xpapias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Πήγα στο mall οπου και δεν είχαν F2G. Δίνουν με 5E το πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής... edit: Ξέρει κανείς ποιον από τους λογαριασμούς πρέπει να χρησιμοποιήσω? Μου δίνει Wind GPRS - Wind Internet - Wind-Internet - Wind Plus - Wind-Streaming.
opera Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 @opera To stickaki της COTE παιζει κανονικά, απεγκατέστησε την εφαρμογή της COTE, και τους οδηγούς του stick, κατέβασε τους Generic Drivers, του stick, απο εδώ http://rapid4me.com/?f=12539489&t=zte_drivers_mf636.zip& και το λογισμικο της WIND απο εδω http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1445&langID=1 Εγκατέστησε τα και όλα θα είναι ΟΚ! σε εμένα λειτουργεί άψογα, σε laptop και netbook. ευχαριστώ φίλε σε windows 7 όλα αυτά ;
adamch Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 εγώ πήρα σήμερα 2 καρτούλες από το κατάστημα στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη δωρεάν και είχε απόθεμα. παραξενεύτηκα με την φιλανθρωπία τους γιατί η κάρτα είχε και 1 ευρώ χρόνο ομιλίας μέσα
tiniakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 είχατε δίκιο μέχρι 23/3 γράφει η προσφορά!!! μέχρι αύριο δηλαδή όποιος προλάβει!!!!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παρών! Παίζει κανονικά και με το νόμο! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Έχεις κάνει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση; Έβαλα την κάρτα στο iPhone, άνοιξα το Safari, αλλά μου βγάζει σφάλμα! Την ίδια κάρτα την δοκίμασα σε HTC Diamond2 και παίζει κανονικά, χωρίς να χρειαστεί κάποια ρύθμιση...
xpapias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Έχεις κάνει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση;Έβαλα την κάρτα στο iPhone, άνοιξα το Safari, αλλά μου βγάζει σφάλμα! Την ίδια κάρτα την δοκίμασα σε HTC Diamond2 και παίζει κανονικά, χωρίς να χρειαστεί κάποια ρύθμιση... Κενό μήνυμα στο 19234 και σου στέλνει τις ρυθμίσεις.
jabar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μπα, δεν παιζει... Μου ηρθε απαντηση "μπειτε στο http://www.wind.com.gr (που δεν το εχει) ή καλεστε 1260 για να ρυθμισετε την συσκευη σας" δοκιμασε βαζοντας τη λεξη ALL...το κανα σε ομνια1 κοσμο και μετα απο μυνηματα που κατεβαιναν απο γουιντ,μπηκα...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Κενό μήνυμα στο 19234 και σου στέλνει τις ρυθμίσεις. Το έκανα, αλλά μου ήρθε μήνυμα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται...
xpapias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ψάξε στο site τότε μήπως και τις βάλεις manually.
hexdec Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ φίλε σε windows 7 όλα αυτά ; οχι σε Windows XP Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 δοκιμασε βαζοντας τη λεξη ALL...το κανα σε ομνια1 κοσμο και μετα απο μυνηματα που κατεβαιναν απο γουιντ,μπηκα... Τελικα εφτιαξα μονος μου ενα προφιλ στο κινητακι στο οποιο εβαλα μονο το "gint.b-online.gr" ως APN και αυτο ηταν ολο. (τα ειχα σβησει τα profil της wind για ασφαλεια πριν 2 μηνες γιατι μου ειχε φαει 1,5 ευρω σε καποια δευτερολεπτα οταν προσπαθουσα να το ρυθμισω να μπαινει μονο απο wi-fi)
geioannou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ρε παιδια τελικα αυτη η καρτουλα δουλευει μεσα σε netbook που εχει υποδοχη για sim card ? και εαν ναι πως ?
leukonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ρε παιδια τελικα αυτη η καρτουλα δουλευει μεσα σε netbook που εχει υποδοχη για sim card ?και εαν ναι πως ? Κάνε έναν κόπο και διάβασε 3 σελίδες πίσω. Κατεβάζεις το πρόγραμμα απο τη wind και πατάς connect....
Erevodifwntas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Έχεις κάνει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση;Έβαλα την κάρτα στο iPhone, άνοιξα το Safari, αλλά μου βγάζει σφάλμα! Την ίδια κάρτα την δοκίμασα σε HTC Diamond2 και παίζει κανονικά, χωρίς να χρειαστεί κάποια ρύθμιση... Απλά πας στις ρυθμίσεις->γενικά->δικτυο->cellular data (έχω την αγγλική έκδοση και δεν ξέρω πώς το έχουν μεταφράσει) και βάζει στο apn gint.b-online.gr και τα υπόλοιπα τα αφήνεις κενά. Το πρόβλημα είναι ότι η wind έχει υπερβολικά αργό δίκτυο (στην Αθήνα ποτέ δεν έπιασα πάνω από 1.5Mbps ενώ οι φορές που είχα πάνω από 800Kbps ήταν ελάχιστες (<10). Συνήθως είχα 350Kbps όταν ήμουν σε 3G και 33Kbps σε GPRS. Με τη vodafone συνήθως έχω ~1,5 Mβps στο 3G (με κινητό iphone 3G)
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Για surfing και τσάμπα μια χαρά είναι. Δε θα κατεβάζουμε ταινίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.