Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ πήρα σήμερα 2 καρτούλες από το κατάστημα στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη δωρεάν και είχε απόθεμα. παραξενεύτηκα με την φιλανθρωπία τους γιατί η κάρτα είχε και 1 ευρώ χρόνο ομιλίας μέσα :-)

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι στο Cosmos δίνουν δωρεάν τις κάρτες. Πήρα 2 σήμερα το πρωί. Μάλιστα πρέπει να αναφέρω ότι η κοπέλα εκεί ήταν πάρα πολύ εξυπηρετική και ευγενική!

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τα ίδια για το κατάστημα της Παπαναστασίου...

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για surfing και τσάμπα μια χαρά είναι. Δε θα κατεβάζουμε ταινίες!

Δεν είναι θέμα κατεβάσματος ταινιών... αλλά τα σύγχρονα sites έχουν γίνει πολύ βαριά... και την καταλαβαίνεις τρελλά την καθυστέρηση (ειδικά όταν πέφτεις σε GPRS). Πάντως την καρτούλα την κρατάω (ωστόσο τελικά δε θα κάνω και φορητότητα, που ηλπιζα)

Δημοσ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/4 όπως λέει και στο site της wind.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=2041

Κάρτες καρτοκινητής υπάρχουν,χθες πήρα 4 δωρεάν βέβαια.Είναι λογικό βέβαια να προσπαθούν να προωθήσουν τις free2go που κοστίζουν 5 ευρώ.Όπως και να χει,αν δεν απαντήσουν οι άλλες εταιρίες σύντομα,θα χάσουν σημαντικό μέρος των συνδρομητών τους.Η wind απλώς έκανε το αυτονόητο,έδωσε δωρεάν internet.Όπως πρέπει να είναι.

Δημοσ.

στο link που έδωσες ακριβώς απο πάνω έχει ενα διαφημιστικό bannerακι της προσφοράς που λέει για ενεργοποιήσεις μέχρι 23/3. τα έχουν μπλέξει και αυτοί λίγο. αν και το λογικό είναι ότι δεν διόρθωσαν από κάτω τα ψιλά γράμματα.

Δημοσ.

έχεις δίκιο φίλε μου.Όντως τα μπέρδεψαν.Οπότε καλά είναι να κάνουμε μια ερώτηση πιο πριν.Εναλλακτικά η προσφορά της Q ισχύει μέχρι 31/3 οπότε ας βιαστούν όσοι ενδιαφέρονται.Αν και θα ήταν βλακεία της Wind να αποσύρει την προσφορά ενώ μπορεί να κάνει την καρτοκινητή της μονόδρομο.Θέλει πολύ μυαλό για να σκεφτούν να δώσουν δωρεάν internet και στους συνδρομητές(που ούτως ή άλλως πληρώνουν το πάγιο τους)?Τότε να δείτε φορητότητες.

Δημοσ.
PC ειναι οχι συσκευή και χρησιμοποιώ το proprietary ZTE Modem Software απο dc-unlocker που δεν ειναι Branded. Τελικα βρήκα απο την ίδια την Wind τις ρυθμίσεις

APN, Username, Password και μετα θέλει και στον browser να βάλεις proxy!!!!

Πάντως τα κατάφερα.

Αν χρειαστει κάτι κάποιος, να τα γραψω...

Thanx!!!

φιλε μπορεις να περιγραψεις με λεπτομερειες τα βηματα που ακολουθησες ?γιατι μενδιαφερουν...ευχαριστω

Δημοσ.

Ενεργοποίησα την προσφορά σε ένα C905.

Αλλά αρνείται να μπει στο internet παρότι έστειλα κενό μήνυμα, "all", "internet" στο 19234 (τα δοκίμασα όλα δηλαδή) κι έκανα εγκατάσταση τις ρυθμίσεις.

Μου ήρθε μόνο ένα "Welcome to MMS" κατόπιν.

Τι ΑΛΛΟ πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
Ενεργοποίησα την προσφορά σε ένα C905.

Αλλά αρνείται να μπει στο internet παρότι έστειλα κενό μήνυμα, "all", "internet" στο 19234 (τα δοκίμασα όλα δηλαδή) κι έκανα εγκατάσταση τις ρυθμίσεις.

Μου ήρθε μόνο ένα "Welcome to MMS" κατόπιν.

Τι ΑΛΛΟ πρέπει να κάνω;

δεν ενεργοποιειται ετσι! εγω πηγα σε ενα καταστημα Wind να παρω καρτα κ μου ειπαν να καλεσω εναν τετραψηφιο αριθμο (που δεν θυμαμαι) κ ενεργοποιηθηκε αμεσως! καλυτερα περνα κ εσυ απο ενα καταστημα

Δημοσ.

Τελικά πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών καρτοκινητής 1260.

Όλα ΟΚ αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα στο Iphone τις ρυθμίσεις για APN που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ετοίμασα δύο πακέτα, ένα για τον αδελφό μου στο C905.

Δημοσ.

πήρα 3 καρτες τις ενεργοποίηση να εχω νετ οταν πηγαίνω στο χωρίο κ σημερα βαζω ξαφνικά την μια κ μου λεει υπόλοιπο - 30,68 ευρα!!!!!!

Πηγα σε κατάστημα βιντ κ μου ειπαν οτι μπορεί να ειναι απο τεχν πρόβλημα οποτε ας την αφήσω ετσι (μου μείνανε 2 κάρτες τελικά)

Δημοσ.
πήρα 3 καρτες τις ενεργοποίηση να εχω νετ οταν πηγαίνω στο χωρίο κ σημερα βαζω ξαφνικά την μια κ μου λεει υπόλοιπο - 30' date='68 ευρα!!!!!!

Πηγα σε κατάστημα βιντ κ μου ειπαν οτι μπορεί να ειναι απο τεχν πρόβλημα οποτε ας την αφήσω ετσι (μου μείνανε 2 κάρτες τελικά)[/quote']

Πάρε τους ένα τηλ., εξήγησε το πρόβλημα και θα στην επαναφέρουν στο 0. Έχει τύχει και σε μένα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...