είναι σαν να τρέχει σαν daemon, σαν background όπως λες. 'Οταν θα το τρέχεις θα ξέρει και πόσο έχεις καταναλώσει κλπ από το τελευταίο reset.

• Moderators
Δημοσ.
υπαρχει κανεις που εχει περισσευμα κανα πακετο με 1500mb??? αν ναι ας στειλει ενα pm να τα βρουμε

Ο οποιος λογικα θα το εχει δηλωσει (εμενα μου το δηλωσαν την ιδια στιγμη). Στο ονομα του. Εισαι σιγουρος (και πολυ περισσοτερο εκεινος) πως θελεις να το αποκτησεις?

Bad idea κατα την γνωμη μου.

• Moderators
Δημοσ.
μπορει να το ενεργοποίησε χωρις να το δηλωσει?

Χμμ, νομιζω ναι αν δεν το πηρε απο καταστημα. Δεν την σκεφτηκα αυτην την παραμετρο. Σορυ γραψε λαθος.

Δημοσ.
Στο 1245 το μύνημα 'Υπ' δίνει πλέον και το υπόλοιπο σε MB.

Σε 2 κάρτες που το δοκίμασα δεν μου έβγαλε τίποτε...:-(

Δημοσ.
Εγώ που το δοκίμασα (Μήνυμα: "ΥΠ" στο 1245) λειτούργησε κανονικά!!! ;)

Στα 100mb ή στα 1500 mb είσαι ;

Σε μένα 2 κάρτες ενεργοποιημένες στα 1500mb/μήνα , δεν δίνει υπόλοιπο...

Δημοσ.
Στα 100mb ή στα 1500 mb είσαι ;

Σε μένα 2 κάρτες ενεργοποιημένες στα 1500mb/μήνα , δεν δίνει υπόλοιπο...

Έχω υπόλοιπο μέχρι τέλος Απριλίου 2gb... μετά βλέπουμε :-)

Δημοσ.
Έχω υπόλοιπο μέχρι τέλος Απριλίου 2gb... μετά βλέπουμε :-)

Περίεργο , το μήνυμα σε μένα λέει "Δεν έχεις δωρεάν υπόλοιπο'' ενώ αν κάνω κλήση στο 1245 μου λέει για 2800' χρόνου ομιλίας...

Στο ίντερνετ μπαίνω κανονικά με το stick .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...