Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..

οντως ειναι το πακετο που μοιραζουν δωρεαν στα καταστηματα...αρα παω να βαλω 1ευρω κ ειμαι κομπλε!!

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..

οντως ειναι το πακετο που μοιραζουν δωρεαν στα καταστηματα...αρα παω να βαλω 1ευρω κ ειμαι κομπλε!!

Τα 5 ευρώ που μπορεί να έχει μέσα ένα πακέτο f2g επειδή δεν έχουν ημερομηνία' date=' δε μετράνε, πρέπει όντως να γίνει μια ανανέωση έστω ενός ευρώ για να έχει ισχύ η κάρτα από εκείνη την ημερομηνία και για τους επόμενους 12 μήνες. Δεν αφορά την προσφορά με τα 1500'/1500sms/100MB, έχει να κάνει καθαρά με το f2g.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ χωρίς καμία ανανέωση σε f2g κάρτα και ενεργοποίηση πριν τις 23/03 ακούω στο μήνυμα όταν καλώ το 1269 ότι έχω 0,88 λεπτά συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ότι η σύνδεση λήγει 22/03/2011. Σκέφτομαι να βάλω μια κάρτα για να στέλνω κανένα μήνυμα από το pc. Αλλά λογικά είμαι καλυμμένος μέχρι το τέλος του χρόνου τι λέτε;

Δημοσ.

πηγα βρε παιδια χθες στο καταστημα wind στο νησι και μου ειπε οτι το ελαχιστο που μπορω να βαλω ειναι 5 ευρω!

ετσι ειναι ή ο καθενας λεει ο,τι γουσταρει??

edit: μαλλον το δευτερο ισχυει γιατι συμφωνα με το σαιτ της wind

"Ηλεκτρονική ανανέωση μέσω των καταστημάτων WIND, με οποιαδήποτε ακέραια αξία χρόνου επιθυμείτε από μόλις 1€ έως 50€, χωρίς κωδικούς και κάρτες"

τι να πω....

Δημοσ.

πανε σε αλλο κατάστημα γιατι αν περιμένεις να ενημερωθείς σωστά απο τους υπάλληλους των καταστημάτων, δύσκολα τα πράγματα!!!

Δημοσ.
πηγα βρε παιδια χθες στο καταστημα wind στο νησι και μου ειπε οτι το ελαχιστο που μπορω να βαλω ειναι 5 ευρω!

"Ηλεκτρονική ανανέωση μέσω των καταστημάτων WIND, με οποιαδήποτε ακέραια αξία χρόνου επιθυμείτε από μόλις 1€ έως 50€, χωρίς κωδικούς και κάρτες"

τι να πω....

οτι γουσταρει οπως το λες, φιλος παιδικος μου ειπε για 3 € ελαχιστο και ο ξενος αλλου,μου κανε ανανεωση με 1€...

Δημοσ.

σημερα ανανεωσα 3 καρτες με 1 ευρω στην καθεμια.

εντολη τους δινεις δεν τους ρωτας αν γινεται, αν δεν τους αρεσει ας τα βρουν με την εταιρια που κανονιζει το ποσο της ανανεωσης και αν παλι δεν τους αρεσει....ξυδι.

Δημοσ.

το νου σας μην το παθετε και σεις..

<<μπερδεψα μια μερα την sim με συνδεση αντι για f2g...

12mb(οσο ενα mp3) 72ε!!!

παιρνω τηλ.να ρωτησω μα ειναι δυνατον τοσα πολλα?και μου λεει web 1μβ 6ε !!!

μα ειναι δυνατον να μην τους εχει βαλει χερι η εετ,δεν τους εχει κανει μηνυση κανεις? >>

Δημοσ.

τι να πω....

Πες τους να τσεκάρουν το site, και να πάρουν τηλ την τεχνική υποστήριξη, να τους δώσουν τα φώτα τους...

Δημοσ.
το νου σας μην το παθετε και σεις..

<<μπερδεψα μια μερα την sim με συνδεση αντι για f2g...

12mb(οσο ενα mp3) 72ε!!!

παιρνω τηλ.να ρωτησω μα ειναι δυνατον τοσα πολλα?και μου λεει web 1μβ 6ε !!!

μα ειναι δυνατον να μην τους εχει βαλει χερι η εετ,δεν τους εχει κανει μηνυση κανεις? >>

μάλλον κ εγω ετσι την πάτησα κ ειναι ο λόγος που μολις τελειώσει η προσφορά (να κανω αποσβεση) κ η σύνδεση θα φύγω (οχι οτι οι άλλοι ειναι καλύτεροι αλλα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους), δειτε χρεώσεις:

-2.jpg

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα στικακι 3g apo cosmote to HUAWEI E170 κ θελω να βαλω μια καρτα wind με τα 3giga.

πως κανω απεγκατασταση το υπαρχον λογισμικο κ ποιο λογισμικο πρεπει να βαλω παρεα με το προγραμματης wind.

το χρησιμοποιουσα στο κινητο μεχρι τωρα αλλα επειδη περνω αδεια κ θελω κανονικο ιντερνετ χρειαζομαι να το βαλω στο νετμπουκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...