kage Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 μάλλον κ εγω ετσι την πάτησα κ ειναι ο λόγος που μολις τελειώσει η προσφορά (να κανω αποσβεση) κ η σύνδεση θα φύγω (οχι οτι οι άλλοι ειναι καλύτεροι αλλα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους), δειτε χρεώσεις:[/img] ολες οι εταιριες εχουν ιδιες χρεωσεις αν δεν εχεις πακετο !!! μαλιστα επειδη εμπαινες απο wap η χρεωση ηταν πιο υψηλη απο 3g!!
justapstar7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 παιδια πως ελέγχουμε αν μας τελέιωσαν τα 3γιγα? η μετα τον πρώτο μήνα είναι 1μιση? Τεσπά πως το παρακολουθούμε τον όγκο χρέωσης? Εχω το HTC TOUCH HD.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 παιδια πως ελέγχουμε αν μας τελέιωσαν τα 3γιγα?η μετα τον πρώτο μήνα είναι 1μιση? Τεσπά πως το παρακολουθούμε τον όγκο χρέωσης? Εχω το HTC TOUCH HD. Eγκαταστησε στην συσκευη σου την εφαρμογη SPB Wireless Monitor και θα μπορεις να ελεγχεις τα δεδομενα.
Galliant Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Eγκαταστησε στην συσκευη σου την εφαρμογη SPB Wireless Monitor και θα μπορεις να ελεγχεις τα δεδομενα. 'Η εναλλακτικά το PPC Interface Monitor που είναι και free.
Palm Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το Σαββατο το μεσημερι περναγα απο ενα ψιλικατζιδικο ... Μπαινω μεσα και ρωταω εχεις καρτα WIND F2G ??? Ναι μου λεει .. ε λοιπον δωσε μου 3 ... Ποσο κανουν ??? Τιποτα μου λεει ..μας ειπαν να τις δινουμε δωρεαν ... Εχεις και αλλες του λεω ??? Αλλες 2 μου λεει που ληγουν και αυτες το 12/2010 .. Δε μου τις δινεις και αυτες ??? Παρτες μου λεει ... Πηρα λοιπον 5 καρτες δωρεαν....... Μα καλα ετσι τις μοιραζουν ??? αφου γραφει 5 ευρω στο φακελακι ... Κατοπιν το απογευμα του Σαββατου πηγα στα Καρφουρ στο Ρεντη και ενεργοποιησα τις 3 (εκει μεσα εχει WING ανοικτη μεχρι τις 9 το βραδυ και το Σαββατο)
George! Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το Σαββατο το μεσημερι περναγα απο ενα ψιλικατζιδικο ...Μπαινω μεσα και ρωταω εχεις καρτα WIND F2G ??? Ναι μου λεει .. ε λοιπον δωσε μου 3 ... Ποσο κανουν ??? Τιποτα μου λεει ..μας ειπαν να τις δινουμε δωρεαν ... Εχεις και αλλες του λεω ??? Αλλες 2 μου λεει που ληγουν το 2010 .. Δε μου τις δινεις και αυτες ??? Παρτες μου λεει ... Πηρα λοιπον 5 καρτες δωρεαν....... Μα καλα ετσι τις μοιραζουν ??? αφου γραφει 5 ευρω στο φακελακι ... Τις κάρτες τις δίνουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δωρεάν στους ψιλικατζίδες, περιπτεράδες κτλ. Όταν πληρώνεις 5 ευρώ για κάρτα πάνε όλα στον ψιλικατζή. *Μόνο στην whats up πληρώνουν κάποια ευρωλεπτά.
beez Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 εγω θελω να ρωτησω πως προκυπτουν τα 1500mb data?στο σιτε της wind που διαβάζω λεει 100mb το μηνα.
katcos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 εγω θελω να ρωτησω πως προκυπτουν τα 1500mb data?στο σιτε της wind που διαβάζω λεει 100mb το μηνα. Η αρχική προφορά ήταν για 1,5gb/μήνα , μετά η wind τα ''γύρισε'' και το έκανε 100mb ... (όσοι πρόλαβαν , πρόλαβαν)
denthnpalevw Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 πως καταλαβαινει ποτε ενας εχει 1500 και αλλος 100 mb? απο το ποτε θα ενεργοποιησεις την καρτα της wind f2g? Και πως μπορεις να το εξακριβωσεις εσυ ποιο πακετο εχεις?
