Προς το περιεχόμενο

Προσφορα WIND F2G

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν εχει αναφερθει αυτη η προσφορα...

''Τώρα μόνο με το WIND F2G μπορείς να μιλάς και να γράφεις όσο θέλεις προς F2G, να σερφάρεις όσο θέλεις από το κινητό σου, χωρίς να πληρώσεις μία! Χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ούτε μία ανανέωση!''

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω είναι η καλύτερη προσφορά που έχει βγεί ποτέ στην καρτοκινητή. Και στην κινητή τηλεφωνία γενικότερα. Απ'όσο θυμάμαι δηλαδή :P.

Δημοσ.

πολύ καλή προσφορά ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στα ψιλά γράμματα

Πριν μπω στο Link, αναρωτιόμουν ήδη, που είναι ο λάκος. Η αλήθεια είναι ότι για αυτούς που έχουν το κινητό σκουλαρίκι, ο χρόνος πάλι δεν τους φτάνει, αλλά για μέτριους χρήστες είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΟ. Ρε μπας να την κάνω για Wind; Για να δούμε πως θα απαντήσουν και οι ανταγωνιστές;

(τα έντονα δικά μου)

Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το θέμα. Απλά σου λέει ότι για τον πρώτο μήνα σου δίνει 3000 λεπτά, αντί για 1500 λεπτά/μήνα που θα σου δίνει για όλο το υπόλοιπο 2010. Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα.

Δημοσ.

vdanasto η προσφορά υποκρύπτει δόλο γιατί γράφει

"μπορείς να μιλάς και να γράφεις όσο θέλεις προς F2G, να σερφάρεις όσο θέλεις από το κινητό σου, χωρίς να πληρώσεις μία!"

Από την άλλη μπράβο στη wind που κάνει ανταγωνισμό.

@arxaggelos συμφωνω

Δημοσ.

Είναι όπως τα απεριόριστα σε όλες τις εταιρίες, που περιλαμβάνουν "πολιτική ορθής χρήσης". Όλες οι εταιρίες "απεριόριστο" το ονομάζουν. Αλλά όπως και να το κάνουμε, 1500 λεπτά είναι πάαααρα πολλά, τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

@vdanasto

Δεν έπιασες τον συλλογισμό μου. Προσωπικά για μένα τα 200 λεπτά και τα 100 μηνύματα είναι υπεραρκετά, οπότε τα 1500 φαντάζουν πάρα πολλά, έως σπατάλη. Διαφωνώ για το διαφημιστικό τρικ του "οσο θες" γιατί σε προϊδεάζει/παρασύρει. To θεωρώ παραπλανητικό. Ψεύτικο. Απατεωνιά. Είναι σαν να σου λέω "έλα σπίτι μου να πιούμε όση μπύρα θες" και άμα έρθεις να σου πω "μέχρι πέντε γεμίσματα μόνο".

edit: συμφωνώ ότι είναι μαματη προσφορά. Εγώ θα περιμένω τον ανταγωνισμό και την τελική κουβέντα της wind

Δημοσ.

Καταρχήν η προσφορά είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει... Σκέφτομαι ήδη ότι αν μπει η Sim στο iphone και με το Pdanet μοιράσεις στο laptop internet μπορείς να έχεις ίντερνετ παντού τσάμπα!

Anyway... Τι ρυθμίσεις βάζουμε σε κινητό για να εκμεταλλευτούμε αυτή την προσφορά? Είναι οι ρυθμίσεις του wind plus εδώ http://www.wind.com.gr/Listing.fds?tablePageID=176&pageID=204&langid=1 ή τίποτα άλλο?

Δημοσ.
@vdanasto

Δεν έπιασες τον συλλογισμό μου. Προσωπικά για μένα τα 200 λεπτά και τα 100 μηνύματα είναι υπεραρκετά, οπότε τα 1500 φαντάζουν πάρα πολλά, έως σπατάλη. Διαφωνώ για το διαφημιστικό τρικ του "οσο θες" γιατί σε προϊδεάζει/παρασύρει. To θεωρώ παραπλανητικό. Ψεύτικο. Απατεωνιά. Είναι σαν να σου λέω "έλα σπίτι μου να πιούμε όση μπύρα θες" και άμα έρθεις να σου πω "μέχρι πέντε γεμίσματα μόνο".

edit: συμφωνώ ότι είναι μαματη προσφορά. Εγώ θα περιμένω τον ανταγωνισμό και την τελική κουβέντα της wind

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και συμφωνώ μαζί σου, απλά κουβέντα κάνουμε :-).

Δημοσ.

ΠΑΡΑ πολυ καλη προσφορα!!!!!!!!

Και φανταζομαι μπορουμε ευκολα να συνδεσουμε το κινητο με το PC για να μπαινουμε απο εκει ε??

Υπαρχει μηπως κανενας ανταπτορας που να μετατρεπει την καρτα sim σε μοντεμ?

Δημοσ.
ΠΑΡΑ πολυ καλη προσφορα!!!!!!!!

Και φανταζομαι μπορουμε ευκολα να συνδεσουμε το κινητο με το PC για να μπαινουμε απο εκει ε??

Υπαρχει μηπως κανενας ανταπτορας που να μετατρεπει την καρτα sim σε μοντεμ?

Τα περισσότερα τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μόντεμ, αν δεν κάνω λάθος. Βρες καμμιά δεύτερη συσκευή και συνέδεσέ την :-).

Δημοσ.

Ο περιορισμος στα λεπτα, μηνυματα και ιντερνετ ειναι για να μην γινετε "αλογιστη χρηση"...

Πιστευω πως ειναι υπεραρκετα εκτος απο το traffic το οποιο πιστευω τελειωνει ανετα... :P

Φοβερη προσφορα! Δινω στην what's up 2 βδομαδες ακομη μπας και κανει κατι αναλογο και μετα.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...