adamch Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 κι εγώ από χθες προσπαθώ να πάρω 1245(για το υπόλοιπο των 3000 λεπτών και 3000 sms) και 1269 για το υπόλοιπο της κάρτας μου, αλλά κανένα από τα 2 δεν λειτουργεί. λέτε να βάρεσαν κανόνι?
manosfp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 παιδιά σήμερα και εντελώς ξαφνικά πάω να παρω τηλ. και μου λέει "η σύνδεσή σας εχει απενεργοποιηθεί,παρακαλώ ανανεώστε το χρόνο ομιλίας" το πιο περίεργο είναι οτι δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ή να πάρω τηλ στα 1268 ή 1269, ούτε να μάθω το υπόλοιπο μου απο το 1245.απλά δεν στέλνει!Πως να ανανεωσω; ---------- Προσθήκη στις 10:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:52 ---------- πηρα τηλ το 1260 και μου ειπαν να μην λαβω υπ'όψιν τίποτα,απλά γίνεται λέει αναβάθμιση και να περιμένω!Άρχισαν μάλλον τα όργανα....Με τετοια προσφορά θα κόλλησαν τα παντα...
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 πηρα τηλ το 1260 και μου ειπαν να μην λαβω υπ'όψιν τίποτα,απλά γίνεται λέει αναβάθμιση και να περιμένω!Άρχισαν μάλλον τα όργανα....Με τετοια προσφορά θα κόλλησαν τα παντα... Ε ρε να δείτε γλέντια έτσι και κάνουν κανένα αστείο και ακυρώσουν την προσφορά...
manosfp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ε ρε να δείτε γλέντια έτσι και κάνουν κανένα αστείο και ακυρώσουν την προσφορά... Είπα στην ευγενική κυρία της εξυπηρέτησης "Ε βέβαια λογικό είναι με τέτοια προσφορά να έπεσαν όλα σας τα συστήματα" και μου απάντησε φανερά θιγμένη "Κύριε σας είπα γίνεται αναβάθμιση".Βέβαια δεν είχε καμία έτοιμη απάντηση στην απορία μου γιατί δεν μας ενημέρωσαν από πριν με ένα sms και γιατί διάλεξαν τη σημερινή ημέρα που σαφώς η τηλεφωνική κίνηση είναι αυξημένη....
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ...και μου απάντησε φανερά θιγμένη... Που να δεις αύριο πόσο φανερά θιγμένα θα βγουν τα διάφορα Wind shop points ανά την επικράτεια...
Linus_21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μου την έφεραν μία φορά με το Wind καρτοκινητή. Αγόρασα την κάρτα ώστε να έχω με ένα ευρώ το μήνα δωρεάν κλήσεις προς έναν συγκεκριμένο αριθμό... Προσφορά που σταμάτησαν στον επόμενο μήνα. Τώρα γίνονται όλα αυτά, για να δούμε αν όλο αυτό ήταν μια κομπίνα....
aekfc212 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ρε παιδια κ εγω πριν της 23 ενεργοποιησα κ απο χθες ενω ειχα 1ευρω περιπου χωρις να κανω κληση μουυ εβγαζε -0,40 κ οτι δεν μπορω να κανω κληση κ σημερα ουτε να αναννεωσω ουτε να ρωτησω ποσο εχει. επισης σε μια καρτοκινητη wind μου εφαγαν 20 ευρω χωρις να κανω κληση καθολου μονο σερφαρωντας με το νονστοπ.το οποιο αναννεωνεται απο μονο του στην καρτοκινητη κ συνεχισα να σερφαρω αλλα ξαφνικα σταματησε κ μου εφαγε τα 20 ευρω χωρις να εχω παρει ουτε ενα τη΄λεφωνο εκτος απο τα δωρεαν την παλευουν οι τυποι καθολου καλα εκαα κ εκοψα την συνδεση με τους τιποτενιους ελεος δηλαδη μολις βρω γραμμη θα πεσει τρελο κραξιμο ακου εκει αναβαθμιση χωρις να ενημερωσουν.πες οτι εμενα σε ενα βουνο θα εμενα χωρις τηλ δηλαδη.
