Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια πόσο κρατάει το internet 1.5GB ? εννοώ πόσες ώρες σερφάρισμα περίπου την ημέρα?

δεν είναι με ώρες άλλα με όγκο δεδομένων

εγώ να φανταστείς στο iphone όταν δεν είχα λόγω μετακόμισης συ σύνδεση στο σπίτι

χάλασα περίπου 350 mb με πάρα πολύ σερφαρισμα την ήμερα ( τουλάχιστον κανένα 2 - 3 ώρες και με chat στο facebook )

οπότε το 1.5 giga ειναι σουπερ!!

Δημοσ.

Η προσφορά όντως ισχύει.Είχα ένα νούνερο παροπλισμένο και ενεργοποίησα την υπηρεσία και από τότε έχω συνδέσει ένα Nokia 6300 με το netbook και έχω internet.Δεν πάει και σφαίρα αλλά για απλό σερφάρισμα είναι αποδεκτά.Οι ταχύτητες για σερφάρισμα στο κινητό είναι πολύ καλές.Γιατί λοιπόν να πληρώσεις 15-20 ευρώ το μήνα για internet στο κινητό όταν μπορείς να το έχεις δωρεάν για όλο το 2010? Μέχρι στιγμής(γιατί δεν τους έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη),δεν υπήρξαν κρυφές χρεώσεις,έχω τσεκάρει πολές φορές τα χρήματα στην κάρτα.Οδεύουμε σιγά σιγά στην εποχή που θα πληρώνουμε ένα λογαριασμό πχ. 50€ το μήνα και θα έχουμε δωρεάν σταθερά-κινητά-ιντερνετ για απεριόριστη χρήση.Έτσι η κάθε εταιρία προσπαθεί να καβαντζώσει σημερινούς και μελλοντικούς πελάτες.Όπως και να χει είναι καλή προσφορά αλλά θα ήταν καλύτερη αν ήταν το internet δωρεάν στους συνδρομητές.Έχω βαρεθεί να κουβαλάω 3 κινητά,bluetooth κτλ.

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

Το 1,5giga φτάνει και περισσεύει για σερφάρισμα από κινητό.Στην ουσία είναι απεριόριστο.

Δημοσ.

παιδιά την κάρτα μπορείς να την πάρεις από κατάστήμα της wind Μόνο η μπορείς και να πάρεις και από περίπτερο .Ακόμη πρέπει να δώσεις και τα στοιχεία σου ; ..Πως την ζητάς την κάρτα ;;;;;

Δημοσ.

Λογικά θα μπορείς να πάρεις κάρτα από οπουδήποτε,απλά μετά θα πρέπει να πας σε κατάστημα της Wind για να καταχωρήσουν και τα στοιχεία σου.Η κάρτα είναι free2go.Για λεπτομέρειες του προγράμματος http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=2041

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Η αγορά της κάρτς κοστίζει 5 €. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1024

Δημοσ.
ναι αλλά πουλάνε και στα περίπτερα ;;;;

Ναι, πωλείται κανονικά, απλά δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις αν δεν πας πρώτα για δήλωση στοιχείων σε κατάστημα.

Δημοσ.
Υποθέτω ότι παίζει και φορητότητα από κανένα What's up, σωστά; Έτσι για να σφίγγουν και οι κ*λοι των άλλων σιγά σιγά

Ναι, κανονικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

και πόσο στοιχίζει η φορητότητα σε αυτά;

Δημοσ.

μήπως ρε παιδιά ισχύει μόνο για νέες ενεργοποιήσεις και όχι για φορητότητα? όχι τίποτα άλλο μην μπούμε τζάμπα στη διαδικασία φορητότητας...

Δημοσ.

εδω ισχύει κ για τους παλιούς αριθμούς δεν θα ισχύει για τις νέες ενεργοποιήσεις?? (αυτο το στόχο θα έχουν, να αυξήσουν τα καρτοκινητα τους)

Δημοσ.

Παιδια Internet θα εχουμε οπου υπαρχει 3g?Γιατι εχω ενα eten x600 και δεν εχει 3g.Επισης πως μπορω να συνδεσω το pda με το λαπτοπ μου και να μπαινω nternet απο εκει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...