Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις στάλθηκε και email και η φωτο στον Τριανταφυλλόπουλο μπας και γίνει τίποτα με αυτήν την κοροϊδία που γίνετε, αν θέλετε πάντως να στείλετε το email είναι [email protected]

Παίζουν τον κόσμο και θα μας ενδιέφερε μια επίσημη απάντηση τους κάπου :mad:

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τροποποίηση προσφοράς καρτοκινητής τηλεφωνίας F2G

Δελτίο Τύπου: Η Wind ανακοινώνει την από 24/3 τροποποίηση της προσφοράς της καρτοκινητής τηλεφωνίας Wind F2G που προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία προς F2G και δωρεάν Internet από το κινητό χωρίς καμία ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, από 24/3 με την ενεργοποίηση οι συνδρομητές αποκτούν αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS και 100 MB για δωρεάν πλοήγηση στο Internet με ισχύ έως τις 30/4. Επιπλέον, από το Μάιο και κάθε μήνα και για όλο το 2010 θα παίρνουν αυτόματα και χωρίς καμία προϋπόθεση ακόμα 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και 1.500 δωρεάν SMS προς F2G και 100 MB Internet από το κινητό που θα έχουν διαθέσιμα για όλο το μήνα.

Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως έχουν.

Η προσφορά διατίθεται σε παλαιούς και νέους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Wind F2G και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συνδρομητές είναι μία δωρεάν κλήση στο 1245 ή να στείλουν ένα δωρεάν κενό SMS στο 1245 έως 30 Απριλίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.wind.com.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 1260 (0,12/κλήση).

Δημοσ.

οποτε οσοι προλαβαμε, θα εχουμε τελικα 1.5gb/μηνα, ενω οι αλλοι 100mb... Ψιλοαδικια, αλλα σιγουρα δεν θα αντεχε να δινει γιγα/καρτα για πολυ καιρο ακομα, οποτε λογικο ακουγεται...

Δημοσ.

Μάλιστα, ευτυχώς πρόλαβα και ενεργοποίησα δυο αριθμούς, ο δεύτερος της δικιάς μου η οποία γκρίνιαζε επειδή την έπρηζα την προηγούμενη εβδομάδα να τρέξει στο πλησιέστερο κατάστημα WIND. Καλοφάγωτα αγάπη, δε σε χάλασε το 1,50 GΒ στο κινητό! Respect στη Wind για την προσφορά αλλά και για την αμπαλοσύνη της.

Δημοσ.

Επειδη μπερδευτικα μπορει καποιος να διευκρινισει αν παρω μια καρτα και την ενεργοποιησω αυριο, τι θα ισχυει?

Δημοσ.

1.500 λεπτα και sms και 100mb net .....

ουφ και εγω την κυριακη τρομαξα λεω τι εγινε και μας χρεωσαν ξαφνικα..... :shock:

Δημοσ.

Παιδιά έχουμε σοβαρό θέμα, έχω πάρει πακέτο F2G και το ενεργοποίησα πριν τις 22/3 που έληγε η καλή η προσφορά με τα 3GB και το 1.5 στη συνέχεια. Σήμερα πήρα τηλέφωνο για ρυθμίσεις κτλ και ρώτησα για επαλήθευση αν ισχύει το πρόγραμμμα και έλαβα την εξής απάντηση:

Από τη στιγμή που προλάβατε την αρχική προσφορά θα έχετε 3GB internet μεν αλλά μετά τον πρώτο μήνα και για όλο το 2010 θα έχετε 100ΜΒ ΜΟΝΟ κάθε μήνα.

Επαναλαμβάνω έχω προλάβει κανονικά την πρώτη προσφορά. Κάτι πρέπει να γίνει παιδιά, δεν είναι τα 5 ευρώ αλλά δεν μπορεί η κάθε εταιρία μπο@@#@λο να μας δουλεύει ψιλό γαζί για αρπαχτές. Και είναι τελείως άλλο πράγμα να αλλάζουν την προθεσμία που ισχύει μια προσφορά από το να σου αλλάζουν την προσφορά αφού την έχεις αγοράσει. Και σε όσους φαίνεται αμελητέο το ποσό των 5 ή των 10 ευρώ που έκανε μια κάρτα F2G σας πληροφορώ ότι έγινε μια πολύ καλή αρπαχτή από την wind με τόσες κάρτες που πουλήθηκαν