manosfp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ρε παιδια κ εγω πριν της 23 ενεργοποιησα κ απο χθες ενω ειχα 1ευρω περιπου χωρις να κανω κληση μουυ εβγαζε -0' date='40 κ οτι δεν μπορω να κανω κληση κ σημερα ουτε να αναννεωσω ουτε να ρωτησω ποσο εχει. επισης σε μια καρτοκινητη wind μου εφαγαν 20 ευρω χωρις να κανω κληση καθολου μονο σερφαρωντας με το νονστοπ.το οποιο αναννεωνεται απο μονο του στην καρτοκινητη κ συνεχισα να σερφαρω αλλα ξαφνικα σταματησε κ μου εφαγε τα 20 ευρω χωρις να εχω παρει ουτε ενα τη΄λεφωνο εκτος απο τα δωρεαν την παλευουν οι τυποι καθολου καλα εκαα κ εκοψα την συνδεση με τους τιποτενιους ελεος δηλαδη μολις βρω γραμμη θα πεσει τρελο κραξιμο ακου εκει αναβαθμιση χωρις να ενημερωσουν.πες οτι εμενα σε ενα βουνο θα εμενα χωρις τηλ δηλαδη.[/quote'] Μην τα πιστεύετε ρε παιδιά σίγουρα τα έχουν παίξει τα συστήματά τους... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
vdanasto Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Περίμενα πάντως πως θα υπάρξει απάντηση στην προσφορά από τις Vodafone και Cosmote, αλλά τελικά τίποτα...
kirileman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Σήμερα το πρωί μου ρθε sms ότι έχω χαμηλό υπόλοιπο την ώρα που σέρφαρα. Φραγή εξερχομένων, φυσικά, χωρίς data κλπ. Πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα είναι από αυτούς και ότι αύριο θα μου πιστωθεί το ποσό που είχα και που φέρομαι να έχω καταναλώσει για να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή με -0,45. Ομολογώ ότι δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, δε μένει παρά να δούμε που θα το πάνε.
cxmgp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μπορειτε να μου πει ποιες ρυθμισεις πρεπει να επιλεξω ωστε να μπορω να αξιοποιησω το δωρεαν ιντερνετ;
kostpap Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δηλαδη την πηρες (στην εδωσαν) χωρις ταυτοποιηση;;;; Με ταυτοποίηση, αλλά δεν πιστεύω να έρθουν στο σπίτι να μου ζητήσουν τα 30 ευρώ. Ας φρόντιζαν να σταματήσουν την σύνδεση στα 0 ευρώ, για να μην πάει σε αρνητικά ποσά.
Mantagon7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Φίλε kostpap, δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά σου έχω στείλει ένα pm. Η γνώμη μου είναι ότι η όλη φάση είναι παράνομη από πλευράς Wind διότι αν μη τι άλλο παραπλάνησε τη μισή Ελλάδα. Στο site αναφερόταν ξεκάθαρα ότι η ενεργοποίηση για το 1,5GB το μήνα είναι μέχρι 30/4. Πλήρης παραπλάνηση και αναξιοπιστία από την πιο αναξιόπιστη και ευκαιριακή εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Έκανα ένα ψάξιμο στην σελίδα της wind και βρήκα το παρακάτω κείμενο με την αρχική προσφορά εδώ. Όπως καταλάβατε είναι η αρχική ανακοίνωση για το 1,5G τον μήνα και πουθενά δεν αναφέρει 23/3 και μ*****ες... Δείτε την σελίδα όσο προλαβαίνετε γιατί δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα αφού δεν ξέρουν τη τους γίνετε και θα την αλλάζουν στα μουλωχτά όπως έκαναν και με την προσφορά...
kamui Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οκ ένα save page ή print screen κάνει τη δουλειά. Εδώ μάλιστα σηκώνει καταγγελία. Πέρασαν αρκετές μέρες που δεν διορθώθηκε το "ανθρώπινο λάθος" ξέχασα να βάλω πως 23/4 λήγει το 1,5GB. Καλά αν μείνουν και μερικοί χρεωμένοι μάλλον θα γίνει μπόλικος σαματάς. Σαΐνης είσαι Mantagon7.
xetasa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 εγω παντως το 1 ευρω μου το μιλησα και για το ιντερνετ κανενα προβλημα. Σερφαρω κανονικα. Αν μετα μου πουνε οτι τους χρωσταω τιποτα χρηματα ξερετε τι θα παρουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.