katcos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μια άσχετη ερώτηση. Το 1,5gb το μήνα, είναι αρκετό για καθημερινό σερφάρισμα από τον υπολογιστή χωρίς κατέβασμα αρχείων; Ρωτάω γιατί έχω double play και σκέφτομαι να το γυρίσω μόνο σε τηλέφωνο μέχρι το τέλος του χρόνου που ισχύει η προσφορά του f2g. Πριν λίγο που το τσέκαρα ''τρώει'' 20-25 ΜΒ / ώρα με απλό σερφάρισμα ( mail , facebook , insomnia etc ....) οπότε αν δεν ξεπερνας τις 2 ώρες /μέρα είσαι μάλλον οκ.
George! Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πριν λίγο που το τσέκαρα ''τρώει'' 20-25 ΜΒ / ώρα με απλό σερφάρισμα ( mail , facebook , insomnia etc ....) οπότε αν δεν ξεπερνας τις 2 ώρες /μέρα είσαι μάλλον οκ. Δυστυχώς ξεπερνάω τις 2 ώρες. Μάλλον χαμένη θα πάει η προσφορά και έχω και το στικάκι της wind. Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση.
xpapias Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μπορείς να βάλεις τον Opera με το accelerator. Συμπιέζει τις σελίδες πριν τις κατεβάσει.
George! Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μπορείς να βάλεις τον Opera με το accelerator. Συμπιέζει τις σελίδες πριν τις κατεβάσει. Γνωρίζεις τι ποσοστό συμπίεσης κάνει; Γιατί είμαι στο δίλλημα μεταξύ double play και σκέτου σταθερού τηλεφώνου.
teodkats Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γνωρίζεις τι ποσοστό συμπίεσης κάνει; Γιατί είμαι στο δίλλημα μεταξύ double play και σκέτου σταθερού τηλεφώνου. <<Compresses Web pages up to 80%>> http://www.opera.com/browser/turbo/ <<63.6% average>> http://www.opera.com/business/solutions/turbo/
k_dinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Με φορητοτητα απο συνδεση αλλης εταιριας μπορουμε να εκμεταλευτουμε την προσφορα? Αν γινεται, θα προλαβουμε μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια?
katcos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Με φορητοτητα απο συνδεση αλλης εταιριας μπορουμε να εκμεταλευτουμε την προσφορα? Αν γινεται, θα προλαβουμε μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια? ....φορητοτητα από σύνδεση άλλης εταιρείας σε καρτοκινητό WIND F2G ? γίνεται από συμβόλαιο σε καρτοκινητό ?
panagiotisr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ....φορητοτητα από σύνδεση άλλης εταιρείας σε καρτοκινητό WIND F2G ? γίνεται από συμβόλαιο σε καρτοκινητό ? Νομίζω πως γίνεται. Αρκεί να έχει λήξει το συμβόλαιο σου στην πρώτη εταιρία.
soulkeeper4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ενεργοποιημενος πριν της 23/03 με καρτοκινητη απο καταστημα wind(1ευρω χρονο ομιλιας) κ μετατροπη σε f2g με τηλ. στο 1342 αν θυμαμαι καλα.. με μην. στο 1269 ειχα ενημερωθει οτι εχω υπολοιπο 0,82ευρω μεχρι 22/4 κ σημερα ηρθε μην. οτι "η διαρκεια ισχυος εληξε κ η συνδεση θα ακυρωθει σε 5 μερες.για να παρατεινω την διαρκεια ισχυος να ανανεωσω αμεσα το χρονο ομιλιας μου " η προσφορα δεν ελεγε "για ολο το 2010 χωρις ανανεωσεις κ.τ.λ? για πειτε γιατι με καρτοκινητα ειχα χρονια να "μπλεξω"
GeorgT. Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εννοείτε πως έτσι έλεγε αλλα μάλλον μετα κατάλαβε τη μ@λ@κια της η wind κ θελει σιγά σιγά να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια (με διάφορα τεχνάσματα)!