Δημοσ.
Παιδιά έχουμε σοβαρό θέμα, έχω πάρει πακέτο F2G και το ενεργοποίησα πριν τις 22/3 που έληγε η καλή η προσφορά με τα 3GB και το 1.5 στη συνέχεια. Σήμερα πήρα τηλέφωνο για ρυθμίσεις κτλ και ρώτησα για επαλήθευση αν ισχύει το πρόγραμμμα και έλαβα την εξής απάντηση:

Από τη στιγμή που προλάβατε την αρχική προσφορά θα έχετε 3GB internet μεν αλλά μετά τον πρώτο μήνα και για όλο το 2010 θα έχετε 100ΜΒ ΜΟΝΟ κάθε μήνα.

Επαναλαμβάνω έχω προλάβει κανονικά την πρώτη προσφορά. Κάτι πρέπει να γίνει παιδιά, δεν είναι τα 5 ευρώ αλλά δεν μπορεί η κάθε εταιρία μπο@@#@λο να μας δουλεύει ψιλό γαζί για αρπαχτές. Και είναι τελείως άλλο πράγμα να αλλάζουν την προθεσμία που ισχύει μια προσφορά από το να σου αλλάζουν την προσφορά αφού την έχεις αγοράσει. Και σε όσους φαίνεται αμελητέο το ποσό των 5 ή των 10 ευρώ που έκανε μια κάρτα F2G σας πληροφορώ ότι έγινε μια πολύ καλή αρπαχτή από την wind με τόσες κάρτες που πουλήθηκαν

http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=327

• Moderators
Δημοσ.

H ο υπαλληλος εχει μπερδευτει ή η wind εκανε μεγαλη πατατα.

Το λινκ με την ανακοινωση παντως δεν ειναι σαφες:

"Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως έχουν."

Τωρα ναι, τα απολαμβανουν. Ως εχουν; Μα τα οφελη τωρα ειναι 100ΜΒ. Τα 3GB δηλαδη; Μα μετα ετσι και αλλως θα ηταν 1.5GB. Αρα μηπως εννοουν τα απολαμβανουν "ως εχουν" δηλαδη μεχρι να τελειωσει "ο μηνας"(30-4), το "3GB"; Αν δεν αλλαζε κατι θα μπορουσε να λεει "Οι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην προσφορά πριν τις 24/3 θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη ως είχαν, για ολο το 2010"

Ακομα και απο την ανακοινωση λοιπον τα 100ΜΒ βλεπω για μετα την 1-5-2010 για ολους!!!. Οπως και να εχει ή εκαναν πισω και για οσους προλαβαν πριν τις 24-3-2010 ή δεν ξερουν να χειριστουν καλα την Ελληνικη γλωσσα, που δεν το νομιζω... Παντα ολοι οσοι μας τα παιρνουν, ξερουν να διατυπωνουν με τετοιο τροπο ολα τα ασχημα ωστε οποιος δεν πολυκαταλαβαινει να τα παιρνει για ομορφα και να ξεγελιεται! Ετσι μου καθεται και αυτη η ανακοινωση.

Προσωπικα δεν με νοιαζει ή 100 ειναι ή 1500 αλλα ειναι απαραδεκτο να παιρνεις πισω τις προσφορες. Ειναι κοινως απατη.

:mad:

Δημοσ.

Συμφωνώ και ότι είναι μεγάλη απάτη και ότι η ανακοίνωση δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Όσο για τον υπάλληλο δεν μου φάνηκε από τους γνωστούς, φαινότανε να ξέρει τι του γίνεται

Δημοσ.

δυστυχως η υποθεση βρωμαει σαν αρπαχτη δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζαν τι προσεφεραν απλα ηθελαν να δημιουργησουν buzz στο ιντερνετ

Δημοσ.

εντάξει λοιπόν,

θα φάμε τα 3γιγαμπάιτ τώρα το Πάσχα και μετά θα τους πάμε όλοι μαζί πίσω τις κάρτες να τις βάλουν εκεί που ξέρουν!

Ποιος λέτε να χάσει; εμείς που τι είχαμε τι χάσαμε ή

αυτοί που θα πάρουνε μηδέν στην αξιοπιστία για ένα τουλάχιστον χρόνο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...