Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν το είχα σκεφτεί, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ στον πρώτοτυχόντα μια κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητάς μου

Άμα θέλει κάποιος όλα γίνονται.Κ για να ανάψω φωτιές στο συγκεκριμένο...δεν είναι καθόλου δύσκολο .......να αλλαχτούν τα στοιχεία δήλωσης......;)

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε σεις τα εχουν παίξει τελειως μου φαινεται εκει στην Wind.Μόλις επαιξαν 2 διαφημισεις σχεδον καπακι στο ραδιοαρβυλα με την πρωτη να γραφει για 1.5 γιγα ανα μηνα και η δευτερη για 100 μεγα!!!!!!

Παρεμπιπτόντως ας βαλουν και μια κεραια 3g στην Πρέβεζα (ας καλύπτει τουλάχιστον την παραλια αφου ο βλάξ δημαρχος μας ειναι απο άλλο ανεκδοτο)

Δημοσ.

Είναι και στο site...

Κίνηση ματ έκαναν οι τύποι. Δεν ξέρω πάντως αν μπορεί κάποιος να τους μαζέψει, δεν γίνεται να πέφτει τέτοιο δούλεμα...

Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 100 ΜB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 100 ΜB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.
Δημοσ.

ναι ρε αυτο ειδα και γω μολις.. αν ειναι δυνατον.. μονο και μονο για το ιντερνετ το ενεργοποιησα ωστε να εχω για τις λιγες μερες που δεν ειμαι σπιτι μεσω κινητου στο λαπτοπ...

πολυ απατεωνες, απλα αλλαζουν το νουμερο χωρις αλλη ενημερωση... και αν εγω σερφαρα τωρα για καμια 10ρια ωρες και καταναλωνα πανω απο 100ΜΒ θα ειχα χρεωθει κανονικα βεβαια, ετσι?

αισχος!

ΥΓ: και για να δειτε ποσο απατεωνες ειναι αν στειλεις μηνυμα ΥΠ στο 1245 λεει μονο ποσο χρονο ομιλιας και ποσα SMS εχεις... για ιντερνετ κουβεντα

Δημοσ.
Οποτε οσοι το ενεργοποιησαν εως κ 23 εχουν απεριοριστο κ οι υπολοιποι μετα απο τις 23 100mb ?

Όσοι ενεργοποίησαν μέχρι 23 έχουν 1500 ανά μήνα (όχι απεριόριστο) και όσοι ενεργοποίησαν μετά τις 23 έχουν 100 ανά μήνα.

---------- Προσθήκη στις 10:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:56 ----------

και αν εγω σερφαρα τωρα για καμια 10ρια ωρες και καταναλωνα πανω απο 100ΜΒ θα ειχα χρεωθει κανονικα βεβαια, ετσι?

Κανονικότατα.

Το πρωί της 24/3 πήρα μία δωρεάν κάρτα από τα ταμεία. Έκανα μία χρεώσιμη κλήση (από το 1 ευρώ που έχει), κάλεσα το 1342 και άλλαξα το πακέτο σε F2G και κατόπιν ενεργοποίησα την προσφορά με ένα κενό μήνυμα στο 1245.

Μιας και έχω ήδη κάρτα ενεργοποιημένη πριν της 23 του μήνα, και δεν έδωσα τίποτε για την εν λόγω κάρτα είπα να δοκιμάσω πότε θα κοπεί η σύνδεση.

Σύνδεσα το κινητό με το PC και χρησιμοποιώντας ως modem το κινητό σερφάριζα και κατέβαζα αρχεία. Μετά από κάνα δίωρο (ελέγχοντας σταδιακά το υπόλοιπο) και αφού είχα κατεβάσει-στείλει περίπου 200 mb η σύνδεση κόπηκε και το υπόλοιπο πήγε στα μείον 30 ευρώ.

Φυσικά η κάρτα θα πεταχθεί.

Δημοσ.
Φίλε kostpap γιατί δεν τους πήρες ένα τηλέφωνο να δεις τι έγινε?

Από την στιγμή που η κάρτα ενεργοποιήθηκε την 24/3 και το όριο ήταν 100 MB πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να τους πάρω τηλ. και να τους ρωτήσω γιατί στα 200 ΜΒ η κάρτα έχει φτάσει στα μείον 30 ευρώ (δεν πιστεύω να με ψάξουν για να τους δώσω τα 30 ευρώ. Ας φρόντιζαν να την κόψουν στα 0 ευρώ και να μην πάει στα μείον).

