kirmis Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 στο forum του adsl διαβασα αυτο: 26-03-10, 19:38 Απάντηση: F2G με την προσφορά internet 1,5 GB/μηνιαίως για το όλο το 2010 Επειδή κι εγώ ενεργοποίησα πριν τις 23/03 τη προσφορά και είχα την απορία ΑΝ εγώ θα δικαιούμαι όσα μου προσέφεραν στην αρχή η 100mb πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μέχρι τέλος Απριλίου θα έχω τα 3GB αλλά μετά 100Mb κάθε μήνα όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Χωρίς παρεξήγηση.. μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει η εχει καποιο νεο σχετικα ; :shifty: Οπότε δλδ όλοι μετά τον Απρίλιο θα είμαστε στα 100 έτσι? ??? :eek:
xpapias Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αν όντως πάει στα 100ΜΒ μετά τον πρώτο μήνα - παρόλο που ενεργοποιήσαμε πριν τις 24 - πρέπει να κάνουμε καταγγελία στο ΙΝΚΑ.
haris_led Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Στο δελτίο τύπου το λέει ξεκάθαρα: Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως έχουν.
arxaggelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έχει κανείς το !@$^&%@## το print screen να τους το τρείψω στη μούρη γιατί σήμερα πήγαιναν να με βγάλουν τρελό σε κατάστημα της Wind;
freecom30 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 επιτελους.....ας μην λεμε συνεχεια τα ιδια αγαπητοι φιλοι......οσοι προλαβαν......θα εχουν το 1,5 gb καθε μηνα για ολο το 2010 αυτη ειναι η απαντηση απο την wind και γραπτα απο την ανακοινωση στο site...που λεει "συνεχιζουν ως εχουν " και τηλεφωνικα απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων.....πηρα τηλ πριν 3 μερες και ξανα πριν 1 ωρα καλη ανασταση !!!
kostpap Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έχει κανείς το !@$^&%@## το print screen να τους το τρείψω στη μούρη γιατί σήμερα πήγαιναν να με βγάλουν τρελό σε κατάστημα της Wind; Έχω ένα print screen ημερομηνίας 25/3 το οποίο αναγράφει για 1,5 GB internet το μήνα. Εάν το θες στείλε με pm το mail σου για να σου το στείλω.
aledjo Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έχει κανείς το !@$^&%@## το print screen να τους το τρείψω στη μούρη γιατί σήμερα πήγαιναν να με βγάλουν τρελό σε κατάστημα της Wind; θα σου πουνε οτι εκανες μονταζ
athns Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Από πότε το "απεριόριστα" σημαίνει περιορισμός στα 1500 min ? Έλεος.... αν δεν σου φτάνουν και τα 1500 μάλλον δεν σου φταίει η εταιρεία... Και στην τελική αν μιλάς πάνω απο 25 ώρες τον μήνα θα πρέπει να πληρώσεις και κάι παραπάνω. Θεωρώ πως η wind είναι καλύτερη εταιρεία απο τις άλλες δυο τουλάχιστον.Σε προσφορές σίγουρα,ενώ και απο σήμα δεν έχω κανένα παράπονο τον λίγο καιρό που είμαι συνδρομητής. Καλό είναι πάντως τα στραβά να λέγονται γενικά...
Jofapc Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έλεος....αν δεν σου φτάνουν και τα 1500 μάλλον δεν σου φταίει η εταιρεία... Και στην τελική αν μιλάς πάνω απο 25 ώρες τον μήνα θα πρέπει να πληρώσεις και κάι παραπάνω. Θεωρώ πως η wind είναι καλύτερη εταιρεία απο τις άλλες δυο τουλάχιστον.Σε προσφορές σίγουρα,ενώ και απο σήμα δεν έχω κανένα παράπονο τον λίγο καιρό που είμαι συνδρομητής. Καλό είναι πάντως τα στραβά να λέγονται γενικά... φιλε μου δυστυχως ειναι ΑΚΥΡΗ η απαντηση σου ο φιλος ρωταει κατι πολυ απλο απο ποτε το απεριοριστα μεταφραζεται σε 1500 λεπτα??? αλλο το θεμα εαν φτανουν η δεν φτανουν στον καθενα μας---αλλο το θεμα εαν ειναι η οχι καλη προσφορα---μιλαμε για καθαρα Παραπλανητικη διαφημιση--- θα μπορουσε να πει οτι δινει 1500λεπτα που και ολοι θα καναμε και η wind θα ηταν ξεκαθαρη.
