Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάρε τους ένα τηλ., εξήγησε το πρόβλημα και θα στην επαναφέρουν στο 0. Έχει τύχει και σε μένα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

για να τους πάρω θελει να βάλω κάρτα λογικά (εξυπ. πελατών εχει χρέωση 12cents αν θυμάμαι καλα) όποτε κραταω τα αλλα νούμερα μιας κ τοσο απαραίτητα δεν τα εχω!

• Moderators
Δημοσ.
για να τους πάρω θελει να βάλω κάρτα λογικά (εξυπ. πελατών εχει χρέωση 12cents αν θυμάμαι καλα) όποτε κραταω τα αλλα νούμερα μιας κ τοσο απαραίτητα δεν τα εχω!

Οχι, μπορεις να τους παρεις απο αλλο αριθμο καρτο-wind και να αναφερεις τον αριθμο που εχεις το προβλημα να στον μηδενίσουν.

Δημοσ.
Παιδιά μια επιβεβαίωση. Μεχρι σήμερα ισχύει η προσφορά?

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/4 όπως λέει και στο site της wind.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=2041

Σε επικοινωνια που ειχα με την εξυπηρετηση πελατων τους,μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα μεχρι 30/4 και δεν γνωριζαν γιατι αναφερετε η 23/3 στο σποτακι!

Linus_21 η ατακα σου μου θυμισε

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=2N1De6WZwxM[/ame] :-D

Δημοσ.
Σε επικοινωνια που ειχα με την εξυπηρετηση πελατων τους,μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα μεχρι 30/4 και δεν γνωριζαν γιατι αναφερετε η 23/3 στο σποτακι!

Linus_21 η ατακα σου μου θυμισε

http://www.youtube.com/watch?v=2N1De6WZwxM :-D

Σε μένα πάλι είπαν ότι η προσφορά για το ίντερνετ μόνο ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι σήμερα ,ενώ για την ομιλία ισχύουν ενεργοποιήσεις έως 30/4 ...

Μύλος :confused:

Δημοσ.
Σε μένα πάλι είπαν ότι η προσφορά για το ίντερνετ μόνο ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι σήμερα ,ενώ για την ομιλία ισχύουν ενεργοποιήσεις έως 30/4 ...

Μύλος :confused:

Αυτό ισχύει.

Δημοσ.
Από πότε το "απεριόριστα" σημαίνει περιορισμός στα 1500 min ?

... πολιτική ορθής χρήσης το "βαφτίσανε"... να μην επιβαρύνετε το δίκτυο για καλύτερη παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές...

Δημοσ.
Αυτό ισχύει.

Σε άλλα forums κυκλοφορεί η υπόθεση ότι για ενεργοποιήσεις μέχρι 23/3 ισχύουν τα 3000λεπτά κ 3000sms κ 3gb internet έως 30/4 (υπολογίζονται δλδ Μάρτιος κ Απρίλιος μαζί).

Από 24/3 (κ λογικό είναι γιατί έφυγε ο Μάρτης)οι ενεργοποιήσεις που θα γίνουν έως 30/4 θα περιλαμβάνουν 1500λεπτα-1500sms κ 1,5Gb internet.

Είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να το διασταυρώσω αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία γνωστού μου με κατάστημα wind δεν γνώριζαν τπτ για το 23/3 και είπαν ότι η προσφορά όλη ισχύει μέχρι 30/4.

Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει τις επόμενες μέρες, μπας κ το Πάσχα που κατεβαίνουμε μπόλικοι ψήσουμε τον οβελία στα χωριά μας (που δεν έχει adsl) και ρίχνουμε κ κανά surf-άρισμα στο insomnia ;)

Δημοσ.
Σε άλλα forums κυκλοφορεί η υπόθεση ότι για ενεργοποιήσεις μέχρι 23/3 ισχύουν τα 3000λεπτά κ 3000sms κ 3gb internet έως 30/4 (υπολογίζονται δλδ Μάρτιος κ Απρίλιος μαζί).

Από 24/3 (κ λογικό είναι γιατί έφυγε ο Μάρτης)οι ενεργοποιήσεις που θα γίνουν έως 30/4 θα περιλαμβάνουν 1500λεπτα-1500sms κ 1,5Gb internet.

Είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να το διασταυρώσω αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία γνωστού μου με κατάστημα wind δεν γνώριζαν τπτ για το 23/3 και είπαν ότι η προσφορά όλη ισχύει μέχρι 30/4.

Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει τις επόμενες μέρες, μπας κ το Πάσχα που κατεβαίνουμε μπόλικοι ψήσουμε τον οβελία στα χωριά μας (που δεν έχει adsl) και ρίχνουμε κ κανά surf-άρισμα στο insomnia ;)

Να σου επιβεβαιώσω ξανά τα γραφόμενα του katcos. Δυστυχώς. Σήμερα πήγα για 3η φορά σε κατάστημα της wind σε 2 μέρες.

Απλά τον πρώτο μήνα τα λεπτά ομιλίας και τα sms είναι διπλάσια...

Δημοσ.

Παιδια σορρυ γιατι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα ειναι κ 24 σελιδες ,εχω καρτονουμερο wind ηταν ενεργοιποιημενο αλλα το ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω κανα 2-3 μηνες τι πρεπει να κανω για να ειμαι στη προσφορα? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει .

Δημοσ.
Παιδια σορρυ γιατι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα ειναι κ 24 σελιδες ,εχω καρτονουμερο wind ηταν ενεργοιποιημενο αλλα το ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω κανα 2-3 μηνες τι πρεπει να κανω για να ειμαι στη προσφορα? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει .

Αν είναι F2G στείλε κενό μήνυμα στο 1245. Πριν αλλάξει η μέρα. Αύριο δεν ισχύει...

Δημοσ.
βαζω λεφτα ομως να παω να παραω καρτα ανανεωσης,πριν το κανω?

Αν ρωτάς αν χρεώνεσαι, όχι. Δωρεάν είναι και το μήνυμα και η ενεργοποίηση του τζάμπα χρόνου-sms-ιντερνετ. Και δεν χρειάζεσαι ανανέωση κάθε μήνα. Μέχρι τέλος του χρόνου free. Έτσι απλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...