ducatirulez Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Νομιζω οτι δεν εχει αναφερθει αυτη η προσφορα... ''Τώρα μόνο με το WIND F2G μπορείς να μιλάς και να γράφεις όσο θέλεις προς F2G, να σερφάρεις όσο θέλεις από το κινητό σου, χωρίς να πληρώσεις μία! Χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ούτε μία ανανέωση!'' http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αναφέρθηκε στην "Κινητή Τηλεφωνία" αλλά καλό είναι να υπάρχει κι εδώ.
vdanasto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Νομίζω είναι η καλύτερη προσφορά που έχει βγεί ποτέ στην καρτοκινητή. Και στην κινητή τηλεφωνία γενικότερα. Απ'όσο θυμάμαι δηλαδή .
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 πολύ καλή προσφορά ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στα ψιλά γράμματα Πριν μπω στο Link, αναρωτιόμουν ήδη, που είναι ο λάκος. Η αλήθεια είναι ότι για αυτούς που έχουν το κινητό σκουλαρίκι, ο χρόνος πάλι δεν τους φτάνει, αλλά για μέτριους χρήστες είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΟ. Ρε μπας να την κάνω για Wind; Για να δούμε πως θα απαντήσουν και οι ανταγωνιστές; (τα έντονα δικά μου) Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.
vdanasto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβαίνω που είναι το θέμα. Απλά σου λέει ότι για τον πρώτο μήνα σου δίνει 3000 λεπτά, αντί για 1500 λεπτά/μήνα που θα σου δίνει για όλο το υπόλοιπο 2010. Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα.
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ποιός τα μαμάει τα δωρεάν λεπτά προς F2G...Το 1,5G mobile internet ειναι όλα τα $$φτά!
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 vdanasto η προσφορά υποκρύπτει δόλο γιατί γράφει "μπορείς να μιλάς και να γράφεις όσο θέλεις προς F2G, να σερφάρεις όσο θέλεις από το κινητό σου, χωρίς να πληρώσεις μία!" Από την άλλη μπράβο στη wind που κάνει ανταγωνισμό. @arxaggelos συμφωνω
vdanasto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Είναι όπως τα απεριόριστα σε όλες τις εταιρίες, που περιλαμβάνουν "πολιτική ορθής χρήσης". Όλες οι εταιρίες "απεριόριστο" το ονομάζουν. Αλλά όπως και να το κάνουμε, 1500 λεπτά είναι πάαααρα πολλά, τι να λέμε τώρα.
panchociv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Από πότε το "απεριόριστα" σημαίνει περιορισμός στα 1500 min ?
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @vdanasto Δεν έπιασες τον συλλογισμό μου. Προσωπικά για μένα τα 200 λεπτά και τα 100 μηνύματα είναι υπεραρκετά, οπότε τα 1500 φαντάζουν πάρα πολλά, έως σπατάλη. Διαφωνώ για το διαφημιστικό τρικ του "οσο θες" γιατί σε προϊδεάζει/παρασύρει. To θεωρώ παραπλανητικό. Ψεύτικο. Απατεωνιά. Είναι σαν να σου λέω "έλα σπίτι μου να πιούμε όση μπύρα θες" και άμα έρθεις να σου πω "μέχρι πέντε γεμίσματα μόνο". edit: συμφωνώ ότι είναι μαματη προσφορά. Εγώ θα περιμένω τον ανταγωνισμό και την τελική κουβέντα της wind
kostastnt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καταρχήν η προσφορά είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει... Σκέφτομαι ήδη ότι αν μπει η Sim στο iphone και με το Pdanet μοιράσεις στο laptop internet μπορείς να έχεις ίντερνετ παντού τσάμπα! Anyway... Τι ρυθμίσεις βάζουμε σε κινητό για να εκμεταλλευτούμε αυτή την προσφορά? Είναι οι ρυθμίσεις του wind plus εδώ http://www.wind.com.gr/Listing.fds?tablePageID=176&pageID=204&langid=1 ή τίποτα άλλο?
vdanasto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @vdanastoΔεν έπιασες τον συλλογισμό μου. Προσωπικά για μένα τα 200 λεπτά και τα 100 μηνύματα είναι υπεραρκετά, οπότε τα 1500 φαντάζουν πάρα πολλά, έως σπατάλη. Διαφωνώ για το διαφημιστικό τρικ του "οσο θες" γιατί σε προϊδεάζει/παρασύρει. To θεωρώ παραπλανητικό. Ψεύτικο. Απατεωνιά. Είναι σαν να σου λέω "έλα σπίτι μου να πιούμε όση μπύρα θες" και άμα έρθεις να σου πω "μέχρι πέντε γεμίσματα μόνο". edit: συμφωνώ ότι είναι μαματη προσφορά. Εγώ θα περιμένω τον ανταγωνισμό και την τελική κουβέντα της wind Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και συμφωνώ μαζί σου, απλά κουβέντα κάνουμε .
k_dinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ΠΑΡΑ πολυ καλη προσφορα!!!!!!!! Και φανταζομαι μπορουμε ευκολα να συνδεσουμε το κινητο με το PC για να μπαινουμε απο εκει ε?? Υπαρχει μηπως κανενας ανταπτορας που να μετατρεπει την καρτα sim σε μοντεμ?
vdanasto Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ΠΑΡΑ πολυ καλη προσφορα!!!!!!!! Και φανταζομαι μπορουμε ευκολα να συνδεσουμε το κινητο με το PC για να μπαινουμε απο εκει ε?? Υπαρχει μηπως κανενας ανταπτορας που να μετατρεπει την καρτα sim σε μοντεμ? Τα περισσότερα τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μόντεμ, αν δεν κάνω λάθος. Βρες καμμιά δεύτερη συσκευή και συνέδεσέ την .
hydro9 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ο περιορισμος στα λεπτα, μηνυματα και ιντερνετ ειναι για να μην γινετε "αλογιστη χρηση"... Πιστευω πως ειναι υπεραρκετα εκτος απο το traffic το οποιο πιστευω τελειωνει ανετα... Φοβερη προσφορα! Δινω στην what's up 2 βδομαδες ακομη μπας και κανει κατι αναλογο και μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.