ata1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έλεος....αν δεν σου φτάνουν και τα 1500 μάλλον δεν σου φταίει η εταιρεία... Και στην τελική αν μιλάς πάνω απο 25 ώρες τον μήνα θα πρέπει να πληρώσεις και κάι παραπάνω. Θεωρώ πως η wind είναι καλύτερη εταιρεία απο τις άλλες δυο τουλάχιστον.Σε προσφορές σίγουρα,ενώ και απο σήμα δεν έχω κανένα παράπονο τον λίγο καιρό που είμαι συνδρομητής. Καλό είναι πάντως τα στραβά να λέγονται γενικά... Δεν είναι θέμα αν μας φτάνουν ή όχι το θέμα είναι τι μας είπανε και τι μας έδωσαν ΑΦΟΥ αγοράσαμε την προσφορά. Και ούτε υπάρχει περίπτωση τυπογραφικού λάθους γιατί έπαιξε σε διαφημίσεις στην τηλεόραση, στο επίσημο site στο internet και παντού. Και η επίσημη απάντηση της wind είναι να μας βγάζει τρελούς ή ότι και καλά τα θέλουμε όλα. ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Αν δεν έρθει ένα συγγνώμη τουλάχιστον, να παραδεχθούν ότι δεν μπορούσαν να καλύψουν το πλήθος των νέων συνδρομητών, να αναλάβουν την ευθύνη τους. Ξαναλέω τα 5 ευρώ που έδωσα εγώ και όλοι οι υπόλοιποι στο σύνολο κάνουν μια πολύ καλή μπάζα που στηρίχθηκε σε μια πέρα για πέρα ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Χωρίς να τρελαίνομαι και για τις άλλες εταιρίες τέτοια κ@#@λομάγαζα δεν είναι
EKTELESTES Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Εγώ απορώ τι κάθεστε και χτυπιέστε ορισμένοι...πήρατε την καλύτερη προσφορά που έχει βγει εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ανταγωνισμό και κάθεστε και ωρύεστε για τα mb στο ίντερνετ. Άμα θέλετε, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, τι γεμίζετε το θέμα τζάμπα τόσες σελίδες;;
kage Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 http://www.zshare.net/download/7457272897cf0021/ omnia και γενικα windows mobile settings
athns Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 φιλε μου δυστυχως ειναι ΑΚΥΡΗ η απαντηση σου ο φιλος ρωταει κατι πολυ απλο απο ποτε το απεριοριστα μεταφραζεται σε 1500 λεπτα??? αλλο το θεμα εαν φτανουν η δεν φτανουν στον καθενα μας---αλλο το θεμα εαν ειναι η οχι καλη προσφορα---μιλαμε για καθαρα Παραπλανητικη διαφημιση--- θα μπορουσε να πει οτι δινει 1500λεπτα που και ολοι θα καναμε και η wind θα ηταν ξεκαθαρη. Ok,αλλά μου θυμίζει και τις διαφημίσεις για Adsl και 24 Mbps τα οποία δεν πιάνει σχεδόν κανείς και μετά παραπονιόμαστε οτι μας κοροϊδεύουν που κλειδώνουμε στα μισά και άμα. Σίγουρα θα μπορούσε να το πει αλλιώς αλλά έτσι είναι το marketing.Παντού!Γιατί στα συμβόλαια της κινητής σου λένε πάντα τις τελικές τιμές στα πάγια με τέλη συνδρομητών,φπα κτλ?? Να ρωτάμε.Πολλές φορές αν χρειαστεί. Εξ' 'αλλου οι περισσότερες διαφημίσεις κάπου προσπαθούν να σε παραπλανήσουν.Ειδικά στις προσφορές. Το θέμα που έχει προκύψει δεν το ξέρω,απλώς έκανα μια παρέμβαση διότι θεώρησα οτι θα χάσουμε το δάσος αν εστιάζουμε σε αυτά τα προβλήματα.
arxaggelos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Έχω ένα print screen ημερομηνίας 25/3 το οποίο αναγράφει για 1,5 GB internet το μήνα.Εάν το θες στείλε με pm το mail σου για να σου το στείλω. μου κάνει. έχεις pm. Στο 1260-8 κοίταξε το νούμερό μου και μου λέει "βλέπω ότι ενεργοποιήσατε στις 19/3, οπότε παίρνετε 1.5g ιντερνετ κάθε μήνα". Μου φάνηκε να ξέρει τι λέει. Απλά είχα πάει πρώτα σε κατάστημα Wind που δουλεύει μια γνωστή μου, για καλύτερα και καλά, και δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ότι υπήρξε μια τέτοια προσφορά (έλεος), και μάλιστα μου λέγανε και ότι αποκλείεται να υπήρξε ποτέ (ακόμη πιό έλεος), αφού το ADSM που έχουν βγαίνει πολύ ακριβότερα! Θα της παω το print screen για το γαμώτο και μόνο.
George! Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μια άσχετη ερώτηση. Το 1,5gb το μήνα, είναι αρκετό για καθημερινό σερφάρισμα από τον υπολογιστή χωρίς κατέβασμα αρχείων; Ρωτάω γιατί έχω double play και σκέφτομαι να το γυρίσω μόνο σε τηλέφωνο μέχρι το τέλος του χρόνου που ισχύει η προσφορά του f2g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.