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν εχεις κανει την ενεργοποιηση μεχρι και τις 23/03 τοτε εχεις 1500. Αν οχι, εχεις 100.
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τις κάρτες τις δίνουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δωρεάν στους ψιλικατζίδες, περιπτεράδες κτλ. Όταν πληρώνεις 5 ευρώ για κάρτα πάνε όλα στον ψιλικατζή. *Μόνο στην whats up πληρώνουν κάποια ευρωλεπτά. όλα τα πακέτα χρεώνονται προς 0,01. Για της κοσμοτε το εχω ξανα-ακουσει οτι είναι καπου 40 λεπτα αλλα δεν είμαι βέβαιος... Παιδιά μέχρι ποτε ισχύει η προσφορά; το επεκτειναν κι αλλο;
Achilles Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 30/04. Μέχρι μεθαύριο. Δεν έχει μέχρι στιγμής παράταση.
free-s Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 'Η εναλλακτικά το PPC Interface Monitor που είναι και free. To εγκατέστησα , όντως ωραίο προγραματάκι , αν κατάλαβα καλά δουλεύει συνεχώς χωρίς να το τρέχεις κάθε φορά... Αλλά πες ότι περνάει ο πρώτος μήνας και θέλεις να το μηδενίσεις για να ξαναμετρήσει απο την αρχή, πως γίνεται αυτό? δεν είδα τέτοια επιλογή
Galliant Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 To εγκατέστησα , όντως ωραίο προγραματάκι , αν κατάλαβα καλά δουλεύει συνεχώς χωρίς να το τρέχεις κάθε φορά...Αλλά πες ότι περνάει ο πρώτος μήνας και θέλεις να το μηδενίσεις για να ξαναμετρήσει απο την αρχή, πως γίνεται αυτό? δεν είδα τέτοια επιλογή Ωπ, Λάθος δικό μου αρχικά. Πρώτα κατέβασε την 0.23v Έχει να βάλεις setting για όριο άνα πόσο διάστημα το θέλεις. Επιπλέον, αν μέσα στο πρόγραμμα κανεις press και το κρατήσεις θα σου βγάλει μία επιλογή για reset/reset session. Eκέι μηδενίζεις τους μετρητές. Απλά πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα κάθε φορά δυστηχώς και αν το κάνεις κάποια φορά καταλάθος δεν έχει πισωγύρισμα.
SV1EOD Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 πως καταλαβαινει ποτε ενας εχει 1500 και αλλος 100 mb? απο το ποτε θα ενεργοποιησεις την καρτα της wind f2g? Και πως μπορεις να το εξακριβωσεις εσυ ποιο πακετο εχεις? Στο τηλέφωνο που παίρνεις για να ενεργοποιήσεις τα δωρεάν Mb κτλ. σου λέει ότι το πακέτο σου είναι F2G4(αυτό με τα 100 Mb). Αυτό που "όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν"(1.5 Gb) είναι αν δεν κάνω λάθος F2G2. ---------- Προσθήκη στις 05:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:39 ---------- Ωπ, Λάθος δικό μου αρχικά. Πρώτα κατέβασε την 0.23v Έχει να βάλεις setting για όριο άνα πόσο διάστημα το θέλεις. Επιπλέον, αν μέσα στο πρόγραμμα κανεις press και το κρατήσεις θα σου βγάλει μία επιλογή για reset/reset session. Eκέι μηδενίζεις τους μετρητές. Απλά πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα κάθε φορά δυστηχώς και αν το κάνεις κάποια φορά καταλάθος δεν έχει πισωγύρισμα. Galliant πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την 0.23 και μετά την άλλη? Γιατί συμβαίνει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.