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ενεργοποιημενος πριν της 23/03 με καρτοκινητη απο καταστημα wind(1ευρω χρονο ομιλιας) κ μετατροπη σε f2g με τηλ. στο 1342 αν θυμαμαι καλα..με μην. στο 1269 ειχα ενημερωθει οτι εχω υπολοιπο 0,82ευρω μεχρι 22/4 κ σημερα ηρθε μην. οτι "η διαρκεια ισχυος εληξε κ η συνδεση θα ακυρωθει σε 5 μερες.για να παρατεινω την διαρκεια ισχυος να ανανεωσω αμεσα το χρονο ομιλιας μου " η προσφορα δεν ελεγε "για ολο το 2010 χωρις ανανεωσεις κ.τ.λ? για πειτε γιατι με καρτοκινητα ειχα χρονια να "μπλεξω" Αυτο ειναι το μονο φυσιολογικο απο τα περιεργα/απαραδεκτα που κανει τελευταια η wind. Θα πας σε ενα μαγαζακι, θα βαλεις 1 ευρω και εισαι οκ μεχρι το τελος του 2010 (αν δεν σου αρχισουν και σενα τα κολπα - λαθη του συστηματος)...
arxaggelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εννοείτε πως έτσι έλεγε αλλα μάλλον μετα κατάλαβε τη μ@λ@κια της η wind κ θελει σιγά σιγά να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια (με διάφορα τεχνάσματα)! πράγματι έτσι έλεγε και ακόμη το λέει, οι διαφημίσεις που παίζουν και τώρα (αλλά για 100μβ ιντερνετ) λένε χωρίς καμία ανανέωση. Πάρε και ξέχεσέ τους γιατί οι μαμακίες πληρώνονται.
szaf Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ενεργοποιημενος πριν της 23/03 με καρτοκινητη απο καταστημα wind(1ευρω χρονο ομιλιας) κ μετατροπη σε f2g με τηλ. στο 1342 αν θυμαμαι καλα..με μην. στο 1269 ειχα ενημερωθει οτι εχω υπολοιπο 0,82ευρω μεχρι 22/4 κ σημερα ηρθε μην. οτι "η διαρκεια ισχυος εληξε κ η συνδεση θα ακυρωθει σε 5 μερες.για να παρατεινω την διαρκεια ισχυος να ανανεωσω αμεσα το χρονο ομιλιας μου " η προσφορα δεν ελεγε "για ολο το 2010 χωρις ανανεωσεις κ.τ.λ? για πειτε γιατι με καρτοκινητα ειχα χρονια να "μπλεξω" αν δεις πάνω στο φακελάκι της καρτοκινητής, γράφει ότι πρέπει να γίνει μια ανανέωση μέσα σε δύο μήνες για να μη λήξει το νούμερο. Βάλε 1 ευρώ σε ένα κατάστημα wind και θα είσαι οκ.
k_dinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Και για να το επιβεβαιωσουμε, με ποιο προφιλ ιντερνετ μπαινουμε?
vdanasto Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ενεργοποιημενος πριν της 23/03 με καρτοκινητη απο καταστημα wind(1ευρω χρονο ομιλιας) κ μετατροπη σε f2g με τηλ. στο 1342 αν θυμαμαι καλα..με μην. στο 1269 ειχα ενημερωθει οτι εχω υπολοιπο 0,82ευρω μεχρι 22/4 κ σημερα ηρθε μην. οτι "η διαρκεια ισχυος εληξε κ η συνδεση θα ακυρωθει σε 5 μερες.για να παρατεινω την διαρκεια ισχυος να ανανεωσω αμεσα το χρονο ομιλιας μου " η προσφορα δεν ελεγε "για ολο το 2010 χωρις ανανεωσεις κ.τ.λ? για πειτε γιατι με καρτοκινητα ειχα χρονια να "μπλεξω" Έκανες έστω και μία ανανέωση; Το πακέτο που μοιράζουν δωρεάν στα καταστήματα, έχει 1€ χρόνο ομιλίας, και λήγει σε ένα μήνα αν δεν ανανεώσεις. Είναι θέμα πακέτου και δεν έχει να κάνει με την προσφορά. Αν αγόραζες το πακέτο F2G των 5€ παράδειγμα, έχει διάρκεια ένα χρόνο. Πρέπει τώρα να βάλεις μέσα χρόνο ομιλίας (έστω και 1€) για να ανανεωθεί η διάρκεια της κάρτας σου για 12 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.