adamch Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 τώρα βλέπω ότι επανήλθαν τα 1245 και 1269, αλλά ενώ είχα 5+ ευρώ μου φάγαν το 1 (σημειωτέον έχω ενεργοποιήσει πριν τις 23/3 και άντε να έχω χρισιμοποιήσει 10Mb- κυρίως χρησιμοποίησα sms και χρόνο ομιλίας)
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καλά οκ, τώρα διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστς. Έγινε ήδη printscreen και περιμένουμε την αυριανή μέρα να "διορθώσουν" το λάθος! edit: Επανήλθε το τηλέφωνο και ο χρόνος ομιλίας/sms κανονικά αλλά όχι και το ίντερνετ! Δε βλέπω ip.
kamui Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καλά οκ, τώρα διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστς. Έγινε ήδη printscreen και περιμένουμε την αυριανή μέρα να "διορθώσουν" το λάθος! Βασικά άνοιξε και κανένα επίσημο site με ώρα από δίπλα στο print screen σου. Μην λένε πως το έκανες πριν από κανα χρόνο.
kostpap Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Πριν ένα λεπτό έλεξα ξανά το υπόλοιπο και είδα ότι από μείον 30 ευρώ έχει πάει ξανά στα 82 λεπτά. Σύνδεσα ξανά το κινητό και έχω ξανά internet. Δεν ξέρω για πόσο αλλά θα τσεκάρω κατεβάζοντας κάποιο μεγάλο αρχείο και θα ξαναποστάρω. Έβαλα να κατεβάσω το open office που είναι 150 MB. εάν το κατεβάσει δίχως να με κόψει τότε θα έχω κατεβάσει με την συγκεκριμένη κάρτα που ενεργοποίησα την 24/3 πάνω από 350 MB. (ήδη έχω κατεβάσει 200 πριν με κόψει και πάει το υπόλοιπο στο μείον 30 ευρώ)
Cygnus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παίδες έχω βάλει την f2g κάρτα μου στο iphone και ως APN έχω "gint.b-online.gr". Μέχρι στιγμής δεν έχω χρεωθεί κάτι. Τethering παίζει να δουλέψει με Wind γιατί δεν βλέπω αντίστοιχη επιλογή; Όταν έχω την Cosmote κάρτα η επιλογή είναι διαθέσιμη.
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Επανήλθε και δω, αφού ξαναπήρα τηλ και μου είπε απλά να ανοιγοκλείσω το κινητό. Σε ότι αφορά στην ενημέρωση για το υπόλοιπο των MB, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ακόμα τρόπος! Δε μένει παρά να δούμε τι ακριβώς θα ισχύσει με τον δωρεάν όγκο δεδομένων της προσφοράς! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Mantagon7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Εγώ το έχω κάνει είδη και printscreen και savepage αλλά είμαι πολύ περίεργος να δώ αν ο Τριανταφυλλόπουλος θα το έχει θέμα σε καμιά εκπομπή του.... και επειδή λένε διάφοροι, ότι το έβαλαν στην τηλεόραση στα ψιλά γράμματα και διάφορα, δεν πιστεύω αν λίγο είναι νοήμον άτομα να ισχυριστούν κάτι τέτοιο, γιατί δεν μπορεί ο καθένας να βλέπει τι γίνεται στην tv για να είναι ενήμερος για όλα, ενώ στην σελίδα σου θα μαθαίνει τα "μισά"!! .....που στην τελική δεν υπάρχουν και τα περί 23/3 όπως είδατε στην επίσημη ανακοίνωση τους που είναι απο 15/03/2010!!
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ημερομηνία στην ανακοίνωση της εν λόγω σελίδας υπάρχει, πάντως, η 15/3/2010.
Mantagon7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μόλις στάλθηκε και email και η φωτο στον Τριανταφυλλόπουλο μπας και γίνει τίποτα με αυτήν την κοροϊδία που γίνετε, αν θέλετε πάντως να στείλετε το email είναι [email protected]
kostpap Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Από την ώρα που επανήλθε από το μείον 30 ευρώ στο αρχικό ποσό των 82 λεπτών κατέβασα πάνω από 200 MB. Εάν υπολογίσω και τα 200 που είχα κατεβάσει, πάμε συνολικά σε περισσότερα των 400 MB σε μία κάρτα που ενεργοποιήθηκε την 24/3 και σύμφωνα με την δεύτερη διαφήμιση θα έπρεπε να επιτρέπει μόνο 100 MB.
kamui Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 [email protected] εκεί μάλλον πρέπει να πάει το mail σου.
limplixos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Από την ώρα που επανήλθε από το μείον 30 ευρώ στο αρχικό ποσό των 82 λεπτών κατέβασα πάνω από 200 MB. Εάν υπολογίσω και τα 200 που είχα κατεβάσει, πάμε συνολικά σε περισσότερα των 400 MB σε μία κάρτα που ενεργοποιήθηκε την 24/3 και σύμφωνα με την δεύτερη διαφήμιση θα έπρεπε να επιτρέπει μόνο 100 MB. Όοοοοοοοοοοοο,τι να ναι με αυτή την εταιρία!!!!!!!!!
adamch Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Από την ώρα που επανήλθε από το μείον 30 ευρώ στο αρχικό ποσό των 82 λεπτών κατέβασα πάνω από 200 MB. Εάν υπολογίσω και τα 200 που είχα κατεβάσει, πάμε συνολικά σε περισσότερα των 400 MB σε μία κάρτα που ενεργοποιήθηκε την 24/3 και σύμφωνα με την δεύτερη διαφήμιση θα έπρεπε να επιτρέπει μόνο 100 MB. φίλε μου ό,τι να ναι γίνεται!! τα έχουν παίξει τα συστήματα τους- σε άλλους χρεώνουν ό,τι να ναι και σε άλλους αφήνουν να κάνουν ότι θέλουν
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Προφανώς προσπαθούν να διαχωρίσουν αυτούς που δικαιούνται πλέον έως 100 ΜΒ (τους νεότερους) από εκείνους που δικαιούνται τα 1.500 MB (τους παλαιότερους), λέω τώρα εγώ!
kamui Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Προφανώς προσπαθούν να διαχωρίσουν αυτούς που δικαιούνται πλέον έως 100 ΜΒ (τους νεότερους) από εκείνους που δικαιούνται τα 1.500 MB (τους παλαιότερους), λέω τώρα εγώ! Εγώ φοβάμαι βέβαια πως αν παν να κάνουν τέτοιο διαχωρισμό τώρα μάλλον θα γίνει ένας ψίλο πανικός διότι δεν έγραφαν κάτι τέτοιο στην αρχική προσφορά τους (βλέπε ανακοίνωση προσφορας). Μόνο για 30/4 καταληκτική ημερομηνία ανέφεραν. Σκαψαν λίγο το λάκο τους με τις τσαπατσοδουλειές τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.