Ας μην ξεχνάμε ότι κατανάλωσα 100 MB πέραν του ορίου.

Το μόνο που θα κάνω είναι να πετάξω την εν λόγω κάρτα και να σερφάρω με μία από τις κάρτες που έχω ενεργοποιήσει πριν τις 23/3 και έχει όριο 1500 MB (έχω τρεις).

Δημοσ.
Από την στιγμή που η κάρτα ενεργοποιήθηκε την 24/3 και το όριο ήταν 100 MB πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να τους πάρω τηλ. και να τους ρωτήσω γιατί στα 200 ΜΒ η κάρτα έχει φτάσει στα μείον 30 ευρώ (δεν πιστεύω να με ψάξουν για να τους δώσω τα 30 ευρώ. Ας φρόντιζαν να την κόψουν στα 0 ευρώ και να μην πάει στα μείον).

Το μόνο που θα κάνω είναι να πετάξω την εν λόγω κάρτα και να σερφάρω με μία από τις κάρτες που έχω ενεργοποιήσει πριν τις 23/3 και έχει όριο 1500 MB (έχω τρεις).

Από τη στιγμή που η κάρτα είναι πλήρως ταυτοποιημένη δεν νομίζω ότι είναι και τόσο καλή ιδέα απλά να την πετάξεις. Απλά σταμάτα να τη χρησιμοποιείς.

Btw, δεν υπάρχει τρόπος να ελέγχεται το υπόλοιπο ή να απενεργοποιηθεί η αρνητική χρέωση;

Δημοσ.

Φίλε kostpap, δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά σου έχω στείλει ένα pm.

Η γνώμη μου είναι ότι η όλη φάση είναι παράνομη από πλευράς Wind διότι αν μη τι άλλο παραπλάνησε τη μισή Ελλάδα. Στο site αναφερόταν ξεκάθαρα ότι η ενεργοποίηση για το 1,5GB το μήνα είναι μέχρι 30/4. Πλήρης παραπλάνηση και αναξιοπιστία από την πιο αναξιόπιστη και ευκαιριακή εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Δημοσ.

αυτο με το -30 ύποπτο με φαίνεται!!

Κ εμενα στη μια ειχα γραψει προχθές οτι ξαφνικά πήγε -30€ (χωρίς να την χρησιμοποιήσω η το πολύ πολυ να την συνδεσα μέσω κινητού σαν Modem για 2 λεπτα)!

Στο κατάστημα παντως που ειχα πάει να τους πω τη εγινε, πηρε τηλ στην εξ. πεατων κ μου ειπε οτι πιθανών ειναι κάποιο τεχ. πρόβλημα κ ας την αφήσω έτσι!! Αν στο μέλλον που πουνε τίποτα π.χ για τα 30€ (λόγο ταυτοποίησης) θα τους παρει κ θα τους σηκώσει!

• Moderators
Δημοσ.

Το πρωί της 24/3 πήρα μία δωρεάν κάρτα από τα ταμεία. Έκανα μία χρεώσιμη κλήση (από το 1 ευρώ που έχει), κάλεσα το 1342 και άλλαξα το πακέτο σε F2G και κατόπιν ενεργοποίησα την προσφορά με ένα κενό μήνυμα στο 1245.

...

Φυσικά η κάρτα θα πεταχθεί.

Δηλαδη την πηρες (στην εδωσαν) χωρις ταυτοποιηση;;;; :confused:

Δημοσ.

Εγώ ενεργοποιησα την προσφορά 23/3 στις 23.00 ... η χαρούμενη ρομποτική φωνή με ενημέρωσε ότι έχω 3gb μέχρι 30/4 και μετά 1,5gb κάθε μήνα... φυσικά με αυτά που βλέπω περιμένω να ξεκαθαριστεί το θέμα...

Δημοσ.

Παιδιά ήδη στο ένα από τα 2 που πήρα (και φυσικά έχω ενεργοποιήσει ΠΡΙΝ τις 23/03) μου έστειλαν μήνυμα για πολύ χαμηλό υπόλοιπο και έχουν απενεργοποιήσει εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα (δεν μπορώ ούτε υπόλοιπο χρόνου να τσεκάρω). Και ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να έχω ξεπεράσει το 1,5GB (Έχω κάνει ελάχιστη χρήση στο Internet και ΚΑΜΙΑ εξερχόμενη κλήση). Τα έχω πάρει κρανίο κανονικά.

Πρέπει να περάσω αύριο από μία Wind να δω τι σκ@τ@ θα μου πουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...