petros1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Εχει καταντησει αηδια η ολη αυτη ιστορια με το facebook.Βλεπω παιδια νεους μεγαλους ολοι να ειναι εθισμενοι σε αυτη την ανοησια,που ενταξει εχει και μερικα καλα δεν μπορω να πω και το χρησιμοποιω και ο ιδιος αλλα με μετρο οχι υπερβολες.:-D
NewProject Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εμενα μου τη σπαει που ξαφνικα ΟΛΟΙ εγιναν pro-facebookers ... ελεος δηλαδη . Οταν τους ακουω να μιλανε για το FB με τοσο παθος ( στο δρομο , στο λεωφορειο , στο σχολειο , στο τραινο και στο σουπερ ) σκαω στα γελια ... και οχι τιποτα αλλο , απλα αμα τους ρωταγα πριν 1 χρονο : "τι ειναι το FB;" θα με κοιταζαν με το υφακι που περιεγραψε πιο πανω ο gsarig ... υγ. προσωπικα δεν εχω και ουτε προκιται να φτιαξω...
Francisco Goya Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Βασικά όταν το "διαγράψτε οριστικά το λογαριασμό σας" εμφανίζεται ως κράχτης για την αγορά οδηγού, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά ...
Members gsarig Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 H οριστική διαγραφή του λογαριασμού δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση... τώρα έχει γίνει κάπως πιο εύκολο, αλλά παλιότερα νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολο να το βρεις (το είχα ψάξει και δεν το έβρισκα). Άσε που κάπου έγραφε πως ακόμα και μετά την οριστική διαγραφή, τα δεδομένα σου δεν ήταν απαραίτητο ότι θα διαγραφόταν από τα αρχεία του FB. Επίσης, δεν είναι καθόλου εύκολο να καθαρίσεις τελείως τον τοίχο σου από όλα όσα έχεις ποστάρει κατά καιρούς (ο μόνος τρόπος που είχα βρει για να γίνει κάπως πιο εύκολα η όλη διαδικασία ήταν ένα scriptάκι του imacros addon για Firefox)
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Άσε που κάπου έγραφε πως ακόμα και μετά την οριστική διαγραφή, τα δεδομένα σου δεν ήταν απαραίτητο ότι θα διαγραφόταν από τα αρχεία του FB. Αυτο ισχυει. Ενα απλο παραδειγμα το οποιο ειχαμε τεσταρει επαναλημενος... Κρατα το url μιας φωτογραφιας, και διεγραψε την... Βλεποντας το album, η φωτογραφια οντως φαινοταν να χει σβηστει.. Χρησιμοποιωντας ομως το url, εμφανιζοταν παλι η φωτο μεχρι και 2 βδομαδες αργοτερα (τοσο κρατουσε το τεστ, μετα απο 2 βδομαδες βαρεθηκαμε να κοιταμε ) Τωρα βεβαια δεν ξερω αν το πηραν χαμπαρι και αν καλυψαν την τρυπα απο το fb...
aristeidisgeo Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 παλι για το facebook.ελεος.εμεις του κανουμε διαφημιση στο τελος έχεις δίκιο φίλε μου, αρκετά ασχοληθήκαμε... Έχεις ακούσει για μια προσπάθεια δημιουργίας ελληνικου fb? Εγώ μπήκα και είναι πραγματικά πολύ αξιόλογο και είναι και προσπάθεια ελλήνων στην τελική!
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Να φύγεις απ' το ένα να πας στο άλλο; Λολ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα