Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα την κάνουνε "γυριστη" για τους πριν τις 24/3 είναι για χοντρή καταγγελία..δεν μπορείς να βάζεις τον κόσμο να αγορασει το οτιδήποτε πουλάς και αφού το πουλήσεις να αλλάζεις τους ορους της συναλλαγής..πρέπει να το διατυπώσουν σωστά και καθαρά αυτό που πανε να πουνε πλάγιος στη ανακοίνωση..

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι για τους προ 24/3 χρήστες. ΤΌΤΕ θα πρόκειται περί απάτης και τότε θα έχουν προβλημα. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν και νομίζω ότι το δεύτερο δελτίου τύπου είναι ξεκάθαρο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
H ο υπαλληλος εχει μπερδευτει ή η wind εκανε μεγαλη πατατα.

Το λινκ με την ανακοινωση παντως δεν ειναι σαφες:

"Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως έχουν."

Τωρα ναι, τα απολαμβανουν. Ως εχουν; Μα τα οφελη τωρα ειναι 100ΜΒ. Τα 3GB δηλαδη; Μα μετα ετσι και αλλως θα ηταν 1.5GB. Αρα μηπως εννοουν τα απολαμβανουν "ως εχουν" δηλαδη μεχρι να τελειωσει "ο μηνας"(30-4), το "3GB"; Αν δεν αλλαζε κατι θα μπορουσε να λεει "Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως είχαν, για ολο το 2010"

Ακομα και απο την ανακοινωση λοιπον τα 100ΜΒ βλεπω για μετα την 1-5-2010 για ολους!!!. Οπως και να εχει ή εκαναν πισω και για οσους προλαβαν πριν τις 24-3-2010 ή δεν ξερουν να χειριστουν καλα την Ελληνικη γλωσσα, που δεν το νομιζω... Παντα ολοι οσοι μας τα παιρνουν, ξερουν να διατυπωνουν με τετοιο τροπο ολα τα ασχημα ωστε οποιος δεν πολυκαταλαβαινει να τα παιρνει για ομορφα και να ξεγελιεται! Ετσι μου καθεται και αυτη η ανακοινωση.

Προσωπικα δεν με νοιαζει ή 100 ειναι ή 1500 αλλα ειναι απαραδεκτο να παιρνεις πισω τις προσφορες. Ειναι κοινως απατη.

:mad:

καλά τα λες(ως έχουν...) μάλλον αυτό βλέπω να γίνετε

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω μια πονηριά στο όλο θέμα. Εντελώς τυχαία ενεργοποήσα το πρωτο πακετακι το βραδυ της 23/3. Ο υπαλληλος απο το κατάστημα wind που το αγορασα με παρότρυνε να το ενεργοποιησω την επομενη μερα το πρωι. Εγω, λόγω περιέργειας, το ενεργοποιησα επιτυχως το ιδιο βραδυ της 23/3. Χωρις να πάρω χαμπάρι οτι η προσφορά ισχυε μεχρι 23/3 και οχι εως 30/4 αγορασα και ενεργοποιησα αλλα δυο f2g στις 26/3. Αφου δεν καταφερα να συνδεθω ποτε με τις καινουργιες sim δοκιμασα να καλεσω την υποστηριξη οπου και εφαγα την κρυαδα... Ναι... Η εξυπηρετικοτατη κυρια μου τα ειπε ολα χαρτι και καλαμαρι: Η πρωτη μου sim θα εχει κανονικα 1,5 gb τον μηνα εως το τελος του 2010. Οι αλλες δυο θα εχουν μονο 100 mb. Και οι αποτυχημενες συνδεσεις οφειλονταν σε καποια "αναβαθμιση" που γινοταν στο συστημα. Ετσι λενε τωρα τις βλαβες...

Υ.Γ. Δεν υπαρχει τροπος να ενημερωθουμε για το υπολοιπο των MB του ελευθερου ιντερνετ.

Υ.Γ. 2 Οταν καταναλωθουν τα δωρεαν MB θα χρεωνομαστε κανονικα απο το υπολοιπο της καρτας και μετα θα αρχισει το αρνητικο υπολοιπο. Και αυτο να συμβει μην μασατε... Ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν διεκδικουν αυτα τα ποσα. Στο κατω κατω ας το κοβανε οταν φτασει στο 0. Ας μην το αφηνουν να παει στο -20 €.

Δημοσ.

Προχθές σε πολλούς ενεργοποιημενους προ 24/3 κόπηκε το τηλ ενώ σέρφαραν (χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον δωρεάν όγκο δεδομένων), μου συνέβη και μένα. Φυσικά, το ποσό ξαναπιστωθηκε μετά από επικοινωνία με την εταιρεία ( το γιατί υπήρξε αυτό το «λάθος» είναι άλλο θέμα) αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μας άφησαν να σερφάρουμε μέχρι να πέσουμε στα -1000 €. Με το που τελείωσε το ποσό της κάρτας, αμέσως ενεργοποιήθηκε φραγή και μας ήρθε σχετικό SMS.

Δημοσ.

Έχει κρατήσει κανείς την προσφορά που είχε η wind μέχρι 30/4 ώστε να ετοιμάσουμε και μια επιστολή και να την στέλνει όποιος ενδιαφέρεται στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή;

Δημοσ.

Εμένα προ 2ώρου η σύνδεσή μου απενεργοποιήθηκε χωρίς κάποιο προφανή λόγο και φυσικά χωρίς κάποια ενημέρωση. Συγκεκρημένα ενώ μπορούν να με καλέσουν κανονικά, όταν πάω να καλέσω εγώ (F2G και μή) μου λέει ότι η σύνδεσή μου είναι απενεργοποιημένη και φυσικά για ίντερνετ ούτε λόγος. Εν τω μεταξύ από εκεί που μέχρι χθές είχα γύρω στα 3 ευρώ υπόλοιπο, σήμερα το μεσημέρι αφού τσέκαρα ένα φωνητικό μήνυμα που είχα στο τηλεφωνητή διάρκειας περί του 1 λεπτού, το υπόλοιπό μου μειώθηκε στα 11 λεπτά!!! Πόσο χρεώνουν δηλαδή για τον τηλεφωνητή...? 2.9 ευρώ το λεπτό?!?

Δημοσ.
Εμένα προ 2ώρου η σύνδεσή μου απενεργοποιήθηκε χωρίς κάποιο προφανή λόγο και φυσικά χωρίς κάποια ενημέρωση. Συγκεκρημένα ενώ μπορούν να με καλέσουν κανονικά, όταν πάω να καλέσω εγώ (F2G και μή) μου λέει ότι η σύνδεσή μου είναι απενεργοποιημένη και φυσικά για ίντερνετ ούτε λόγος. Εν τω μεταξύ από εκεί που μέχρι χθές είχα γύρω στα 3 ευρώ υπόλοιπο, σήμερα το μεσημέρι αφού τσέκαρα ένα φωνητικό μήνυμα που είχα στο τηλεφωνητή διάρκειας περί του 1 λεπτού, το υπόλοιπό μου μειώθηκε στα 11 λεπτά!!! Πόσο χρεώνουν δηλαδή για τον τηλεφωνητή...? 2.9 ευρώ το λεπτό?!?

Μάλλον εκεί τα εφαγες. Βάλε κάρτα ανανέωσης χρόνου.

Δημοσ.
Μάλλον εκεί τα εφαγες. Βάλε κάρτα ανανέωσης χρόνου.

Ακόμα και εκεί να τα έφαγα (που δεν νομίζω - συνήθως η χρέωση είναι ανά κλήση ανεξαρτήτου διάρκειας) δεν εξηγεί το γεγονός ότι ενώ είχα 11 λεπτά (μετά την φανταστική κλήση των 2.90) και μπορούσα να κάνω κλήσεις προς όλους, τώρα η σύνδεσή μου είναι απενεργοποιημένη και έχει -38 λεπτά την ώρα που η μοναδική μου κλήση ήταν προς αριθμό F2G.

Υ.Γ.: Επίσης μήπως ξέρει κανείς σε ποιον αριθμό μπορώ να βρώ κάποιον άνθρωπο να μιλήσω γιατί κάλεσα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και έχει μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα και επιλογές τα οποία είναι ολίγον άσχετα με αυτό που εγώ θέλω.

Δημοσ.

Θα πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις να σου βάλουν τα λεφτά, είχαν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα και τακτοποίησαν το θέμα.

Δημοσ.
Θα πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις να σου βάλουν τα λεφτά, είχαν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα και τακτοποίησαν το θέμα.

Ναι αλλά σε ποιο τηλέφωνο να πάρω γιατί στην εξυπηρέτηση πελατών μου βγάζει μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα και χωρίς επιλογή σύνδεσης με κάποιον εκπρόσωπό τους...;

Δημοσ.

Σύνδεση κινητού H/Y: Πως «συνδέομαι» στο Internet με GPRS ή 3G;

ή για κινητο με pchttp://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1445

----------------------------------------

οι απιστευτοι τυποι στο cc της wind σε 3 τηλ. μου ελεγαν απο καποιον οδηγο που τον περιμενω σε μαιλ οτι συνδεομαι με 3g μεσω gwap.b-online.gr και διαβαζω οτι gia gprs/3g βαζουν gint.b-online.gr ....και δεν εφτανε αυτο καθομουν και εγραφα και proxy που μου λεγαν.

και μαλλον οι ρυθμισεις που μου λεγαν ειναι για το internet plus που μαλλον ειναι διαφορετικο apo το wind internet:P

Δημοσ.

στο forum του adsl διαβασα αυτο:

26-03-10, 19:38 Απάντηση: F2G με την προσφορά internet 1,5 GB/μηνιαίως για το όλο το 2010

Επειδή κι εγώ ενεργοποίησα πριν τις 23/03 τη προσφορά και είχα την απορία ΑΝ εγώ θα δικαιούμαι όσα μου προσέφεραν στην αρχή η 100mb πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μέχρι τέλος Απριλίου θα έχω τα 3GB αλλά μετά 100Mb κάθε μήνα όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Χωρίς παρεξήγηση..

μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει η εχει καποιο νεο σχετικα ; :shifty::shifty:

Δημοσ.
Ναι αλλά σε ποιο τηλέφωνο να πάρω γιατί στην εξυπηρέτηση πελατών μου βγάζει μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα και χωρίς επιλογή σύνδεσης με κάποιον εκπρόσωπό τους...;

Φυσικά και σου δίνει τέτοια επιλογή. Πατάς το 8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...